Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme málo místa v obýváku a tak bychom si chtěli pořídit sklápěcí postel, že ji ráno zaklopíme a je z toho jakoby skříň.nevíte jestli je dobrá na spaní?
Hodně lidí si ji chválí.. Já bych se toho nebála, koneckonců matrace si tam můžete dát jakékoliv, ne?
Naši spali na skládací posteli a teda nic moc, táta si furt stěžoval, že ho z ní bolej záda. Ale už je to pár let, nevim co se vyrábí dnes.
a ta skrin vam nebude vadit? mate to jako pro hosty nebo pro sebe? My budeme nechavat loznici detem a jdem na gauc. U nas jinou moznost nevidim. ![]()
jeden cas jsme meli patro a do toho u nejdu.
mas odkaz, jak to vypada?
@rejžička píše:
koneckonců matrace si tam můžete dát jakékoliv, ne?
To si právě nejsem jistá, ty matrace tam musej bejt napevno, aby se nesesouvaly ![]()
@Temaho A není to u každé postele jinak? Respektive neexistuje i nějaká, u které jdou vyměnit? Mně to právě někdo říkal, ale na druhou stranu je klidně možné, že si to pletu s jinou postelí. Já se o tyhle nikdy nezajímala, takže jedním uchem tam.. znáš to. ![]()
@rejžička píše:
@Temaho A není to u každé postele jinak? Respektive neexistuje i nějaká, u které jdou vyměnit? Mně to právě někdo říkal, ale na druhou stranu je klidně možné, že si to pletu s jinou postelí. Já se o tyhle nikdy nezajímala, takže jedním uchem tam.. znáš to.
No, já právě nevim jak vypadaj ty dnešní, ale naši tam tu matraci měli napevno, byla taková vyklápěcí a pod ní se ukládaly peřiny. Nějak si nedovedu představit, že máš u sklápěcí postele matraci volně ![]()
@zvedaváholka píše:
Nějak neumí tady dávat odkazy
Najdeš si tu stránku, označíš si tu adresu a zkopíruješ sem ![]()
My ji využívám, respektive teda děti, na spaní u babičky a je to super a matrace je tam dobrá a leží se na ní dobře. Vyzkoušené na spaní nemám, protože děti mě tam nepusti. A matrace nevím jak je přichycená, ale úplně napevno určitě není, protože prostěradlo se určitě měni ![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…PICT0144.jpg
měli jsme takovou postel ve skříni, teď ji ,,zdědil" švagr. Ta matrace tam na pevno není, je tam pevný laťkový rošt a matrace je položená na tom. Před sklopením se to stáhne popruhama i s peřinama. Spí se na tom uplně normálně, záleží jakou matraci si tam dáš. Jen ze začátku jsme měli divný pocit z toho že máme hlavy ve skříni
Akorát je to dost velké a vysoké.
@Temaho A tak já nemyslela volné, spíš upevněné - ale tak, aby šly vyndat. Něco jako popruhy, ale samozřejmě inteligentněji řešené.
@Enoulik píše:
měli jsme takovou postel ve skříni, teď ji ,,zdědil" švagr. Ta matrace tam na pevno není, je tam pevný laťkový rošt a matrace je položená na tom. Před sklopením se to stáhne popruhama i s peřinama. Spí se na tom uplně normálně, záleží jakou matraci si tam dáš. Jen ze začátku jsme měli divný pocit z toho že máme hlavy ve skříniAkorát je to dost velké a vysoké.
Tak to jo, já si myslela, že už to bude dneska vymakanější ![]()
ono je zřejmě více druhů těch postelí, chce to obkouknout jak se která sklápí, atd..