Duo caps - Persil, nebo Ariel?

7240
23.12.12 11:15

Duo caps - Persil nebo Ariel?

Holky, zkoušeli jste? Vyperou pořádně a pokud ano, mám zkusit spíš Persil nebo Ariel? :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3905
23.12.12 11:25

Ahojky, mam persil http://www.google.cz/imgres?… Peru s nim teda spise tmave kde mi zusatavaji po prasku fleky, nepridavam avivaz pradlo hezky voni, ale nejaka kapsle mi tece do te krabicky :roll:, takze uz vickrtat nekoupim, za me je nej kapsle od lanzy.. kvalitou i cenou http://www.srovname.cz/…en/k.1881431 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
23.12.12 11:29

Měla jsem kapsle od arielu, nevypraly synovo bílé ponožky, které přivezl ze školy v případě, takže v mém testu neobstaly :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
23.12.12 11:39
@ivana-domca píše:
Měla jsem kapsle od arielu, nevypraly synovo bílé ponožky, které přivezl ze školy v případě, takže v mém testu neobstaly :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, tak to jsem rada, ze jsem si s nim nezaprala bile ;),protoze ted ty kapsle rvu skoro vsude jak se jich snazim zbavit :roll:,ale na bile pouzivam z DM ten jejich prasek na bile a je dobry :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.12.12 12:21

Měla jsem od Arielu, nepřijdou mi dobré :roll: Občas se mi stalo, že ikdyž jsemjí zahrabala do prádla tak se uchytila u dvířek a kus se nerozpustil :pocitac: Nakupuji prací prostředky v DM a jsem max. spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.12.12 12:24

A jéje, to jste mě teda nepotěšily.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
23.12.12 12:27

Mám persil a pere dobře, ale já přidávám do pračky k bílému prádlu pečící prášek :mrgreen: mám prádlo krásně bílé, akorát banán nevypere :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.12.12 12:30

@dajka16 Pečící prášek? To slyším poprvé! :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fayinka
23.12.12 12:31

Používám prášek na vyšší teploty a gel (perwol - black, white) na nižší. Kapsle jsem měla ariel a byla to hrůza. Buď se to zaseklo ve dvířkách a ani se kapsle nerozpustila, nebo jsem nacházela zbytky gelu na vypraném oblečení. :pocitac: Skvrny zůstaly. jediné kapsle, se kterýma jsem spokojená jsou kapsle JAR do myčky.

• Citovat
  • Upravit
3435
23.12.12 12:33

@rejžička Nebo sodu, je to recept našich babiček a funguje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
23.12.12 12:33

Mě se u arielu prakticky nikdy nerozpustil ten obal a zůstal přilepený na nějakém kusu oblečení. Jiné jsem nezkoušela, už jim nevěřím, kupuju raději gel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
23.12.12 13:21

Ja pouzivam Persil tablety, ted jsem koupila prave ty Duo caps a neda se to srovnat… proste ty tablety mi prijdou lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
23.12.12 14:25

Kupuju Persil duo kapsle a perou dobre. Ja jsem spokojena s kazdym vyrobkem na prani od Persilu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.12.12 14:34
@Oldris píše:
Kupuju Persil duo kapsle a perou dobre. Ja jsem spokojena s kazdym vyrobkem na prani od Persilu :).

Jj, já peru posledních pár let taky jenom v Persilu. Jenže teď chlap občas zaskakuje v kuchyni (myslím v práci :-D) a jak si pořád utírá ruce do zástěry, nejde to vyprat a zůstávají tam žluté fleky. :-(
Prosím tě a nevšimla sis, jeslti je rozdíl prát v gelu, prášku nebo kapslích? Myslím samozřejmě všechno Persil. :-)
Někde jsem totiž četla, že nejlepší na skvrny je prášek, že je víc koncenrovaný či co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
23.12.12 16:11

@rejžička Ja v tom moc rozdil nevidim. Ty kapsle jsou fajn, ze je tam ten odstranovac skvrn. Pripada mi, ze perou lip nez ty tablety a zhruba stejne jako klasicky prasek. Tezko rict, co je uplne nej :think:. Na zluty fleky jedine zkusit jeste zvlast odstlanovac skvrn. Pokud jsou to mastny fleky, tak to asi nevypere nic :nevim:. Nebo objednat prasek z Nemecka, ty perou suprove, jak Ariel tak Persil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný