Dítě v 17-ti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Eve
30.10.15 21:53
@hanka.br. píše:
Jen se komunisti předváděli a zadlužovali tak další generace. Je správné, že by se každý měl o sebe postarat sám a převzít za svá rozhodnutí zodpovědnost. Pokud se neumí postarat sám o sebe, pak by děti mít zkrátka neměl.

Vytesat do kamene :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
31.10.15 01:25

@Kelsey nic neschvaluji…

• Citovat
  • Upravit
4214
31.10.15 09:33
@hanka.br. píše:
Jen se komunisti předváděli a zadlužovali tak další generace. Je správné, že by se každý měl o sebe postarat sám a převzít za svá rozhodnutí zodpovědnost. Pokud se neumí postarat sám o sebe, pak by děti mít zkrátka neměl.

na to mám trošku jiný názor. Ale o tom ta diskuze tady není. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
31.10.15 09:50
@Janiiska píše:
na to mám trošku jiný názor. Ale o tom ta diskuze tady není. :)

Přirozeně. Kdyby měli všichni stejný názor, komunisti by dnes neměli své voliče a tolik dětí by se nerodilo ženám ekonomicky zcela závislým na pomoci státu, rodičů nebo na svých partnerech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.15 10:07

@hanka.br. porodit dieta je vhodne v dobe, ked este zena, potazmo mlady par, potrebuje podporu okolia. To je v urcitych hraniciach v poriadku. Nemozem cakat az budem konecne nezavisla a rodit nad hrobom, ak to prezeniem.

Druha vec je rodit planovane 16/17, ked to este ani poriadne dospelu hlavu nema, a vsade musi tahat mamicku, aby podpisala papier.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
31.10.15 10:25

Nehledě na to, že v šestnácti žena ještě dospívá a porod jí může ublížit. Potřebuje výživu pro své tělo a ne na miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
31.10.15 15:13
@hanka.br. píše:
Přirozeně. Kdyby měli všichni stejný názor, komunisti by dnes neměli své voliče a tolik dětí by se nerodilo ženám ekonomicky zcela závislým na pomoci státu, rodičů nebo na svých partnerech.

nejsem volička komunistů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.11.15 01:13

Hojik, v prvni rade ti chci rict, ze kdyz se objevi takova diskuse, tak rypalky na to maji snad cuch a uz si jedou svoje.
A za druhe. Chapu tvuj pocit. Starala jsem se o deti a chodila i do kojenacku, ale pocit, ze si preju miminko neustoupil. Moc jsem ho chtela od 15 let. Ted je mi 23 a cekame s pritelem prvni. Jsem ted moc rada, ze jsem vydrzela az do ted, protoze uz mam uplne jineho pritele, ktery vim, ze je jak skvely k detem, tak i do zivota. Zijeme spolu temer 3 roky.
Dej tomu cas a uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
1.11.15 06:51

Mě mamka měla v 17 a zadnej ideál to teda nebyl… Hned z rok svatba a o 13 let později rozvod… A to jsem si přála už kolikrát dřív aby se rozvedli. Měli akorát štěstí že hned do začátku meli byt, jinak nebylo na nic. Mám s nimi urcite kamaradstejsi vztah ale to zkaženy dětství hadkama a td mi nikdo nevynahradi že… Oba teď mají další dítě (7 a 5let) a vydim ten rozdíl ve výchově až mě to občas mrzi že takovej ideál sem taky neměla. A v 17ti člověk rozum ještě nemá… Taky jsem si myslela jak jsem pani světa a všechno chápu a znám a odstupem času vidím jjaká naivní piiiiip jsem byla :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí