Dupes parfémy zara

246
29.8.24 22:59

Dupes parfémy zara

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo otestované parfémy ze Zary, zda opravdu voní jako originály… Já právě zkoušela ze Zary “Deep Garden” což mělo vonět jako Carolina Herrera, ale přišlo mi, že to absolutně nesedělo. Ani trochu se to nepřiblížilo… Zase na druhou stranu jsem slyšela že dupes na YSL Libre je skoro nerozeznatelný od originálu. Tak máte někdo nějakou zkušenost se nějakým dupes ze Zary?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21962
30.8.24 07:21

Nemám. Já si kupuji originály…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
30.8.24 11:44

@nozu Ano já taky, jen mi přijde škoda v těchto vedrech na sebe šplíchat originály, když něco zařizuju ve městě, tak se chci jen přešplíchat tak mi je líto takhle plýtvat originály… Nebo když jde člověk se psem na procházku, tak chce vonět, ale taky mi přijde líto plýtvat originálem… A druhá věc proč mě to zajímá, tak že to na mě všude vyskakuje, tak se jen ptám jestli to opravdu stojí za to nebo ne… Nemám možnost jít do Zary (90km daleko nejbližší) a ovonět si to sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
31.8.24 18:06

@Lilianka33 Hodně povedený dupe je na Bacarrat 540 ze Zary jejich Red Temptation, má výdrž a je výrazný, ale přesto nevtíravý. O jiných nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.9.24 18:30

Zdravim, take to na me vsude ted vyskakuje, tak to chci zajet pristi tyden vyzkouset :-) chtela bych si vyzkouset dupe na Lost cherry od Toma Forda a Black Opium (jenom teda vlastne nevim, jak voni originaly) :lol:

Kdyz mi to na me bude vonet, chci si pak k Vanocum nechat nadelit original :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
9.9.24 22:09

@Magrathea Tak snad to bude podobné, aby ten originál na Vánoce nakonec nevoněl jinak 🤭 Mám právě zkušenost jen s tou Carolinou Herrerou a to teda ten originál nevidělo ani z dálky… Originál Carolinu miluju, tak jsem chtěla jen něco na přestříkání, jak jsem psala výš a teda byla jsem zklamaná… Dupes vonělo krásně, jen bohužel se to nepovedlo sladit s tím originálem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
10.9.24 08:55

@Lilianka33 diky. Zrovna vcera jsem byla na letisti v takovem tom duty freeshopu, ze si nejake ty vune ocucham, abych vedela, zda mi vubec budou vonet a nez jsem se tam zorientovala, tak uz hlasili nastup do letadla..tak asi pujdu do te Zary naslepo, proste neco ocucham a uvidim, co mi bude vonet a sedet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí