Těžké bříško ve 20.tt

397
1.11.15 10:05

Těžké bříško ve 20tt

Ahojky :mavam:,
chtela bych se zeptat, jsem v 5 mesici a teda muzu rict, ze bych si tehotenství nejak zvlast uzivala se rict neda :,(…ze zacatku zle a ted, mam uz docela velke brisko a jakoby mi překáží..přijde mi strašně těžké a tvrdé..hýbu se snažím se chodit na prochazky, ale vetsinou je to pak jeste horsi :roll:,nekdy mam takovej pocit ze uz mi snad spadne dolů :lol: a ja chci jen ležet a ležet…je to normalni? Máte nekdo podobne zkusenosti? Ja si totiz prijdu jak v 9 mesici uz a ne v 5..dekuji za rady jak si ulevit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8594
1.11.15 10:27

Je to uplně normální, asi ti tvrdne. Jednak to řeš s gyndařem a druhak - magnezium a ležet. Chce se ti ležet? Ježiš tak lež!! To přece nevadí. Nemusíš přece dělat co se má když se na to necítíš. Pokud můžeš, poslechni tělo a odpočívej, to bříško si to říká samo, tak ho poslechni, bude ti líp. (Tvrdnutí v 5m není teda nic moc, musíš být opatrná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
1.11.15 10:42

To je pravda, malej uz je dost velkej, tak snad nebude vadit, ze jednou cely den proflakam…urcite se tedy poradím s gyndařem, ale jsem klidnejsi, kdyz rikas ze je to normalní, uf :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
1.11.15 10:47

Tak otázka je jestli máš jen pocit těžkého bříška a nebo ti fakt tvrdne :nevim: pokud tvrdne dojdi si k doktoru, pokud je to jen pocit tak to k tomu patří a bude hůř neboj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
1.11.15 11:45

@ka2ka souhlasim,tvrdnuti a pocit ze ti pada brisko a je tezke je rozdil. na to prvni poradi doktor, na to druhe by mohl pomoct nejaky podpurny pas, satek. ulevilo by ti to i od zad a netahlo tak dolu.

• Citovat
  • Upravit
397
1.11.15 12:04

Cítím, ze jakmile mam ten pocit ze me to brisko stahne k zemi, ze je tezke, sahnu na nej a je jak kámen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
1.11.15 12:16

@Afroditka85 tak to spis vypada na to tvrdnuti. doktor ti pravdepodobne predepise magnesko ;)

• Citovat
  • Upravit
397
1.11.15 12:22

@mrs.gendy a mam jít co nejdřív? Na kontrolu jdu 10.11…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
1.11.15 12:38

@Afroditka85 v pondeli si zajdi do lekarny a muzes si koupit kdyztak magnesko sama.pak si kup jeste tu vodu magnesii ;) jak casto to mas behem dne? pokud to mas po nejake vetsi namaze, tak to neprehanej. me tvrdlo bricho max 7× denne, treba po uklidu, delsi prochazce, na kontrole u dr :) a nic jsem nebrala.ale uz nevim od kdy, takze netusim jaka intenzita v patem mesici normalni.

• Citovat
  • Upravit
78
1.11.15 18:35

To je prvé tehotenstvo? Lebo ja som v 17tt(prvé tehotenstvo) a zatiaľ na mne bruško cudzí ani nevidia(ja samozrejme áno) :D ale inak nič, pribrala som snáď 2kg, študujem denné štúdium na výške, cestujem hore dole a k tomu 4 dni v týždni robota pri zvieratách na farme, často denne nachodím aj 10km a zatiaľ vládzem úplne v pohode, necítim žiadnu zmenu…samozrejme únava ma dakedy zmôže, ale skôr kvoli skorému vstávaniu, než kvôli práci. Ale ako tak čítam a počúvam ostatné mamičky, tak si skôr ja pripadám nenormálna. No doktor stále vraví, že všetko je ok, že telo si samo povie, keď mu je veľa. Tak myslím, že v tvojom prípade, keď chce ležať, tak lež.. asi je to u každého inak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
1.11.15 19:28

@RutCole A rada? Zakladatelka je ve 20tt. Trosku rozdíl. Někdo holt třeba nemůže ležet kdyz dojde z práce :nevim: a na každou působí těhotenství jinak, ale tvoje reakce na úvodní příspěvek o tvrdnuti břicha je trochu scestna. A i prvorodicka muze mit v pátém měsíci větší bříško ;) takže bych se tady moc nerouhala. Ke konci jsme na tom v 80% všechny stejne

• Citovat
  • Upravit
27698
1.11.15 19:53

@RutCole v 17tt mi taky nic nebylo, taky sem se cítila v pohodě a nahoře jsem měla taky cca 2kg, taky jsem si říkala co všechny okolo pořád kňourají, no od 24tt jsem otočila bylo hůř však sama uvidíš jestli budeš takhle v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
1.11.15 20:28

Jsem podruhe tehotna, ale je to uz 10 let, tak si moc nepamatuji :think:…víte co se duchu bojím, muj pritel ma bez 2 cm 2m vysku, tak aby nebylo mimi uz tednejake velke treba az moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
1.11.15 20:37

@Afroditka85 neboj lepší větší než pak drobounké miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
1.11.15 20:38

:? Jsem podruhe tehotna, ale je to uz 10 let, tak si moc nepamatuji :think:…víte co se duchu bojím, muj pritel ma bez 2 cm 2m vysku, tak aby nebylo mimi uz tednejake velke treba az moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí