Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky a maminky. Potřebuji poradit. Cca týden mi bolí, spíš píchá v levé části pod žebry. Miminko je otočené hlavičkou dolu. Kopanečky to nejsou, protože miminko je v klidu (asi spinká).Jedná se o delší intenzívní pichnutí jednou za cca 5 min.
Budu ráda za jakýkoliv názor, resp. zkušenost. ![]()
@Martinides ahoj me to dela taky, ale na prave strane..vetsinou po celodennim noseni podprsenky, kdyz ji na vecer sundam ulevi se mi..mam je v celk i dosti velke, tak mozna i ta tiha
ale bude to nejspis bmiminko..prece jenom uz je velke a ani kopat te nemusi..muze se am nekde sprajcnout a to pak boli
Je pravda, že cítím, jak je natlačené nahoru u žeber, i bříško mám tím pádem víc nahoru. Spíš jsem se bála, aby to nebylo něco vážného, v pondělí totiž jdu na kontrolu, tak jestli se o tom mám své lékařce zmínit, nebo je to zbytečné.
@Martinides myslim, ze ti nevynada, kdyz se ji o tom zminis ![]()
Nejspis ti mimco nekde skripe nejaky nerv a tak ti to vystreluje bolesti pod zebra. Drzim palce, ke konci tak nejak picha a boli cely clovek
To aby se u porodu dalo rict: „To je ta posledni bolest“.
Vlevo nic není…buď skříplý nerv a nebo skříplý prd
Jestli jdeš na kontrolu, tak to zmiň. Vpravo by připadaly v úvahu játra, ale i tam to často bývá od žeber…
Holky, tak z občasné bodavé bolesti se stala intenzivní bolest, která postupuje dole a stříli do zad, k tomu se občas přidá křeč v podbřišku, pokud to neustoupí, asi návštivim pohotovost. Nemůžu sedět, chodit, ležet… ![]()
@Martinides Pokud je to zlé, jela bych na pohotovost, jde přece o Vás a Vaše miminko ![]()
@Martinides v tom pripade bych necekala a okamzite jela do porodnice…
@AniNevim. ono to tak nějak samo přestalo a dnes mi vůbec nic není. Zítra jdu na kontrolu, tak se o tom zmíním. Miminko ještě má čas, termín máme až 19.11., ale kdyby přišla dnes, byl by to ten nejkrásnější narozeninnový dárek ![]()
@Martinides píše:
@AniNevim. ono to tak nějak samo přestalo a dnes mi vůbec nic není. Zítra jdu na kontrolu, tak se o tom zmíním. Miminko ještě má čas, termín máme až 19.11., ale kdyby přišla dnes, byl by to ten nejkrásnější narozeninnový dárek
mozna jen poslicci, mozna si uz pripravuje cesticku ![]()
Drzim palce na hladky prubeh. Miminko je dopecene, neni ceho se bat. Stir to bude tak jako tak ![]()
Hezke narozky preji ![]()
Holky, podle lékaře je ta bolest způsobena tím, že miminko se pomalu chystá venku, už mi nahmatala čípek, tak jsem zvědavá.