Dva měsíce zvýšená teplota

636
20.7.20 11:44

Dva měsíce zvýšená teplota

Ahoj, prosím o názor zda se někdo nesetkal se zvýšenou teplotou oproti normální bez dalších příznaků?
V květnu jsem hodně cvičila, po 4 týdnech mi nebylo dobré a zjistila jsme že mám zvýšenou teplotu (37-37,3) a tak to pokračuje už 2 měsíce téměř v kuse. Většinu času 36,8 párkrát za den 37,1. U doktorky jsem si prošla veškerým vyšetřením a vše negativni:
Krev (i na mononukleózu) moč, covid 2×, rtg srdce, rtg plic, sono štítné žlázy, sono břicha, orl, gyn. vystreni, ultrazvuk podpaží a prsou..
Už jsem z toho docela zoufala:-( když mám teplotu kolem 37 cítím to na sobě a jsem hodně unavená. Ani doktorka už neví co se mnou.
Díky za postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1096
20.7.20 11:47

Ahoj, jak jsi stara? Hormonalni profil Ti delali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.7.20 11:50

A vysetrila ti krev ohledně rakoviny? Tak se projevila mymu tatoj. Ale nechci tě strašit..

• Citovat
  • Upravit
636
20.7.20 11:53

@Sardelka 37, profil mi dělali v dubnu a měla jsem jen nějaký anovulacni profil ale dál. to pak neřešil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
20.7.20 11:54

@mackA159 no doktorka říkala že by se mi to už projevilo i dalsimi věcmi, a proto mě prohnala takovým tím kolečkem (rtg, Sona..) aby se to vyvrátilo..navíc i teda říkala že je také možné že teď to může být ok a projevit za měsíc ale asi to nepředpokládá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24350
20.7.20 12:08

Tohle měla ségra když začal covid, nemohla se pomalu dostat k lékaři. Ale vše negativní jako u tebe. Pak to prostě přešlo. Ještě doporučuji zajít na gyndu a k zubaři. Prostě, aby se vše vyloučilo. A pak se prostě přestat měřit :nevim: nám už přišlo, že to sestra měla psychického původu, ale na začátku to musela být nějaká viróza. Problém byl, že ty teploty kolem 37,5 pořád přetrvávaly a k lékaři mohla jít až za čtrnáct dní, kdy jí konečně doktorka nechala udělat testy na covid.

Každopádně tě hezky vyšetřili, to byl u ségry velký problém :zed: ještě mě napadá těhotenství, ale to jste zřejmě taky vyloučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
20.7.20 12:13

@anavi13 díky, na gyndu jdu ještě raději znova 3.8… přesně takto jsem to také měla..myslela jsem že mám virózu, hodně jsem sportovala v lese(zpocena a chladno) ale když to ani po 10 dnech neskončilo tak mě doktorka poslala na Covid 2× po sobě a pak teprve veškerá vyšetření..je prý také možné že v té době už jsem měla prodelanou virózu která se u vyšetření už nemohla projevit a pak už ubyly jen nervy.. chodím i k psycholozce..i doktorka mi i říkala že mám na dva měsíce teploměr vyhodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
20.7.20 12:13

Může se jednat o nějaký skrytý zánět. Jiné potíže nemáš? Ale s teplotou kolem 37 st. být unavená není úplně normální. Zkus trošku blíž specifikovat, jak se cítíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
20.7.20 12:24

@anahry to by právě zánět zjistili z té krve, to bylo první co připadalo v úvahu..moc mi navíc dělali teď po dvou měsících znova a taky nic..jinak mi v podstatě nic není. v 98% kdybych se neměřila tak o tom nevím jen když to mám vyšší 37,3 tak je mi jako při viroze -takove to suché horko a únava. Zkoušela jsme být v klidu, u sportovat ale vůbec to nemám vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24350
20.7.20 12:47

@Lathi tak to jste měli fakt stejně, ségra měla prvně podezření na zánět močového měchýře, ale než se dostala k lékaři kvůli cividu tak dobrý. Fakt si u ní myslím tu psychiku, ona taková je. Teploměr bych fakt schovala a uvidíš. Ale objednej se i k tomu zubaři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65302
20.7.20 12:50

Odběry na štítnou žlázu dělali? Může to být autoimunitní zánět st. žlázy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
20.7.20 12:52

A zjišťovala se trombóza? Příznaky má podobné, že se člověk cítí takový nedomrlý, někdy zvýšená teplota, a co mi říkal kámoš, tak se nedá moc zjistit z běžných vyšetření. Jen nějaké vyšetření krve, když se tváří nějak, tak to může být ukazatel, ale musí se udělat jedno speciální, které to potvrdí. - A prý to moc praktiků neumí rozpoznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
20.7.20 12:57

@vokishka ano, dělala mi odběry a dneska jsem.byla.pro jistotu i na sonu a vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
20.7.20 12:59

@riccius to myslím že asi nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
20.7.20 13:00

@anavi13 zubaře jdu v září na prevenci tak pokud to mít ještě budu tak se určitě také ještě zmíním…a jak dlouho to ségra měla? A měla teorie pořád a nebo se měnila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí