37 týden těhotenství a píchání pod levým žebrem

31
31.10.15 11:48

37 tt a pichání pod levým žebrem

Ahoj holky a maminky. Potřebuji poradit. Cca týden mi bolí, spíš píchá v levé části pod žebry. Miminko je otočené hlavičkou dolu. Kopanečky to nejsou, protože miminko je v klidu (asi spinká).Jedná se o delší intenzívní pichnutí jednou za cca 5 min.
Budu ráda za jakýkoliv názor, resp. zkušenost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2498
31.10.15 11:51

@Martinides ahoj me to dela taky, ale na prave strane..vetsinou po celodennim noseni podprsenky, kdyz ji na vecer sundam ulevi se mi..mam je v celk i dosti velke, tak mozna i ta tiha :P :mrgreen: ale bude to nejspis bmiminko..prece jenom uz je velke a ani kopat te nemusi..muze se am nekde sprajcnout a to pak boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.10.15 11:55

Je pravda, že cítím, jak je natlačené nahoru u žeber, i bříško mám tím pádem víc nahoru. Spíš jsem se bála, aby to nebylo něco vážného, v pondělí totiž jdu na kontrolu, tak jestli se o tom mám své lékařce zmínit, nebo je to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.10.15 12:00

@Martinides myslim, ze ti nevynada, kdyz se ji o tom zminis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.10.15 12:01

Nejspis ti mimco nekde skripe nejaky nerv a tak ti to vystreluje bolesti pod zebra. Drzim palce, ke konci tak nejak picha a boli cely clovek :-) To aby se u porodu dalo rict: „To je ta posledni bolest“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
31.10.15 12:02

Vlevo nic není…buď skříplý nerv a nebo skříplý prd :) Jestli jdeš na kontrolu, tak to zmiň. Vpravo by připadaly v úvahu játra, ale i tam to často bývá od žeber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.10.15 16:32

Holky, tak z občasné bodavé bolesti se stala intenzivní bolest, která postupuje dole a stříli do zad, k tomu se občas přidá křeč v podbřišku, pokud to neustoupí, asi návštivim pohotovost. Nemůžu sedět, chodit, ležet… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
31.10.15 20:19

@Martinides Pokud je to zlé, jela bych na pohotovost, jde přece o Vás a Vaše miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
31.10.15 20:22

@Martinides v tom pripade bych necekala a okamzite jela do porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
31.10.15 20:59

Taky bych jela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.11.15 07:01

@Martinides uz je miminko na svete? :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.11.15 10:49

@AniNevim. ono to tak nějak samo přestalo a dnes mi vůbec nic není. Zítra jdu na kontrolu, tak se o tom zmíním. Miminko ještě má čas, termín máme až 19.11., ale kdyby přišla dnes, byl by to ten nejkrásnější narozeninnový dárek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.11.15 10:54
@Martinides píše:
@AniNevim. ono to tak nějak samo přestalo a dnes mi vůbec nic není. Zítra jdu na kontrolu, tak se o tom zmíním. Miminko ještě má čas, termín máme až 19.11., ale kdyby přišla dnes, byl by to ten nejkrásnější narozeninnový dárek :srdce:

mozna jen poslicci, mozna si uz pripravuje cesticku :-)
Drzim palce na hladky prubeh. Miminko je dopecene, neni ceho se bat. Stir to bude tak jako tak :-)
Hezke narozky preji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
1.11.15 16:51

Hlavně, že to přešlo, krásné narozeniny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.11.15 17:41

Holky, podle lékaře je ta bolest způsobena tím, že miminko se pomalu chystá venku, už mi nahmatala čípek, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí