Dům na splátky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.4.12 12:14

Dům na splátky

Zdravíme všechny,
máte zde někdo zkušenost se stavbou a koupí domu na splátky? Narazili jsme pouze na dvě firmy, které toto zprostředkovávají - Ekonomické stavby a Welfast. Kvůli špatným referencím se nám do toho nechce, nečetli jsme snad ani jeden příspěvek, že by s nima někdo postavil :evil: nicmémě princip tohoto financování se nám zdá super. Pokud víte i o jiné stavební firmě, která toto nabízí a je opravdu férová, popř. víte o tom něco bližšího (zda je měsíční stanovené nájemně opravdu reálné apod.) budeme rádi za příspěvky. Děkujeme a hezký den

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marcelka89
10.4.12 12:17

Já bych do žádných dluhů nešla. Nebudeš mít ani peníze ani barák. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5185
10.4.12 12:32

Už to že nabízí super financování je podezřelé a rozhodně do toho nechoďte! To není jak splácet ledničku. Tady jde o miliony a zadlužení do konce života. Nejsem odborník na finance a hypotéky, ale raději zvolte běžný způsob jako stavební spoření či hypotéku z banky. A poté vybrat slušnou stavebí společnost. To je taky dnes jako sázka do loterie.
Jsem šťastná že jsme to nemuseli řešit!

Držím palce ať dobře vyberete a brzy bydlíte ve svém domečku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.4.12 13:25

Taky se chystáme s manželem stavět,
půjdeme do hypotéky a stavbu budeme realizovat menšími firmami/řemeslníky/svépomocí. Oproti stavbě na klíč lze na stavbě ušetřit spoustu penízků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
11.4.12 11:01

Tak já bych do toho nešla, určitě bych byla spíš pro hypotéku od BANKY nebo úvěr ze stavebka od nějaké známé stavební spořitelny. Jako naletět někomu ohledně pár tisíc, tak si člověk řekne „Jsem vůl a kráva“, ale stát se to třeba se 2 miliony, to už je na mašlu… :pocitac: :pocitac: Fakt bych neriskovala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí