Je možné, že by se mohla babiččina duše převtělit do miminka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
V dnešní době mě ani tohle nepřekvapuje. Bože, naše společnost potřebuje fakt restart.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ludmila1993 píše: Více
Jestli nevíš, co se mění při vstupu do manželství, pak by bylo asi na místě víc se soustředit na reálný svět než na ten duchovní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ludmila1993
Přítel říkal, takže si jenom něco předpokládá myslí si. Neví nic. Kartářka ví už úplně kulový a Tvoje dítě bude originální osoba. Prosím Tě, pusť to z hlavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš barák prodávala paní s bonusovým duchem a my ho vymýtili, byly to jen kuny
Každý si může věřit čemu chce, ono vlastně v těchto ezo věcech jde pouze a jen o to. Čemu budeš věřit, to bude pravda.
Já kdysi chtěla věřit, že mi zemřelý člen rodiny poslal do života novou osobu. Myslela jsem, že „za odměnu“. Nakonec se ukázalo, že to byla noční můra. No a teď jsem si mohla naopak vybrat, že mi ji poslal jako křest ohněm, abych z toho vyšla lepší, udělala si hezkej život a vážila si více toho, co přišlo potom. Ve výsledku se věci dějí tak jak se dějí a je to na nás, kterým úhlem pohledu na ně budeme nahlížet.
Podobně to bude fungovat s kartářkou. Základ je, že věříte, že tam tu babičku máte. Když ti řekne kartářka, že otěhotníš, tak to může ovlivnit i tvoje rozhodování. Nevím, jestli jste o dítěti už přemýšleli nebo ne. Dejme tomu že ne. Tak si začnete s tou myšlenkou pohrávat v hlavě a třeba zjistíte, že by to mimčo vlastně nebyl tak špatný nápad. Přestanete se chránit a ono do září je to necelý půlrok, což je taková průměrná doba, kdy by se mělo plodnemu páru zadařit. Hele, kartářka měla pravdu. Pak se narodí mimčo a když budete věřit, že má duši babičky, tak na něm prostě nějaké vlastnosti, co by ukazovaly na babičku najdete. Takové zkreslení vnímání. A takhle vznikají ty příběhy potvrzující kartářky, duše atd. Přečti si něco o sebenaplňujícím proroctví, třeba ti to bude dávat smysl. Načrtla jsem jeden možný ze stovky scénářů.
- Citovat
- Upravit
@Ludmila1993 píše: Více
Takhle úplně nevim ale…
Před 7 lety naší velice blízcí přátelé (manželé) prošli prvním potratem. Jí to strašně vzalo a opravdu se tim uzirala. Tenkrát jsem si byla jistá, že tam ta jejich holčička je. Asi byla po několika misích se jí. To zadařilo i s tou slečnou. Jsem přesvědčena, že holčička čekala(duše nebo něco) až ji k sobě pustí. Až se nějak otevřou. V podstate mi nemusela ani říkat, že je těhotná. Tenkrát ani u druhého. Vždycky stačilo, že jsem ji viděla.
Podobně jsem to měla u další kamardky. Taky mi stačilo, že vešla mezi dveře. No a já? Já otěhotněla chvilku po tom co jsem se fyzicky,„potkala“ s exitem.
Na duchy jako takové věřím. U duši si nejsem jistá buď jsem si to nějak vsugeroval nebo prostě to tak mám.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
To netuším, ale moje babička říkávala, že tři dny se nesmí sednout na postel zemřelého, že tam může být. Ale to může být pověra, ale kdo ví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ludmila1993 Na světě je spousta věcí, které neumíme vysvětlit a pokud to čemu věříš nebo o čem přemýšlíš nikomu neubližuje, pak je to tvoje věc.
Nebudu ti psát nic k tvým dotazům, ale můžu ti říct, že já si svého času přál, aby s námi nějakým způsobem duše mé milované babičky zůstala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit