Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jihiro píše: Více
A doteď jsi takové výkyvy neřešila na gyndě? Pokud nebereš HA, kdy by MS nemusela být vůbec, tak by měla být MS pravidelná každý měsíc
Mít takové problémy, tak už jsem to během toho roku řešila. Rozhodně bych to viděla jako nějaký problém, nejspíše tedy hormonální ![]()
Někdy 2× za rok, někdy 2× za měsíc, proč bych se ptala lékaře, když se můžu zeptat na emiminu ![]()
A to tě nenapadne, že mít MS 2× do roka je úplně stejně špatně, jako 2× do měsíce? Už dávno jsi to měla řešit s lékařem.
@Jihiro S velkou pravděpodobností máte problém s hladinami hormonů a měla jste to řešit už tehdy, když jste MS neměla. Začněte testem na hladiny hormonů.
Já se vážně zblázním. Stále řeším problémy s ms. Už jsem z toho zoufalá. Přidávám fotku kalendáře. Mám pocit že asi umřu z toho jak si se mnou tělo hraje
![]()
@syslomil Nakonec se ukázalo že mám vysokou sliznici a beru teď progesteron.
Ahoj holky.

Mám pocit že jsem asi úplně vadná. Měla jsem menstruaci zhuba týden zpátky asi jenom na 2-3 dny. A dnes jsem to dostala znova. Návaly horka, bolest zad, točení hlavy, nechutenství, střevní potíže. Cca rok zpátky jsem měla menstruaci alá že jsem jí měla dvakrát za rok. Antikoncepci neberu a nikdy jsem nebrala. Nevíte čím to může být?