Durchy vašich dětíček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
241
16.4.12 11:26

Durchy vašich dětíček

Ahojky, včera mě má dcera pobavila tím co řekla. V televizi běžela reklama na dámské vložky, no a naše žába mi bez váhání řekla, že to jsou plínky pro maminky. :lol: :lol:a jak vás vaše ratolest rozesmála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
16.4.12 11:40

jely jsme s neteří autem, ona spala, rádio puštěné, bavíme se sestrou… Když se malá probudila, tak říká: „Víte proč tady bylo takový ticho? Protože jsem spala.“

dětská logika 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
16.4.12 11:42

3 roky: Mamíííííí mě se nějak ščvrkávají botičkyyyyy! Tim jako myslela, ze ji tlaci… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
16.4.12 11:44

No od kamošky přišla dcerka ( předškolní věk) domů a ptá se mami - holky říkaly venku, „že když jsem byla malá pila jsem z tvých prsou mlíčko, je to pravda“?. A kamoška říká „ano je“. A dcerka si dala ruce v bok a důležitě říká: " Mami a co jsi ty koza?". Já jsem málem padla když mi to vykládala:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.4.12 11:54

Malá volá ze záchodu -
Mamííí, už to jééé!
Dělala jsem bobík!
Hodně… vonííí!
:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
16.4.12 11:58

Vařila jsem, nemohla jsem otevřít zavařovačku a tříletý bratránek mi říká: Dej mi to, posímtě, já ti to otevžu! A kroutil u toho hlavou :mrgreen:

Teď mu bude už 5 a takových řečí má spoustu.. Naposled se ptal, co došel ze školky: Do haj.zlu se neříká, že ne? A doprčic můžu? 8o :mrgreen: Pak šel, zakopl a říká: doprčic!

Nebo: Vstáváme a jdeme do školky, a malý: no jo, tak já tam teda ještě dneska půjdu, no, ale nechce se mi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
16.4.12 11:59

Mladej ve trech letech s babickou koukal na fotky sestrenice. Babca rika: ta Nina ma ale blbe vlasy, takove cancoury. A Seb na to: to nevadi,ja jsem zubar, ja ji je ostriham :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
16.4.12 12:20

Nedávno v Kouzelné školce povídali na téma Starých pověstí českých - Krok, Libuše, praotec Čech, Bivoj a tak. Dcerku to strašně chytlo, museli jsme najít obrázkovou knížku a od té doby to každou chvíli čteme… O víkendu se jí děda ptal, jestli si to pamatuje, kdože to vlastně na tu horu Říp vylezl… odpověď nás poslala do kolen: „to byl praotec GROG, dědo, víš?“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
16.4.12 12:35
:P :P :P
@Mišela1 píše:
No od kamošky přišla dcerka ( předškolní věk) domů a ptá se mami - holky říkaly venku, „že když jsem byla malá pila jsem z tvých prsou mlíčko, je to pravda“?. A kamoška říká „ano je“. A dcerka si dala ruce v bok a důležitě říká: " Mami a co jsi ty koza?". Já jsem málem padla když mi to vykládala:-).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
16.4.12 12:36
jo to znám, a nebo taky mami to byl indián, jsem se málem po to..
@Pipet píše:
Malá volá ze záchodu -
Mamííí, už to jééé!
Dělala jsem bobík!
Hodně… vonííí! :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
16.4.12 12:38
:P :P :P
@BohunkaP píše:
Nedávno v Kouzelné školce povídali na téma Starých pověstí českých - Krok, Libuše, praotec Čech, Bivoj a tak. Dcerku to strašně chytlo, museli jsme najít obrázkovou knížku a od té doby to každou chvíli čteme… O víkendu se jí děda ptal, jestli si to pamatuje, kdože to vlastně na tu horu Říp vylezl… odpověď nás poslala do kolen: „to byl praotec GROG, dědo, víš?“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
16.4.12 12:40

koukám holky, že se doma zajsmějeme všechny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
16.4.12 12:50

dcera 5 let-měla k nám přijít večer na návštěvu kamarádka a dcerka se ptala kdy teta odejde a já že nevím až bude chtít.No a ona se ptala dál „až se s tátou budete sprchovat tak už tu nebude?“Já že to už určitě né.a ona „teta půjde domů aby neviděla tátovo pinďoura,že jo“ No vyrazila mi dech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
16.4.12 13:02

Nedávno se mě dcerka ptala:
Mami a kdy vy už se s tím taťkou jako vezmete?
Já:Snad už brzy, podle peněz.
No to bude ale problém, když nechcete dítě, jak to potom vyřešíte?
Já:Jako co?
No po svatbě přece bývá vždycky dítě!

Ta má starosti, že? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
864
16.4.12 13:11

já ráda vzpomínám, jak jsme byly s mojí kamarádkou v lese. Moje dcera a její syn jseou jeden ročník a tehdy byli malincí a zaujaly je zaječí bobky. Když jsme na to přišly a začaly jim hubovat a bobky vyhazovat z kapes, oba se rozčilovali, že: „To neni hoňo, to šou koálky od víly…“ A doma žalovali naší babičce, když se jich ptala, co jí z lesa donesli… Prý: „Měli šme koálky od lesní víly a mamina a teta je žahodily, že to je hoňo!“ Babča myslela, že našli nějaké opravdové korála a my jim je chudinkám zahodily… Že prý jsme je mohli donést a vyvařit :nevim: :mrgreen:
Ještě stihla oba politovat, jak mají zlé maminky :oops:
A dcera dlouho pak říkala, když bylo v nočníku hovínko: „Mamino, mam bobek, neni to koálek… já ví!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí