Pozitivní test ale mě dorazila

15
7.8.22 19:59

Pozitivní test ale ms dorazila

Ahoj holky prosím o radu, ikdyz konec už nejspíš tuším. Měla jsem spozdeni 8 dní tak jsem zavolala a obejdnala se na gyndu, nepředpokládala jsem těhotenství páč nemám pravidelný cyklus, objednala mě na pondělí a byl čtvrtek, ale pro jistotu jsemsi udělala k večeru test, byl slabě pozitivní. Ráno jsem si udělala znovu a čárka sílila. Ten den mě celý den pobolivalo břicho. Další den jsem začala špinit slabounce(do hněda). Nechala jsem to tak s tím, že je víkend a v pondělí jdu k Dr. Nedalo mi to a ráno jsem si chtěla udělat znovu test ale začala sem už místo špinění normálně krvácet sice ne jako při MS ale krvácím. Test jsem udělala stejně a je tam stejná čárka jako před tím. Břicho už mě nebolí, ale krvácím stále. K Dr jdu zítra. Myslíte, že to odchází? Předtím jsme se snažili s přítelem 3 roky, nezabíraly ani léky, tak jsme se na to vyprdli a teď tohle..achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.8.22 20:01

Některé mají menstruaci k při těhotenství. A nebo je to biochemické těhotenství. Také jsem měla nedávno. Každopádně se přiznám, že mne nenapadlo dělat test, když jsem to dostala.

• Citovat
  • Upravit
Katrinever
7.8.22 20:01

Bohužel to pravděpodobně odchází, neslyšela jsem i nikom kdo by krvácel hned po vynechání Ms a plod se přesto udržel.

• Citovat
  • Upravit
Katrinever
7.8.22 20:03
@Anonymní píše:
Některé mají menstruaci k při těhotenství. A nebo je to biochemické těhotenství. Také jsem měla nedávno. Každopádně se přiznám, že mne nenapadlo dělat test, když jsem to dostala.

Opravdu nikdo nemá menstruaci při těhotenství. Maximálně se může objevot slabé zakrvácení při uhnizďování a nebo jiný druh krvácení třeba kvuli vcestné placentě apod ale určitě ne hned po vynechání MS.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.22 20:04
@Katrinever píše:
Opravdu nikdo nemá menstruaci při těhotenství. Maximálně se může objevot slabé zakrvácení při uhnizďování a nebo jiný druh krvácení třeba kvuli vcestné placentě apod ale určitě ne hned po vynechání MS.

Jen na emiminu jsem tady četla několik komentářů, že ženy normálně krvácení třeba až do třetího měsíce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15
7.8.22 20:06

Takže je to nejspíš to biochemické..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.8.22 20:10

@Nora4 pro jistotu Zajdu zítra na gyndu tak nebo tak abych věděla, že ikdyby to odešlo je vše v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
7.8.22 20:16
@Nora4 píše:
To je nesmysl, že nemají ženy menstruaci v těhotenství. Klidně můžeš pravidelně krvácet až do porodu. Dokud je test pozitivní, naděje je.

Pakliže by žena v těhotenství menstruovala až do konce, tak by mohla znovu otěhotnět třeba i v pátém měsíci? :lol:
Je to blbost, menstruace je v těhotenství hormonálně blokovaná, nelze. Jsou jiné příčiny krvàcení v těhotenství ale opravdu ne menstruace.

• Citovat
  • Upravit
Katrinever
7.8.22 20:25
@Nora4 píše:
Menstruace se tomu říká i při užívání HA a taky v pravém slova smyslu není. Kromě toho těhotenství s rozdílem několika měsíců v jedné děloze možné je, je to rarita, ale stává se.

Věděla jsem źe to někdo napíše, ale když se toto stane, tak o tom píšou média, až taková rarita to je. Určitě to neni tím že by každá pátá na emiminu menstruovala v těhotenství. Víš co, až pujdeš příště na gyndu, zeptej se na krvácení v těhotenství. Nikdy neni pravidelné a způsobuje ho většinou endometrioza nebo sraženina a další mnohem horší příčiny. Určitě to neni normální a holce tady dáváte akorát falešnou naději. Pak bude zničená že jí to odešlo ale tisíce jiných i přes menstruaci těhotné zůstaly :zed:.

• Citovat
  • Upravit
3076
7.8.22 20:31

Vypadá to na biochemko… nicméně držím pěsti a bude to teď jak pohnojené a určitě to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3926
7.8.22 20:39

Pokud je to menstruace, tak to odchází. Nicméně se stává, že ženy občas v datu předpokládané menstruace krvácí ale menzes jako takový to není.
U prvního dítěte to u mě probíhalo jako podle příručky: vynechaná ms a příznaky. U druhého dítěte jsem ale měla pms a krvácela jsem v datu očekávané ms. Nicméně mi i po skončení ms bylo dost blbě a tak jsem si udělala test a byl pozitivní. Dneska mi to tu lozí po bytě. Švagrová to měla podobně. Několik měsíců krvácela ve dnech, kdy měla mít ms.
Nicméně to nebyla menstruace, na jakou jsme zvyklé. Jenom takové slabší krvácení.
Takže naděje tam určitě je, ale to teď určitě nikdo nezjistí, ani doktor. Pokud ale krvácení sílí a stává se z něj klasická menstruace, na těhotenství bych nespoléhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
7.8.22 20:40
@Nora4 píše:
Menstruace se tomu říká i při užívání HA a taky v pravém slova smyslu není. Kromě toho těhotenství s rozdílem několika měsíců v jedné děloze možné je, je to rarita, ale stává se.

Pri brání ha se tomu neříká menstruace ale krvácení z odnětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
7.8.22 20:42

Když jsem po 6 dnech zpoždění začala krvácet já, byl to bohužel potrat a to jsem měla den předtím na testu fakt hodně výraznou druhou čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.22 21:19

@Katrinever Krvácela jsem do 3. měsíce vždy v termínu předpokládané menstruace. Na první pohled to vypadalo jako klasická ms i s kouskami sliznice. Každou návštěvu wc jsem obrečela. Prcek se udržel a už má 5 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
44207
7.8.22 21:23

Taky jsem to zažila, zpoždění asi 14 dní. Na gyndu jsem tehdy šla až po odkrvácení, cca po dalších 14 dnech. V tomto stádiu to stejně nelze zachránit, pravděpodobně ani nenaskočila srdeční činnost. První dny jsem měla zimnici a zvýšenou teplotu.
Mně by bylo krajně nepříjemné, kdyby mě lékař vyšetřoval při krvácení, když to není nezbytně nutné. Toto je prostě příroda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí