Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Maminky, mám už dve deti
Saru 8let a Matyáška 6 let.
Nyní jsem cca 7-8dpo už si přesně ovulace nehlidam jen v plodnych dnech a kolem nich si davame “pozor”🤣 protože vim ze ovulace jsem vzdy měla cca 14dc
A vzdy se dařilo uhlídat ale vzdy i hned otěhotnět.
Tento mesic nám to trochu ujelo přímo v den ovu asi.
Druhy den jsem si vzala prasek“po” a dnes tehotensky test viz foto z ranní moci.
Delala jsem si odpoledne další dva a na nich nebylo nic.
Myslite ze tolik záleží na tom jestli je to ranní nebo odpoledni, kort když na ranní je pěkný duch co najel hned.
Ano, samozdrejmne otestovat další dny ale ta zvědavost je tak ubijejici! Stalo se Vám to už někdy? Ze ranní moc jasný dvě a zbytek dne nic a byli jste?
Verim svému tělu po 2 tehu a vzdy jsem to poznala jako první na prsou, teď mě opravdu páli a jsou velke. Ale urcite je i mozny ze si to člověk vsugeruje si rikam.Je to možné takhle brzy 7-8dpo. miminko bych si samozdrejmne nechala♥️️
Příspěvek upraven 09.08.22 v 18:07
No 7-8dpo je dost brzo na testování, ale k otázce, ano, je rozdíl mezi ranní a odpolední moci, ráno je víc koncentrovaná a zvlášť takhle v úplném začátku by z odpolední nic nebylo vidět.
@MaminkaMiška V první ranní moči je nejvyšší hladina HCG a odpoledne už to může být ovlivněno pitným režimem, takže je možné, že ráno je krásný duch a odpoledne nic. Ale osobně takovou zkušenost nemám. Já při prvním testu měla skoro dalnici. Bylo to brzy, hned na začátku, ještě ani doktor na UTZ nic neviděl. Čárka sílila dost, tak jsem měla strach, že to budou dvojčata ![]()
@Kriss Tina jo jasný, to já samozdrejmne vim ze je to brzy ale obě deti mi tak vykoukly brzo a vzhledem k tomu ze ta možnost tu byla tak jsem je “zkusila” pak znovu a už tam téměř nic nebylo, nechci být lovkyne duchu, z toho už jsem asi vyrostla🤣 ALE KURNA TA ZVĚDAVOST🤣
@La-Vra ani mi nemluv, manžel je z dvojčat🤣
Takže už mě to taky napadlo.
Tohle bych ani nenazvala duchem, to je slušně viditelná čárka i bez zvětšování fotky
@aanysek ano, ale jen z ranní moči. Ostatni, dělané odpoledne jsou negativni spíš.
Pokud nechci delat lovce duchů. ![]()
@tulipán je;) ale z odpoledni moči už nic.
Tak je mi divné ze není slabsi čarka ale nic.
@MaminkaMiška píše:
@La-Vra ani mi nemluv, manžel je z dvojčat🤣Takže už mě to taky napadlo.
Aha
No, tak třeba to dvě nebudou
Vyzkoušej ještě příště z ranní moči a pokud bude sílit, tak netřeba řešit odpolední bílé testy ![]()
Ahoj holky,
horní je Dr max teď Ráno.
Pod nim mamatest teď rano ale v noci jsem byla na zachode.
Pak mamatest v noci a poslední nejsilnější je včera rano. Prsa boli, jdu teď na krev, protože to nemuzu vydrzet a beru léky tak ať to vim co nejdrive.
Dnes asi 8-9 dpo.
Ale už jsem si na tu myslenku docela zvykla a býť zatim miminko v planu nebylo, tak jsem se začala tesit. Deti jsou už větší a verim ze budou mít taky radost, BUDE NÁS PLNÝ DŮM MOŽNA
![]()