Dvakrát v měsíci menstruace?

Jihiro
20.6.24 23:17

Dvakrát v měsíci menstruace?

Ahoj holky.
Mám pocit že jsem asi úplně vadná. Měla jsem menstruaci zhuba týden zpátky asi jenom na 2-3 dny. A dnes jsem to dostala znova. Návaly horka, bolest zad, točení hlavy, nechutenství, střevní potíže. Cca rok zpátky jsem měla menstruaci alá že jsem jí měla dvakrát za rok. Antikoncepci neberu a nikdy jsem nebrala. Nevíte čím to může být? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16232
20.6.24 23:29
@Jihiro píše: Více

A doteď jsi takové výkyvy neřešila na gyndě? Pokud nebereš HA, kdy by MS nemusela být vůbec, tak by měla být MS pravidelná každý měsíc :nevim: Mít takové problémy, tak už jsem to během toho roku řešila. Rozhodně bych to viděla jako nějaký problém, nejspíše tedy hormonální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4640
21.6.24 01:12

Zavolej si ráno na gynekologii. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
21.6.24 06:21

Někdy 2× za rok, někdy 2× za měsíc, proč bych se ptala lékaře, když se můžu zeptat na emiminu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.6.24 08:26

A to tě nenapadne, že mít MS 2× do roka je úplně stejně špatně, jako 2× do měsíce? Už dávno jsi to měla řešit s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
21.6.24 10:02

@Jihiro S velkou pravděpodobností máte problém s hladinami hormonů a měla jste to řešit už tehdy, když jste MS neměla. Začněte testem na hladiny hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jihiro
5.7.24 04:28

Já se vážně zblázním. Stále řeším problémy s ms. Už jsem z toho zoufalá. Přidávám fotku kalendáře. Mám pocit že asi umřu z toho jak si se mnou tělo hraje :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2083
30.7.24 19:30
@Jihiro píše: Více

A jak to řešíš? Co ti poradil lékař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jihiro
31.7.24 18:01

@syslomil Nakonec se ukázalo že mám vysokou sliznici a beru teď progesteron.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa