Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
bude mi 17 a dítě je to jediné co si přeju. Přítel se už několikrát do mě udělal, ale test stále negativní.
Už od úterý mám menstruaci, ale je taková divná.. Že krvácim, nekrvacim, spinim nebo vůbec nic.. Nikdy to takové nemám.. Vždy mam silnou menstruaci až moc a bolesti žádné, ale teď mě cca 2 týdny bolí břicho. Může to být třeba tím, že jsem těhotná, ale test to ještě nedokáže určit? Nebo ze stresu?.. Děkuju za odpovědi ![]()
To by mě taky zajímalo, z čeho dítě uživí…
Ale možná je to jen vtip, mám dojem, že jsou prázdniny ne? ![]()
@Neznáma8 píše:
Ahojbude mi 17 a dítě je to jediné co si přeju. Přítel se už několikrát do mě udělal, ale test stále negativní.
Už od úterý mám menstruaci, ale je taková divná.. Že krvácim, nekrvacim, spinim nebo vůbec nic.. Nikdy to takové nemám.. Vždy mam silnou menstruaci až moc a bolesti žádné, ale teď mě cca 2 týdny bolí břicho. Může to být třeba tím, že jsem těhotná, ale test to ještě nedokáže určit? Nebo ze stresu?.. Děkuju za odpovědi
Trochu mam pocit, jako bys psala dopis Jeziskovi.
@Verca1989 píše:
To by mě taky zajímalo, z čeho dítě uživí…Ale možná je to jen vtip, mám dojem, že jsou prázdniny ne?
Ach ty prázdniny. Přesně to mě napadlo. ![]()
@Neznáma8 ak za predpokladu, ze Ta rodicia po zisteni tehotenstva vyhodia z domu, Ty nebudes mat ziaden problem s byvanim a platenim uctov, tak sa veselo snaz.
Inak, ked si velmi prajes tehotenstvo, telo Ti tehotenskych priznakov dopraje aj bez mimina.
@Neznáma8
Máš kde bydlet (ty, přítel, mimimo)?
Máš finance?
CO tvoje budoucnost? Máš hotovou školu, práci?
@hanka.br. píše:
Z čehopak hodláš to své dítě živit v sedmnácti letech?
Budu bydlet s mým přítelem. Rodiče? Mámě to je jedno.. Sestry mi to přejou.. A přítel má peníze na to aby mě s malým miminkem uživil. Má být 3+KK a NE NENI TO VTIP! Ptala jsem se slušně na radu.. A vy máte z toho srandu.. Dík
!
Proč, tak brzo? Oddělen školu, jdi ven dělat aupair. Nebo tady hlidej známým a svoje posun. Není kam spěchat.
@Neznáma8 píše:
Budu bydlet s mým přítelem. Rodiče? Mámě to je jedno.. Sestry mi to přejou.. A přítel má peníze na to aby mě s malým miminkem uživil. Má být 3+KK a NE NENI TO VTIP! Ptala jsem se slušně na radu.. A vy máte z toho srandu.. Dík!
A ked Ti toho bohaca nejaka preberie?
@Neznáma8
Určitě je to ze stresu… jistě tě čeká náročná písemka nebo zkoušení. Tak zasedni k učení… když zkoušku zvládneš tak nervy povolí a jistě otěhotníš až se do tebe přítel příště zase udělá.