Bojim se táty

Anonymní
19.1.24 05:41

Bojim se taty

Dobry den, je mi cerstve 21 a od leta se mi prihodila jedna vec z ktery mam obcas úzkost(nechci zmiňovat) beru na to antidepresiva a kdyz na me prijde fakt uzkost(hroznej brek) tak me mamka podpoří, je se mnou, co se tyce ale otce tak to je opak!!!pokazde na me vyjede ze Toho ma uz plne zuby a dnes to byl masakr, zacal na me rvat sproste ze jsem mrcha a
Pokusil se me zmlatit..kdyby tam nebyla mama a nedrzela ho a nervala na nej, nevim jak by to dopadlo(zacal me tahat za vlasy, kopat na zemi a td..) resim to tak, ze ted v 10:50 mam odlet do anglie za kamaradem abych trosku zmenila prostredi a vypla hlavu, bohuzel mi tata v tom brani! ted rano kdyz jsem sedela u zrcadla a koukala na svoje natekly oči z breku, prisel ze prej co delam a ze jsem psychicky nemocna a nikam nejedu! ze me veze do nemocnice! Tohle jestli udela tak se tam uz asi fakt zhroutim.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
566
19.1.24 06:01

Já osobně bych se sbalil a odešel (sám jsem v tomhle věku od našich odešel pryč, už to delší dobu nefungovalo). Příjem máš nebo ještě studuješ? Začátky jsou těžké, člověk shání práci, řeší peníze, bydlení…ale prošla si tím většina. Klidně běž do nájmu s někým ale v tomhle prostředí se nezdržuj nebo tě to za chvíli semele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.24 06:10
@xB.H píše:
Já osobně bych se sbalil a odešel (sám jsem v tomhle věku od našich odešel pryč, už to delší dobu nefungovalo). Příjem máš nebo ještě studuješ? Začátky jsou těžké, člověk shání práci, řeší peníze, bydlení…ale prošla si tím většina. Klidně běž do nájmu s někým ale v tomhle prostředí se nezdržuj nebo tě to za chvíli semele.

Ahoj, muj prijem je hroznej, v ty anglii jsem si chtela neco najit, jinak v kvetnu nastupuju do armady a tam neco dostanu..ale az v kvetnu :roll: takze premyslim a hledam uz od noveho roku co budu do toho kvetna delat. Kdyz bylo jeste vse ok, mela jsem pronajimat taty apartmany v chorvatsku…at si to dela sam ubozak

• Citovat
  • Upravit
11135
19.1.24 06:13
@Anonymní píše:
Ahoj, muj prijem je hroznej, v ty anglii jsem si chtela neco najit, jinak v kvetnu nastupuju do armady a tam neco dostanu..ale az v kvetnu :roll: takze premyslim a hledam uz od noveho roku co budu do toho kvetna delat. Kdyz bylo jeste vse ok, mela jsem pronajimat taty apartmany v chorvatsku…at si to dela sam ubozak

Do armády s úzkostmi a antidepresivy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65052
19.1.24 06:14
@Anonymní píše:
Dobry den, je mi cerstve 21 a od leta se mi prihodila jedna vec z ktery mam obcas úzkost(nechci zmiňovat) beru na to antidepresiva a kdyz na me prijde fakt uzkost(hroznej brek) tak me mamka podpoří, je se mnou, co se tyce ale otce tak to je opak!!!pokazde na me vyjede ze Toho ma uz plne zuby a dnes to byl masakr, zacal na me rvat sproste ze jsem mrcha a
Pokusil se me zmlatit..kdyby tam nebyla mama a nedrzela ho a nervala na nej, nevim jak by to dopadlo(zacal me tahat za vlasy, kopat na zemi a td..) resim to tak, ze ted v 10:50 mam odlet do anglie za kamaradem abych trosku zmenila prostredi a vypla hlavu, bohuzel mi tata v tom brani! ted rano kdyz jsem sedela u zrcadla a koukala na svoje natekly oči z breku, prisel ze prej co delam a ze jsem psychicky nemocna a nikam nejedu! ze me veze do nemocnice! Tohle jestli udela tak se tam uz asi fakt zhroutim.

Nepsala jsi tu uz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.24 06:15

@xB.H jinak o tom sbalení jak pises, to jsem se pokusila a tata zamknul dvere :potlesk: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.24 06:15
@vokishka píše:
Nepsala jsi tu uz?

Dobry den, nepsala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.24 06:17
@jita22 píše:
Do armády s úzkostmi a antidepresivy?

Ja vim co je pro me vhodne..

• Citovat
  • Upravit
41123
19.1.24 06:18
@Anonymní píše:

a nemůže mít pravdu? nebylo by lepší, se napřed tady začít léčit, než odjet někam, kde nemám zázemí, práci atd. Co když tak budeš potřebovat léčení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41123
19.1.24 06:20
@Anonymní píše:

Ty možná, je otázka jestli armáda bude chtít někoho kdy je psychicky labilnější, bere AD, má úzkosti ale nijak víc se neléčí…Neměla by být odborná pomoc a léčení pro tebe to nejvhodnější? a místo toho chceš odjet d zahraničí? No, nemyslím si, že víš, co je pro tebe vhodné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101557
19.1.24 06:20
@Anonymní píše:

Armada taky vi, co je nevhodné pro ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.24 06:22
@Keyllah píše:
a nemůže mít pravdu? nebylo by lepší, se napřed tady začít léčit, než odjet někam, kde nemám zázemí, práci atd. Co když tak budeš potřebovat léčení?

Cely pul rok nic, a najednou kdyz chci zmenit prostredi kort kde mam super kamarada me chce tahat do nemocnice? Ne nema pravdu, mne by ta anglie prospěla, vim to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.24 06:23
@j.a.n.i1 píše:
Armada taky vi, co je nevhodné pro ni.

Tak uvidi se jestli udelam vycvik:)) potom muzete psat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.24 06:24
@Keyllah píše:
Ty možná, je otázka jestli armáda bude chtít někoho kdy je psychicky labilnější, bere AD, má úzkosti ale nijak víc se neléčí…Neměla by být odborná pomoc a léčení pro tebe to nejvhodnější? a místo toho chceš odjet d zahraničí? No, nemyslím si, že víš, co je pro tebe vhodné…

Delam to co citim, kdyz nejsem doma, je vse fajn.

• Citovat
  • Upravit
566
19.1.24 06:26
@Anonymní píše:
Ahoj, muj prijem je hroznej, v ty anglii jsem si chtela neco najit, jinak v kvetnu nastupuju do armady a tam neco dostanu..ale az v kvetnu :roll: takze premyslim a hledam uz od noveho roku co budu do toho kvetna delat. Kdyz bylo jeste vse ok, mela jsem pronajimat taty apartmany v chorvatsku…at si to dela sam ubozak

A antidepresiva nebudou v armádě problém? Tam bych se obával, že ano. Už jen to, jak chtějí pořád řešit nesmysly kolem zbraní atd. U vojáků mám dost kámošů, sám jsem o ni taky uvažoval ale nakonec jsem rád, že jsem nešel a zůstal jsem u svých koníčků (taky military ražení). U armády sice jako studentka nějaký základní příjem máš. Na uživení to s odřenýma ušima stačí ale problém je ten, že když skončíš dřív tak vše vracíš. Každopádně tam se připrav na úplně jiný styl života. Ale zase utečeš z tohohle špatného zázemí a určitě se tam zocelíš, to jsou zase výhody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný