Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Neznáma8 píše:
Aha tak ty jsi těžce vedle!
O moje dítě bych se starala jen JÁ A MŮJ PŘÍTEL!!! Nejsem žádná zoufalka..V životě jsem si prošla tolika věcma že vše zvládnu sama..! I když jsem přítele neměla dítě jsem si přála byla jsem schopná zajít si i do spermobanky jen proto abych měla dítě! A pokud mě minite tady jen urážet tak lituji spíše vás „dospělé“ ženy které si asi bohužel mysli že jsou chytré a vše ví.. Když mě neznate a soudit jen dle blbé a normální otázky tak to sorry ale je to pěkné ubohé!
nás lituješ? Tady ale většina holek dítě nebo děti má, takže ví moc dobře co všechno to obnáší. Ať se ti to líbí nebo ne, tak dítě něco stojí, kdyby tě chlap opustil, což se stává, budeš schopná dítě uživit sama? Komu dítě dáš, když bys musela do práce? Kde bys s dítětem bydlela? To že ho budeš mít ráda opravdu nestačí…
@Jaji77 píše:
@Neznáma8 jo do spermobanky… no tak tam by Tě určitě neodmítlipřestávám s vážnou diskuzí
proč, je jí 16, bude jí 17, co by nemohla do spermobanky pro dítě
přehled evidentně má, to co
![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
No hlavne pred 17 tam zaslaS pisomnym povolenim od rodicov
A hlavne tam sla jeste sama, bez partnera. Jo jo, tak to presne funguje.
A nevztekej se, dupes nozickou jak moje dvouletá, když ji seberu věc, se kterou si nemůže hrat. Jsi dítě..
@Cuddy píše:
Ty jsi sla do nejake spermobanky aby jsi mela dite? A kde se takova banka nachazi?
Neřekla jsem že jsem tam byla.. Ale že jsem chtěla jít.. Toť vše..
nemíním to tu už komentovat.. Člověk se normálně zeptá a místo NORMALNI odpovědi je tu samý hejt.. Aha good job (y) ![]()
@Neznáma8 píše:
O moje dítě bych se starala jen JÁ A MŮJ PŘÍTEL!!! Nejsem žádná zoufalka..V životě jsem si prošla tolika věcma že vše zvládnu sama..! I když jsem přítele neměla dítě jsem si přála byla jsem schopná zajít si i do spermobanky jen proto abych měla dítě! A pokud mě minite tady jen urážet tak lituji spíše vás „dospělé“ ženy které si asi bohužel mysli že jsou chytré a vše ví.. Když mě neznate a soudit jen dle blbé a normální otázky tak to sorry ale je to pěkné ubohé!
Bla bla bla. Copak ti v té spermobance řekli?
@Jaji77 píše:
@Bábi Zlopočasná jenže další rok je za ní matka zodpovědná, pokud nebude tedy vdaná
Mam ja ako pravne zodpovedna osoba nejaky dosah na tehotnu nezletilu? Potrat, adopcia?
Mam v pripade ze som vychovala taku dceru aj nejake ine pravo, nez pravo byt pravne zodpovedna aj za to miminko?
@Neznáma8 píše:
Nestačím se divit.Jak by ses o to dítě dokázala postarat JEN TY A PŘÍTEL? Škola individuálně, někdo dítě pohlídat musí. A že by přítel byl rozumný chlap, který by s tebou zůstal o tom pochybuji. Proč? Protože, kdyby byl co k čemu, tak ti řekne, že až si doděláš školu, najdeš práci tak potom můžete plánovat dítě. Takto se k tomu staví už ted nezodpovědně. Nikde nemáš jistotu, že ti neuteče. A co pak sama?
@Neznáma8 píše:
Neřekla jsem že jsem tam byla.. Ale že jsem chtěla jít.. Toť vše..nemíním to tu už komentovat.. Člověk se normálně zeptá a místo NORMALNI odpovědi je tu samý hejt.. Aha good job (y)
Devce, rekla jsi toto „I když jsem přítele neměla dítě jsem si přála byla jsem schopná zajít si i do spermobanky jen proto abych měla dítě!“
Nerekla jsi "kdybych nemela, byla bych schopna… "
@Neznáma8 píše:
Neřekla jsem že jsem tam byla.. Ale že jsem chtěla jít.. Toť vše..nemíním to tu už komentovat.. Člověk se normálně zeptá a místo NORMALNI odpovědi je tu samý hejt.. Aha good job (y)
Porid si kocicku, pejska. Ale proboha ne dítě
Příspěvek upraven 30.10.15 v 15:34
Neblbni fakt. budeš z toho akorát neštastná. Znám jednu co měla dítě v 17.Škola nedodělaná, po porodu byla věčně v tahu protože přeci nebyla vylítaná takže malou věčně hlídali cizí lidi
Po rodičáku byla pěkně v pr.. nemohla sehnat práci jelikož neměla školu ani praxi.Tak si udělala rovnou druhé…Smutné nemají nic-chudáci dětičky
@Cuddy píše:
Devce, rekla jsi toto „I když jsem přítele neměla dítě jsem si přála byla jsem schopná zajít si i do spermobanky jen proto abych měla dítě!“Nerekla jsi "kdybych nemela, byla bych schopna… "
Tak víš jak, je jí 16, nemůže umět všechno. Umí souložit a holt neovládá tak dobře náš jazyk, aby se vyjadřovala přesně.
Zakladatelko,
upřímně Ti napíšu, že si ani v tom nejdivočejším snu nedokážeš představit, jaké to je mít, starat se, živit, vlastní dítě. To žádná z nás asi nevěděla. Varuju Tě ![]()
Radši dostuduj, užívej si toho, že si můžeš kdykoliv hodit nohy na stůl a nemysli teď na mimino, Bože ![]()
Jinak k otázce… Udělej si těhotenský test, ten Ti poví víc
Příspěvek upraven 30.10.15 v 15:37