Dva domovy (u mámy a přítele)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.1.24 19:11

Dva domovy (u mámy a přítele)

Po rozchodu jsem se odstěovala od přítele, máme spolu dítě, k mojí mámě do paneláku, kde mám svůj pokoj, zarízený ale to pohodlí jako u něj tam nemám, o vánocích jsme se dali opět dohromady a jezdíme k němu, středy a na víkendy, jenomže dcera má školku u jeho baráku a já práci taky kousek, takže by se mi víc hodilo chodit rovnou k němu i s dcerou, ale protože tu nebydlíme, tak ji vyzvednu ze školky a jedu k mámě přes město. Když k němu jedeme na víkend, tak si musím balit a nezapomenout si.neco vzít, malá to snáší úplně v pohodě, akorát já jsem z toho nějaká zmatená, máme tu vše co potřebujeme, navíc vše kousek, v létě tu u přítele chodíme na hřiště ale až budou hezké dny, mám obavu, že se malé nebude chtít jet se jen vyspat zase k mamce jakoby k nám domů, je to složité než to vypadá, ale všichni mi říkají, že to je fajn že se aspoň nenudím, jaký na to máte názor vy? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5018
20.1.24 19:50

Že je nám to jedno, tobě by mělo být jedno, co si kdo o tom myslí, ale zařiďte se podle sebe. Vyjasni si s přítelem, jestli jste vůbec spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21193
20.1.24 20:00
@Anonymní píše:
Po rozchodu jsem se odstěovala od přítele, máme spolu dítě, k mojí mámě do paneláku, kde mám svůj pokoj, zarízený ale to pohodlí jako u něj tam nemám, o vánocích jsme se dali opět dohromady a jezdíme k němu, středy a na víkendy, jenomže dcera má školku u jeho baráku a já práci taky kousek, takže by se mi víc hodilo chodit rovnou k němu i s dcerou, ale protože tu nebydlíme, tak ji vyzvednu ze školky a jedu k mámě přes město. Když k němu jedeme na víkend, tak si musím balit a nezapomenout si.neco vzít, malá to snáší úplně v pohodě, akorát já jsem z toho nějaká zmatená, máme tu vše co potřebujeme, navíc vše kousek, v létě tu u přítele chodíme na hřiště ale až budou hezké dny, mám obavu, že se malé nebude chtít jet se jen vyspat zase k mamce jakoby k nám domů, je to složité než to vypadá, ale všichni mi říkají, že to je fajn že se aspoň nenudím, jaký na to máte názor vy? :)

Ze Všichni je deb. l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14573
20.1.24 20:03

Názor na to mám ten, že kdybych se dala s někým zase dohromady, kor s otcem společného ditete, automaticky bych počítala opět se společným bydlením a jinak bych to nebrala, jako ze jsme zase spolu.

Beru, ze lidi jsou různí, takže jestli vám dvěma vyhovuje znova randit, tak ať, hlavně, že jste šťastní, a celkově je mi to jedno a nesoudim :D

Ale já jak se jednou rozejdu, tak už se dohromady znova nedávám, to fakt nejsem ten typ. Takže pochopit to asi úplně neumím.

@Anonymní píše:
Po rozchodu jsem se odstěovala od přítele, máme spolu dítě, k mojí mámě do paneláku, kde mám svůj pokoj, zarízený ale to pohodlí jako u něj tam nemám, o vánocích jsme se dali opět dohromady a jezdíme k němu, středy a na víkendy, jenomže dcera má školku u jeho baráku a já práci taky kousek, takže by se mi víc hodilo chodit rovnou k němu i s dcerou, ale protože tu nebydlíme, tak ji vyzvednu ze školky a jedu k mámě přes město. Když k němu jedeme na víkend, tak si musím balit a nezapomenout si.neco vzít, malá to snáší úplně v pohodě, akorát já jsem z toho nějaká zmatená, máme tu vše co potřebujeme, navíc vše kousek, v létě tu u přítele chodíme na hřiště ale až budou hezké dny, mám obavu, že se malé nebude chtít jet se jen vyspat zase k mamce jakoby k nám domů, je to složité než to vypadá, ale všichni mi říkají, že to je fajn že se aspoň nenudím, jaký na to máte názor vy? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
20.1.24 20:08

To zni jako stridavka. Stridaji si te pritel a tva mama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16182
20.1.24 20:38
@Tarena píše:
To zni jako stridavka. Stridaji si te pritel a tva mama.

Taky mi to tak přijde :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
20.1.24 20:55

Sorry, ale pro mě život na palici, ještě bych pochopil, kdybys byla bezdětná dvacítka, ale ty máš dítě a neměla bys ho tahat, jak kočka koťata sem tam. Pokud jste se k sobě vrátili, máte spolu zase žít. Tohle je za mě na blázinec a jelikož tu vznikla tato diskuze, ty sama minimálně tusis, že to není v tomhle módu udržitelný, tak je na čase to nějak napravit. Řešení máš dvě. Ty sis ale vybrala něco mezi tím a to není caik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
21.1.24 07:47
@Anonymní píše:

Podle mě si tím vztahem nejsi jistá, tak si necháváš zadní vrátka u mamky. Za mě lepší, než kdyby pendlovalo jen děcko v rámci střídavé péče. Nebo jste žili v nefunkčním vztahu. A to myslím úplně vážně.
Pokud to ani jedné ze zúčastněných stran nevadí, nevidím důvod, proč by to nemohlo být nějakou dobu udržitelné. Snad jen ta vzdálenost od školky a práce. Věřím tomu, že i máma je ráda, že vás tam má více než je běžné.
Znám pár případů, kdy slepovaný vztah funguje, ale ve sto procentech případů, které znám, jde o pozdější návrat k lásce z dětství. Děti si pořídili spolu až později nebo v mezidobí s někým jiným nebo kombinace obojího. Sama musíš zvážit a víš, co jste měli za problémy. Vidím to ale tak, pokud máš s dcerou zázemí i u matky a nemusíš se ho hned teď vzdát, zatím to nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24751
21.1.24 07:55

To zní jak nějaké zvláštní randění za přítomnosti společného dítěte :zed: úplně na palici..
Ví ON vůbec, že spolu zase jste!?
nebere to náhodou jen jako dobrou příležitost k vyprázdnění pytle a styku s vlastním dítětem za cenu co největšího pohodlí??
Protože kdyby to bral opravdu vážně a miloval vás, tak logicky nabídne, ať se k němu přestěhujete…
Nebliká ti varovné světýlko??
Promluv s ním zcela vážně! Aby ses náhodou nedivila, že on to bere jen jako nějaký mezistav a nezávazně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
21.1.24 08:12

Vůbec nechápu, jak se někdo dospělý a ještě k tomu s děckem, může nechat uvrtat do něčeho takového. :nevim: Jako pro mámu a přítele asi dobrý. Oba dva vás mají a zároveň si od vás odpočinou. Pro tebe je jediná rada, abys to ukončila a začala myslet na sebe a na své dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný