Zkušenosti se sklápěcí postelí

30.3.12 19:44

Zkušenosti se sklápěcí postelí

Máme málo místa v obýváku a tak bychom si chtěli pořídit sklápěcí postel, že ji ráno zaklopíme a je z toho jakoby skříň.nevíte jestli je dobrá na spaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
30.3.12 19:47

Hodně lidí si ji chválí.. Já bych se toho nebála, koneckonců matrace si tam můžete dát jakékoliv, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
30.3.12 19:48

Naši spali na skládací posteli a teda nic moc, táta si furt stěžoval, že ho z ní bolej záda. Ale už je to pár let, nevim co se vyrábí dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.3.12 19:48

a ta skrin vam nebude vadit? mate to jako pro hosty nebo pro sebe? My budeme nechavat loznici detem a jdem na gauc. U nas jinou moznost nevidim. :nevim:

jeden cas jsme meli patro a do toho u nejdu.

mas odkaz, jak to vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
30.3.12 19:49
@rejžička píše:
koneckonců matrace si tam můžete dát jakékoliv, ne?

To si právě nejsem jistá, ty matrace tam musej bejt napevno, aby se nesesouvaly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.12 19:50

No totiž nám se na gauči spí špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240

@Temaho A není to u každé postele jinak? Respektive neexistuje i nějaká, u které jdou vyměnit? Mně to právě někdo říkal, ale na druhou stranu je klidně možné, že si to pletu s jinou postelí. Já se o tyhle nikdy nezajímala, takže jedním uchem tam.. znáš to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Nějak neumí tady dávat odkazy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
30.3.12 19:52
@rejžička píše:
@Temaho A není to u každé postele jinak? Respektive neexistuje i nějaká, u které jdou vyměnit? Mně to právě někdo říkal, ale na druhou stranu je klidně možné, že si to pletu s jinou postelí. Já se o tyhle nikdy nezajímala, takže jedním uchem tam.. znáš to. :lol:

No, já právě nevim jak vypadaj ty dnešní, ale naši tam tu matraci měli napevno, byla taková vyklápěcí a pod ní se ukládaly peřiny. Nějak si nedovedu představit, že máš u sklápěcí postele matraci volně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
30.3.12 19:53
@zvedaváholka píše:
Nějak neumí tady dávat odkazy :oops:

Najdeš si tu stránku, označíš si tu adresu a zkopíruješ sem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
30.3.12 19:53

My ji využívám, respektive teda děti, na spaní u babičky a je to super a matrace je tam dobrá a leží se na ní dobře. Vyzkoušené na spaní nemám, protože děti mě tam nepusti. A matrace nevím jak je přichycená, ale úplně napevno určitě není, protože prostěradlo se určitě měni :nevim:

http://img2.rajce.idnes.cz/…PICT0144.jpg

http://img2.rajce.idnes.cz/…12011015.jpg

http://img2.rajce.idnes.cz/…12011014.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.3.12 19:54

měli jsme takovou postel ve skříni, teď ji ,,zdědil" švagr. Ta matrace tam na pevno není, je tam pevný laťkový rošt a matrace je položená na tom. Před sklopením se to stáhne popruhama i s peřinama. Spí se na tom uplně normálně, záleží jakou matraci si tam dáš. Jen ze začátku jsme měli divný pocit z toho že máme hlavy ve skříni :mrgreen: Akorát je to dost velké a vysoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
30.3.12 19:54

@Temaho A tak já nemyslela volné, spíš upevněné - ale tak, aby šly vyndat. Něco jako popruhy, ale samozřejmě inteligentněji řešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
30.3.12 19:55
@Enoulik píše:
měli jsme takovou postel ve skříni, teď ji ,,zdědil" švagr. Ta matrace tam na pevno není, je tam pevný laťkový rošt a matrace je položená na tom. Před sklopením se to stáhne popruhama i s peřinama. Spí se na tom uplně normálně, záleží jakou matraci si tam dáš. Jen ze začátku jsme měli divný pocit z toho že máme hlavy ve skříni :mrgreen: Akorát je to dost velké a vysoké.

Tak to jo, já si myslela, že už to bude dneska vymakanější :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.3.12 19:58

ono je zřejmě více druhů těch postelí, chce to obkouknout jak se která sklápí, atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí