Dva lékaři a zcela jiný nález?

113
2.11.15 12:22

Dva lékaři a zcela jiný nález?

Ahoj. Jdu k vám pro radu a zkušenosti. Minulé pondělí (37+1) mi gynekoložka s úsměvem oznamovala, že se tento tyden asi už neuvidíme, CS 8 a otevřená na dva prsty. Celý týden jsem byla jako na trní, kdy už a dnes (38+1)jsem tam šla na kontrolu stále 2v1. Paní doktorka měla záskok a ejhle: podle pana doktora to k porodu vůbec nevypadá „když na vás budu hodně hodný, tak maximálně CS4“. Jsem z toho naprosto zmatená a upřímně i zklamaná, vyvolávání porodu je moje noční můra. Máte některá jakoukoli relevantní zkušenost? Případně prosím vědmy o odhad, kdy porodim. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
800
2.11.15 12:25

Pročpak vyvolávání porodu noční můra? Já jsem měla porod vyvolávaný a nemůžu si stěžovat :-) Jinak si myslím, že máš ještě čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5305
2.11.15 12:30

Zkušenost nemám, ale naplašila bych. Já měla CS 2 od 34tt beze změny až do dne porodu a to u staršího 37+5 a mladšího 39+6, ani u jednoho se při kontrole pár dní před porodem nic nechystalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.11.15 12:32

Vždyť máš ještě klidně 4 týdny čas, tak proč hned vyvolání? Hodnota CS je dost subjektivní, doktoři ji určují jenom pohmatem.

• Citovat
  • Upravit
zoy
1495
2.11.15 12:33

Neřeš to. Někdo je ještě v den porodu je zavřený úplně a někdo chodí na 4 prsty otevřený dva měsíce. Prvního jsem rodila 39+3. A u druhého mi pořád říkali, že budu rodit dřív, když pořád tahám ročního syna a nakonec jsem přenášela. Pokud nejsou žádné problémy, tak se vyvolává až 41+2 nebo 3, takže máš času a času.
Jinak babská rada pro vyvolání porodu je sexovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
2.11.15 12:34

@Agnes82 DOktoři vubec nemají řikat takovéhle subjektivní názory až miminko bude připravené tak se narodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.11.15 12:39
@annaei píše:
@Agnes82 DOktoři vubec nemají řikat takovéhle subjektivní názory až miminko bude připravené tak se narodí

Já to taky nechápu, proč to ti doktoři říkají. Pak jsou ty ženský akorát natěšený nebo naopak vyplašený a nakonec zklamaný, že nic. Mě už v těchto týden čípek nikdo neměřil a byl pokoj.

• Citovat
  • Upravit
113
2.11.15 12:40

@zoy Sexem bych si i pomáhala, ale partner neni poslední dobou nějak naladěn, asi není na vorvaně :P a bez finále u partnera to jaksi postrádá efekt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 12:43

@Agnes82 Na kontrole mi řekli že to na porod nevypadá a v noci jsme jeli :) Obepsala jsem rodinu jak jsem nešťastná, že budu strašit s pupkem bůhví jak dlouho a hned ráno zpráva úplně opačná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
2.11.15 12:44

@Tunrida Mě když viděl se synem gynekolog naposledy před Vánoci tak se se mnou loučil uvidime se po Vánocích vše je v pořádku. Víc informací jsem z něho nedostala. Ptala jsem se jestli si nemyslí, že to přijde dřív a on, že to nikdo neví, k dy to přijde. Druhý den po prohlídce jsem porodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
2.11.15 12:46

@ElisabethaElsa Opravdu jste mi zvedla náladu. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
2.11.15 12:47

Tohle je proste subjektivni (cs) a navic u kazde jinak. O vyvolavani zatim nepremyslej, mas furu casu jeste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11858
2.11.15 12:48
@JayLee píše:
@Agnes82 vyvolavanej porod nebrat - není fakt o co stat ;)

Nestraš ji, já měla ze tří porodů ten druhý vyvolávaný a byl nejlepší. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
2.11.15 12:58

Já hlavně nevím proč ve 38+1 řešit vyvolávání… jinak se stejně nikdy nedá říct, kdy to bude, mě u prvního tvrdili už od nějakého 36tt, že to bude dřív a narodil se 40+6, no a u druhé nikdo neříkal nic a byl to překotný porod v 38+2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
2.11.15 13:00

@JayLee Já rodila vyvolávaně a rychlé to tedy nebylo a od bolesti umí moderní medicína celkem spolehlivě ulevit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí