Dítě v 17-ti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
30.10.15 17:27

Mám nekolik kamosek i v USA, jsou to zeny pastoru a zadna do prace nechodi. A i tak maji furt vseho dost…a maji se co ohanet…a pestry zivot. Spoustu cinností. To je jen hruby priklad. ;)

• Citovat
  • Upravit
56304
30.10.15 17:28

@KackaDoup jo a moje babička měla v 21 tři děti :lol: :lol: To jsou argumenty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
@KackaDoup píše:
slusny scenar, to existuje? to musi byt divne zeny.
Jinak nektere zeny treba pecuji stastne a spokojene doma o rodinu, hospodarstvi apd…a tech je x…staci jim byt manzelkou a matkou…nejsou nijak vychcane..proc taky, nejak se zapomelo ze to existuje.

Nezapomnělo, moje máma po třetím dítěti doma zůstala. Ale má školu a vzali se, takže kdyby bylo nejhůř, neodejde s holým zadkem. To se o sedmnáctce „s přítelem“ nedá říct, opravdu je tu skoro každý den některá, co se na ni přítel(!) vykašlal a ona neví, co teď. Mimino v břiše, nebo v náručí. Rodiče jí nemohou pomoct. Co s tím pak? Proč tomu radši nepředejít aspoň malou snahou? :nevim: Ne, já tohle prostě nepochopím, já vždycky nejdřív přemýšlím o alternativních scénářích, pak mě máloco zaskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@hanka.br. píše:
@KackaDoup Nějak tvým příspěvkům nerozumím. Obhajuješ tady snahu otěhotnět v 17?

ne, nelibil se me tvuj prispevek…nemusi byt clovek hned ta ostry.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.10.15 17:29

@Litta vsak,tohle ja chapu..vsak jestli vidis stale pouzivam slovo svatba…ikdyz znamena to v dnesni dobe porad to co to je? :(

• Citovat
  • Upravit
14637
30.10.15 17:29
@KackaDoup píše:
Skemrat o deti 8o

To je tu taky každý týden. „Chtěla bych druhé/třetí/čtvrté dítě, ale partner je proti. Jsem 3/6/9 let na rodičáku, přítel/manžel má dvě práce/brigádu. On ale dítě nechce, bojí se, aby nás uživil. Holky, co mám dělat? Co je to ta prstíková metoda? :jazyk: “

Příspěvek upraven 30.10.15 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
30.10.15 17:30

Prober se holka!!! jo, kdyby se vám dítě „přihodilo“, tak by bylo jen dobře, kdyby bylo vítaný s takovým nadšením, ale plánovat ho v tvým věku je hloupé… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.10.15 17:30
@Litta píše:
To je tu taky každý týden. "Chtěla bych druhé/třetí/čtvrté dítě, ale partner je proti. Jsem 3/6/9 let na rodičáku, přítel/manžel má dvě práce/brigádu. On ale dítě nechce, bojí se, aby nás uživil. Holky, co mám dělat? Co je to ta prstíková metoda? :jazyk: "Příspěvek upraven 30.10.15 v 17:30

njn, tohle je slaboduche. ;)

• Citovat
  • Upravit
30408
30.10.15 17:32
@KackaDoup píše:
ne, nelibil se me tvuj prispevek…nemusi byt clovek hned ta ostry.

Na otázce, z čeho hodlá své dítě uživit, není nic ostrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.10.15 17:34

@KackaDoup Kdybych narazila na hodnou a nevypočítavou obětavou holku, co by mi dala děti a láskyplně se o nás všechny starala, tak bych ji jako chlap doma živil, ale těch dneska je asi míň než chlapů, co by je nezradilo a nevyužívalo toho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.10.15 17:35

@Litta snad jsou…ja pokud vse ve vztahu funguje takova jsem :mrgreen: :oops:
a mimoto rada neco delam, co naplnuje me…a pridava do ranecku ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14637
30.10.15 17:36
@KackaDoup píše:
@Litta snad jsou…ja pokud vse ve vztahu funguje takova jsem :mrgreen: :oops:

Pokud vše funguje, no, vidíš, už si kladeš podmínky, dračice! :lol: Bys mi pak řekla, že tě hladím zleva doprava a ne naopak. :cert: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
30.10.15 17:49

@Neznáma8 nepříjde ti to trochu divné?? V 16 letech chtít dítě? Uvědomuješ si co to vše obnáší??
Nezlob se já mám tak starou dceru doma a když jsem jí to četla tak si zaťukala na čelo a řekla jen…zoufalka.
Vždyť ty bys měla myslet na jiné věci a ne že TY CHCEŠ DÍTĚ…absolutně nevíš do čeho jdeš. Ono to není jen o tom si dítě udělat a porodit jej…ale je to i o tom se dokázat postarat ať finančně tak citově.
Příjde mi že jsi s rodiny kde se žije ze soc. dávek a žije se heslem..však se stát postará…to že nebudeš mít sebeúctu sama k sobě, že jsi vlastně něco dokázala ať tím že vystuduješ, že budeš mít prostředky pro své chtěné dítě.
Pouvažuj ještě nad tím… ono po rodičáku budeš muset začít pracovat a se základním vzděláním na tebe určitě nikde nečekají a budeš muset brát podřadnou práci..pokud fakt nejsi sociální vyžírka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
30.10.15 17:51

@Neznáma8 ne. Uzivejte si svůj mladý studijní život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.10.15 17:52
@Litta píše:
Pokud vše funguje, no, vidíš, už si kladeš podmínky, dračice! :lol: Bys mi pak řekla, že tě hladím zleva doprava a ne naopak. :cert: :kytka:
:lol: ano takova ja jsem :zed: kazdy ma nejaky ty mouchy ;) :kytka:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí