Zvracení po 16. tt

2.11.15 08:29

Zvracení po 16.tt

Dobré ráno maminky :-) mám dotázek resp.se spíše potřebuji uklidnit :-) Jsem 16+6 a jsem prvorodička, musím se pochlubit že jsem ze začátku patřila do té výhodnější skupiny maminek :-D protože jestli jsem za celou dobu zvracela 5× bylo to hodně, spíše jsem trpěla na nechutenství a přežívala na tukových rohlících :-) Vše je podle UTZ i doktorky v pořádku, poslední kontrola 14 dní zpět, ale zhruba před týdnem se mi začalo dělat špatně ráno i večer a ted takhle zvracím každý den, je to spíše dávení a ráno žaludeční štávy :-( dostavila se i zácpa ale na tu trpím i normálně tak to neřeším, dost mě to vyděsilo, když je všude že po 16 týdnu by se mělo udělat líp a u mě je to přesně naopak :-( svojí gynekolozce se nemůžu dovolat a KO mám teď 10…Asi jsem zbytečně vyděšená ale nemám ve svém okolí moc kamarádek maminek :-( tak předem děkuji za rady :-) :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2414
2.11.15 08:32

Já jsem zvracela do 19tt několikrát denně, pak se to sklidnilo, teď už jen tak dvakrát týdně, když mi něco nesedne a jsem 25tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.11.15 08:34

Já zvracela od 8 do cca 20 tt, pak to samo přešlo.

• Citovat
  • Upravit
2.11.15 08:40

No mě spíše vyděsilo to že jsem nezvracela prakticky vůbec a najednou jakoby kdyby to chtělo tělo dohnat…za ten týden jsem zhubla o kilo a to jím normálně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.11.15 08:42
@Jsemduveriva píše:
No mě spíše vyděsilo to že jsem nezvracela prakticky vůbec a najednou jakoby kdyby to chtělo tělo dohnat…za ten týden jsem zhubla o kilo a to jím normálně :-(

Neboj, přesně tohle měla kamarádka taky, ta do konce 3 měsíce nic a pak okolo 20 tt zvracela, kudy chodila.Taky zhubla, ale jak zvracet přestala, zase se vše vrátilo do normálu. To zvracení trvalo nějak měsíc myslim.

• Citovat
  • Upravit
23966
2.11.15 08:55

Tak tě asi neuklidním. Do cca 11tt jsem byla ok. A pak jsem začala zvracet a nebo jsem aspoň měla permanentní pocit na zvracení. Přešlo mě to cca ve 20tt. A od 25tt už je mám zase zpět a nepočítám, že by mě do porodu pustili.
Zkus si vytypovat co ti to dělá. Mě to dělá hlavně spousta čerstvé zeleniny, ze začátku to bylo cokoliv krom vody s bublinkami. Teď naopak vodu s bublinkami nemůžu :nevim: Je to jak na horský dráze. A bohužel to už jiný nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
2.11.15 08:57

U druhého syna jsem zvracela do 5 měsíce 2-3× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
2.11.15 09:00

Zvracela jsem do 17.tt. Teď už nezvracím, ale občas se mi zvedne žaludek a musím to rozdýchávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.11.15 09:02

Zvracela jsem od začátku těhu až do 8.měsíce :lol: nedalo se s tím dělat nic - bez ohledu na stravu nebo aktivitu jsem prostě trávila většinu večerů (ráno to bylo ok) na záchodě - zase to má výhodu, že jsem přibrala prakticky jen váhu malého a nemusela pak řešit nějaké návraty na původní váhu apod.

Pokud jsi ale nervozní tak si klidně skákni k dr. dříve - je důležité, abys byla v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 09:44

No tak koukám že mi to teprva začne :D :( me se vždy teď udělá jakoby knedlík tam kde končí žebra v tom spoji a dokud se nevyzvracim je tam pořád, zkouším dechová cvičení, colu na lzičce, cukr pod jazyk, kousek rohliku, dýchání u otevřeného okna a nic :? Vyvracím se a jsem jak znovuzrozená :D. Taky jste to takhle měli??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
2.11.15 10:06

Jsem 19tt. Mám to úplně stejně. Nejlepší je že když zvracím, můj 22měsíční chlapeček mě u toho ještě šťouchá do zad nebo plácá po zadku :D Občas mi je jen na zvracení, u toho se mi ale zase motá hlava a trvá to tak půl dne. Jinak jak píšeš, když se vyzvracím, je vše O. K. U malého jsem to neměla, tak jsem si skoro jistá že to teď bude holčička ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 11:03
@kuchle píše:
Jsem 19tt. Mám to úplně stejně. Nejlepší je že když zvracím, můj 22měsíční chlapeček mě u toho ještě šťouchá do zad nebo plácá po zadku :D Občas mi je jen na zvracení, u toho se mi ale zase motá hlava a trvá to tak půl dne. Jinak jak píšeš, když se vyzvracím, je vše O. K. U malého jsem to neměla, tak jsem si skoro jistá že to teď bude holčička ;)

Paani tak to jsem na tom ještě dobře, mám na to klid :D ale uz premyslim ze si strcim prsty do krku a urychlim to nez cekat 2 hodiny na to kdy to přijde :( pak je mi fajn zase do večera :) a na posledni ko rikala doktorka ze to vypada na holcicku, tak ta dělá takový neplechy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
2.11.15 12:22

@Jsemduveriva u mne teda jo. Mám ale kamarádku a ta to měla obráceně. Každá ženská to má asi jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí