Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny maminky a těhotné,
Prosím o radu. Jsem ve 30tt. Minuly týden jsem byla odvezena s velkými bolestmi podbrisku a tlaky na konecnik sanitkou na gynekologii na Bulovce. Zde mi provedli nějaké testy a vyšetření, která se nakonec všechna zdála v pořádku. Miminko je nozickama dolu.
Měla jsem i zlepšení, ale nyní mě par dni trápí strašně tlaky na mocak. Neustálý pocit močení, ale nevytlacim ze sebe víc než par kapicek. K tomu se včera večer přidali strašne bolesti v pochve až bodave, pichlave a svedive. Zanet mi pan doktor říkal na urologii ze je hodnota 10 normál a já mám 12, ze to prý není nic nad čím se zastavovat. Moje gynekolozka mi také řekla, ze nemůže dělat nic než čekat. Bolesti neustupuji a všichni to svádí na to, ze mi malinky šlape na mocak a je to prý uple normální.
Nepřijde mi to normální, akor po dnešní noci kdy my začali tyto bolesti a nemůžu se vymocit. Jen už nevím co dělat. Nemohu sedět, chodit ani ležet. Je to nesnesitelne s všichni to berou s úsměvem. Je to me první tehu.
Mate někdo zkušenost?
Děkuji mockrát ![]()
Ahoj, ja mam mimco teda uz hlavickou dolu, jsem ve 37tt a kdyz me dloube do mocaku, tak me to taky hrozne pali.. u prvniho dítka tohle neznam. Je to nepříjemné, ale asi fakt nic nez vydrzet az do porodu nam nezbyde. Pokud mas vsechny testy v poradku, tak to bude opravdu tim jak te tam miminko kope. Drzim palce at to vydrzis, je to narocne obdobi ![]()
Děkuji. Trochu se těším až to bude zamnou
přeju hodně stesti s mimcem