Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, zkoušeli jste? Vyperou pořádně a pokud ano, mám zkusit spíš Persil nebo Ariel?
![]()
Ahojky, mam persil http://www.google.cz/imgres?… Peru s nim teda spise tmave kde mi zusatavaji po prasku fleky, nepridavam avivaz pradlo hezky voni, ale nejaka kapsle mi tece do te krabicky
, takze uz vickrtat nekoupim, za me je nej kapsle od lanzy.. kvalitou i cenou http://www.srovname.cz/…en/k.1881431 ![]()
Měla jsem kapsle od arielu, nevypraly synovo bílé ponožky, které přivezl ze školy v případě, takže v mém testu neobstaly
![]()
@ivana-domca píše:
Měla jsem kapsle od arielu, nevypraly synovo bílé ponožky, které přivezl ze školy v případě, takže v mém testu neobstaly![]()
Měla jsem od Arielu, nepřijdou mi dobré
Občas se mi stalo, že ikdyž jsemjí zahrabala do prádla tak se uchytila u dvířek a kus se nerozpustil
Nakupuji prací prostředky v DM a jsem max. spokojená ![]()
Mám persil a pere dobře, ale já přidávám do pračky k bílému prádlu pečící prášek
mám prádlo krásně bílé, akorát banán nevypere ![]()
Používám prášek na vyšší teploty a gel (perwol - black, white) na nižší. Kapsle jsem měla ariel a byla to hrůza. Buď se to zaseklo ve dvířkách a ani se kapsle nerozpustila, nebo jsem nacházela zbytky gelu na vypraném oblečení.
Skvrny zůstaly. jediné kapsle, se kterýma jsem spokojená jsou kapsle JAR do myčky.
Mě se u arielu prakticky nikdy nerozpustil ten obal a zůstal přilepený na nějakém kusu oblečení. Jiné jsem nezkoušela, už jim nevěřím, kupuju raději gel
Ja pouzivam Persil tablety, ted jsem koupila prave ty Duo caps a neda se to srovnat… proste ty tablety mi prijdou lepsi…
Kupuju Persil duo kapsle a perou dobre. Ja jsem spokojena s kazdym vyrobkem na prani od Persilu
.
@Oldris píše:
Kupuju Persil duo kapsle a perou dobre. Ja jsem spokojena s kazdym vyrobkem na prani od Persilu.
Jj, já peru posledních pár let taky jenom v Persilu. Jenže teď chlap občas zaskakuje v kuchyni (myslím v práci
) a jak si pořád utírá ruce do zástěry, nejde to vyprat a zůstávají tam žluté fleky. ![]()
Prosím tě a nevšimla sis, jeslti je rozdíl prát v gelu, prášku nebo kapslích? Myslím samozřejmě všechno Persil. ![]()
Někde jsem totiž četla, že nejlepší na skvrny je prášek, že je víc koncenrovaný či co..
@rejžička Ja v tom moc rozdil nevidim. Ty kapsle jsou fajn, ze je tam ten odstranovac skvrn. Pripada mi, ze perou lip nez ty tablety a zhruba stejne jako klasicky prasek. Tezko rict, co je uplne nej
. Na zluty fleky jedine zkusit jeste zvlast odstlanovac skvrn. Pokud jsou to mastny fleky, tak to asi nevypere nic
. Nebo objednat prasek z Nemecka, ty perou suprove, jak Ariel tak Persil.