Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den!
Mám dotaz - z porodnice jsem si odvezla dudlíky, hledala jsem na netu a našla, že jsou to dudlíky MAM (není na nich značka).Malá bude mít 3 měsíce, tyto dudlíky nám vyhovují (nabídla jsem např. Avent nebo NUK a ty „nesedí“),ale nevím jak dlouho jí ho můžu dávat
!S dudlíkováním totiž zkušenost nemám, starší byla bez dudlíku! Dívala jsem se v DM a drogerii Teta - dudlíky mají, sice designově jiné, ale myslím, že odpovídají našim
!Na netu i v drogerii jsem ovšem narazila na velikost 0+ což chápu, že se může používat od narození a vzhledem k tomu, že další velikost je 6+,tak ty stávající můžu dávat až do toho 6.měsíce? Nechtěla bych malou nějak trápit…Na netu jsem totiž našla, že existují i o velikosti 0-2m.,tak nevím, jestli nemáme zrovna tyhle
a ona mi z nich nevyrostla
!?!?
Asi to moc řešim, ale chtěla jsem se jen zeptat
!
Děkuji! ![]()
@Debie Malej měl dudlík 6+ už snad ve 4 měsícíh, vyhovoval mu nejlépe. Ale má ho jen na usínání, přes den je bez dudlíku.
@Lo píše:
@Debie Malej měl dudlík 6+ už snad ve 4 měsícíh, vyhovoval mu nejlépe. Ale má ho jen na usínání, přes den je bez dudlíku.
My ho máme taky jen na usínání
,pak jí většinou vypadne a už ho teda nehledá, tak doufám, že jít o takhle vydrží!!!Díky!
Moje dcera este tedka v 7mesicich ma 0-6m a ten 6+ ji je velikej zveda se ji zaludek kdyz si ho da do pusy. myslim ze poznas az prestane vyhovovat ![]()
@koasi děkuju! Já si to právě taky myslím
!Jenom mám obavu, abych něco nezanedbala
, je to pro mě fakt něco nového
!Jinak - malá je spíš drobek, tak snad, ikdyby to byl ten 0-2m.,tak nic nemůžu zkazit
!?!
Dceri 15 mes. se z toho vetsiho taky zveda zaludek, takze ma 0 - 6 ![]()
@Debie maximalne bude mlaskat is dudlikem
ty okraje delaj dost velky aby si to nenarvala cely do pusy asi bych mela v zasobe vetsi ale moje mala je taky drobek a dotedka ji je ten 6+ velkej.
@Debie
Ahoj, MAM má 0-6, 6+ a 16+ myšleno měsíce.
Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:09
@kjhui no,právě i ta nejmenší vel. je na netu, proto jsem se ptala…
http://www.mambaby.com/…1154-cz.html
Maly ma ted 0-6 od Mam. Ma vetsi savicku, male nechce. Za chvily budu davat 6-12 protoze ten co ma uz zacina byt maly. Kazde mimco ma rado neco jineho ale to poznas ![]()
Dala jsem 6+, když začal ty měnší strkat do pusy a narval ho tam skoro celý. Tak jsem naznala, že radši už pořídím větší.
@Debie tak my teda meli dudliky od 0 do 2 mesicu, pak od 2 do 6 a ted mame teda 6+ ![]()
My jsme dávali celou dobu, co měl mladší prcek dudlík (do cca 7 měsíců), ty nejmenší, větší nechtěl…