Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Že je nám to jedno, tobě by mělo být jedno, co si kdo o tom myslí, ale zařiďte se podle sebe. Vyjasni si s přítelem, jestli jste vůbec spolu.
@Anonymní píše:
Po rozchodu jsem se odstěovala od přítele, máme spolu dítě, k mojí mámě do paneláku, kde mám svůj pokoj, zarízený ale to pohodlí jako u něj tam nemám, o vánocích jsme se dali opět dohromady a jezdíme k němu, středy a na víkendy, jenomže dcera má školku u jeho baráku a já práci taky kousek, takže by se mi víc hodilo chodit rovnou k němu i s dcerou, ale protože tu nebydlíme, tak ji vyzvednu ze školky a jedu k mámě přes město. Když k němu jedeme na víkend, tak si musím balit a nezapomenout si.neco vzít, malá to snáší úplně v pohodě, akorát já jsem z toho nějaká zmatená, máme tu vše co potřebujeme, navíc vše kousek, v létě tu u přítele chodíme na hřiště ale až budou hezké dny, mám obavu, že se malé nebude chtít jet se jen vyspat zase k mamce jakoby k nám domů, je to složité než to vypadá, ale všichni mi říkají, že to je fajn že se aspoň nenudím, jaký na to máte názor vy?
Ze Všichni je deb. l.
Názor na to mám ten, že kdybych se dala s někým zase dohromady, kor s otcem společného ditete, automaticky bych počítala opět se společným bydlením a jinak bych to nebrala, jako ze jsme zase spolu.
Beru, ze lidi jsou různí, takže jestli vám dvěma vyhovuje znova randit, tak ať, hlavně, že jste šťastní, a celkově je mi to jedno a nesoudim ![]()
Ale já jak se jednou rozejdu, tak už se dohromady znova nedávám, to fakt nejsem ten typ. Takže pochopit to asi úplně neumím.
@Anonymní píše:
Po rozchodu jsem se odstěovala od přítele, máme spolu dítě, k mojí mámě do paneláku, kde mám svůj pokoj, zarízený ale to pohodlí jako u něj tam nemám, o vánocích jsme se dali opět dohromady a jezdíme k němu, středy a na víkendy, jenomže dcera má školku u jeho baráku a já práci taky kousek, takže by se mi víc hodilo chodit rovnou k němu i s dcerou, ale protože tu nebydlíme, tak ji vyzvednu ze školky a jedu k mámě přes město. Když k němu jedeme na víkend, tak si musím balit a nezapomenout si.neco vzít, malá to snáší úplně v pohodě, akorát já jsem z toho nějaká zmatená, máme tu vše co potřebujeme, navíc vše kousek, v létě tu u přítele chodíme na hřiště ale až budou hezké dny, mám obavu, že se malé nebude chtít jet se jen vyspat zase k mamce jakoby k nám domů, je to složité než to vypadá, ale všichni mi říkají, že to je fajn že se aspoň nenudím, jaký na to máte názor vy?
@Tarena píše:
To zni jako stridavka. Stridaji si te pritel a tva mama.
Taky mi to tak přijde
![]()
Sorry, ale pro mě život na palici, ještě bych pochopil, kdybys byla bezdětná dvacítka, ale ty máš dítě a neměla bys ho tahat, jak kočka koťata sem tam. Pokud jste se k sobě vrátili, máte spolu zase žít. Tohle je za mě na blázinec a jelikož tu vznikla tato diskuze, ty sama minimálně tusis, že to není v tomhle módu udržitelný, tak je na čase to nějak napravit. Řešení máš dvě. Ty sis ale vybrala něco mezi tím a to není caik.
@Anonymní píše:
Podle mě si tím vztahem nejsi jistá, tak si necháváš zadní vrátka u mamky. Za mě lepší, než kdyby pendlovalo jen děcko v rámci střídavé péče. Nebo jste žili v nefunkčním vztahu. A to myslím úplně vážně.
Pokud to ani jedné ze zúčastněných stran nevadí, nevidím důvod, proč by to nemohlo být nějakou dobu udržitelné. Snad jen ta vzdálenost od školky a práce. Věřím tomu, že i máma je ráda, že vás tam má více než je běžné.
Znám pár případů, kdy slepovaný vztah funguje, ale ve sto procentech případů, které znám, jde o pozdější návrat k lásce z dětství. Děti si pořídili spolu až později nebo v mezidobí s někým jiným nebo kombinace obojího. Sama musíš zvážit a víš, co jste měli za problémy. Vidím to ale tak, pokud máš s dcerou zázemí i u matky a nemusíš se ho hned teď vzdát, zatím to nedělej.
To zní jak nějaké zvláštní randění za přítomnosti společného dítěte
úplně na palici..
Ví ON vůbec, že spolu zase jste!?
nebere to náhodou jen jako dobrou příležitost k vyprázdnění pytle a styku s vlastním dítětem za cenu co největšího pohodlí??
Protože kdyby to bral opravdu vážně a miloval vás, tak logicky nabídne, ať se k němu přestěhujete…
Nebliká ti varovné světýlko??
Promluv s ním zcela vážně! Aby ses náhodou nedivila, že on to bere jen jako nějaký mezistav a nezávazně…
Vůbec nechápu, jak se někdo dospělý a ještě k tomu s děckem, může nechat uvrtat do něčeho takového.
Jako pro mámu a přítele asi dobrý. Oba dva vás mají a zároveň si od vás odpočinou. Pro tebe je jediná rada, abys to ukončila a začala myslet na sebe a na své dítě.