Černé skvrny od pračky - jak na ně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
246
23.12.12 10:05

černé skvrny od pračky

Zdravím maminky,

pračka mi udělala na bílém oblečení černé / šedivé fleky. Zkoušela jsem je vyprat, ale drží, nevíte jak na ně? Přitom pračku máme asi 2 měsíce. Už jsem zoufalá,

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
632
23.12.12 10:11

Měla jsem to samé časem se to vypere, nevím co to bylo ale vyměnila jsem aviváž myslím že to dělal modrý Lenor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
23.12.12 10:12
@ivuss píše:
Měla jsem to samé časem se to vypere, nevím co to bylo ale vyměnila jsem aviváž myslím že to dělal modrý Lenor

Myslela jsem že je vadná pračka i oprávář nechápal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
23.12.12 10:20

@ivuss S modrým lenorem mám stejnou zkušenost, taky mi dělal skvrny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
23.12.12 10:25

Aviváž nepoužívám žádnou.. ale díky za tip, modrý Lenor určitě nekoupím. A pračka to zatím udělala jen při jednom praní, proto jsem bezradná, při dalších už prala zase normálně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
23.12.12 10:34

Ahoj, taky se mi to stalo, ale u nás byla příčina, že jsem omylem vyprala figurku černé barvy, barva pustila a vpila se do gumy u dveří pračky a pak mi to dělalo fleky na věcech. :mrgreen: :mrgreen:
Dalo pěknou práci než jsem pračku pořádně vyčistila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
23.12.12 10:58

Já měla tenhle problém na x várkách prádla, bílého, byla jsem zoufalá, protože byly zničené převážně synovi oblečky, pračka byla nová, taky jsme volali opraváře a ten říkal, že tohle dělá ovoce, nebo nějaké dětské krémy, ale já nakonec zjistila, že nám to udělal bublifuk. To oblečení totiž bylo jakoby postříkané a mastné, no dalo nám to dlouhé pátrání, ale nakonec jsme to zjistili a bublifuk už doma nechceme vidět :D. Dostali jsme ho a asi to byl nějakej levnej šunt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.12.12 12:55

Já aviváž nepoužívám a občas mi to udělá taky… zásadně na bílém oblečení a když si ho potřebuji hned oblíknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
6.1.13 11:55

Nakonec na fleky zabral ariel v kombinaci se savem perex, po dvou vyprání to pustilo. Mám podezření, že fleky v pračce způsobil woolite na černé prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
1.7.13 21:59

Zkusím to oživit Hasky mám ten samý problém po bublifuku fleky na prádle jak na svým tak an dceři nedostali jste to něčím dolů? jsem z toho zoufalá mám zničených věcí jen tak zběřně jsem to počítala a dělá to cenu kolem dvou tisíc. Potřebuju ty fleky nějak dostat dolu! Jinak varuju před náplní do bublifuků od značky DEDRA!!!dělá to po vyprání skvrny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martuleh
6.8.13 12:23

Skvrny z pračky

Právě řeším ten samý problém a nevím čím to muže být… :nevim: Pračka mi dělá šedé skvrny na oblečení a nejdou vyprat. Pračku máme novou, tak nevím jestli to muže být tím… Používám tekutý woolite na barevné prádlo. Po jakém prášku se to objevilo vám? Aviváž jsem v těch případech, kdy se objevila skvrna nepoužila.

• Citovat
  • Upravit
1907
6.8.13 12:33

Me to obcas dela jakykoli prasek ci avivaz takze netusim, cim to je ale nepustilo mi to ani snad po stym prani. JInak holky, uz jste zkousely avivaz SIlan s vuni jasminu? Boze tj smrad, susila jsem pradlo doma na susaku a furt chodila co to pachne a ono to pradlo :poblion: :poblion: vse j sem prala znova s modrym silanem a vpohode krasna vune :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
6.8.13 12:51
@Hasky píše:
Já měla tenhle problém na x várkách prádla, bílého, byla jsem zoufalá, protože byly zničené převážně synovi oblečky, pračka byla nová, taky jsme volali opraváře a ten říkal, že tohle dělá ovoce, nebo nějaké dětské krémy, ale já nakonec zjistila, že nám to udělal bublifuk. To oblečení totiž bylo jakoby postříkané a mastné, no dalo nám to dlouhé pátrání, ale nakonec jsme to zjistili a bublifuk už doma nechceme vidět :D. Dostali jsme ho a asi to byl nějakej levnej šunt.

No paaani, tak bublifuk, potvora.. ja mam to same, obleceni deti casto flekama znicene a to viditelne fleky predpiram. Ale kdyz zaschne bublifuk, tak to videt neni.. 8o Obleceni jsem rovnou vyhazovala, nastesti delaj bubliny jen ve starem a domacim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
6.8.13 12:58

Také už jsem jednou něco podobného řešila. Mám poměrně hodně drahou novou pračku a tak jsem se příšerně rozčílila, když na vypraném prádle byly šedé skvrny/pruhy. Což se mi u předchozí pračky nikdy nestalo. Nakonec jsem zjistila, že problém byl v jiném způsobu odtoku nečistot, které se částečně usazovaly v gumovém těsnění mezi bubnem a dvířky pračky. Po vyčištění už bylo vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
6.8.13 12:59
@Endy píše:
No paaani, tak bublifuk, potvora.. ja mam to same, obleceni deti casto flekama znicene a to viditelne fleky predpiram. Ale kdyz zaschne bublifuk, tak to videt neni.. 8o Obleceni jsem rovnou vyhazovala, nastesti delaj bubliny jen ve starem a domacim…

my už bublifuk radši nekoupili, nějak už nemám důvěru a synátor po něm ani netouží, takže i výhoda. Nevěřila jsem, že to může být bublifuk, ale po důkladném pátrání a zkoušení jsme přišli na to, že to fakt dělá on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný