Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, je možné mít takový test čtyři dny před menstruaci ????????
Ja myslim ze jo, ale nekdy pry to nejak delaj hormony kdyz se snazej vyvolat ms…co bt, meris?
Možná to mohla být dřívější ovulace😊další test byl v den vynechani
Mohlas mit ovu driv a proto je uz druha carka..ja myslim ze jsi tehotna
Děkuji😉po tom třetím testu budu, každopádně k lékaři půjdu cca za týden to budu 6+4
Já měla pět dní před menzes rovnou dálnici. K lékaři se chodí až 8tt, aby byla vidět srdeční akce.
Tim, že je to neplanovane ani netuším kdy mohla být ovulace😉ani nevím proč jsem si dělala test😁snad to vyjde a bude to vše ok☺️
Přemýšlím, jak to říci prizeli😉miminko jsme opravdu neplánovali, už máme velké děti z minulých manzelstvi
Tu jsem nikdy neměřila vy
myslím, že pokud bych nebyla těhotna test by byl bez druhé čárky
@82maky píše:
Tu jsem nikdy neměřila vymyslím, že pokud bych nebyla těhotna test by byl bez druhé čárky [/citace
Ahojky.. Chtěla bych se zeptat dneska jsem 28DC test slaboulince pozitivní respektive hodně slabí dušik okem a denním světle viditelný.. Včera 27DC jsem zkoušela test kolem oběda a tzv dušik se tam objevil také.. Chtěla bych se zeptat zda se jedná o případné těhotenství příznaky az na nafoukle a bolestivé břicho a únavu zatím nic.. O miminko se snažíme druhý měsíc po vysazení HA. Test bych nejspíš nedělala a čekala, ale zkoušela jsem z důvodu léků, co mi napsali na bolesti mam od soboty dlahu na kotníku, tak jsme se bála si je vzít a zkusila test a vyšlo, co vyšlo.. Cyklus mam zatim po vysazení pravidelný teda vlastně jeden proběhl po vysazení antikoncepce. Mam uu dve děti u první dcery mi ani jeden test neukázal čárku a tehu jsem byla i přes pichlou vyvolavacku. U druhého jsem uz test pozitivní měla, ale nepamatuji si, jestli takhle brzy určitě jsem to nezkoušela pred ms.. Tak se ptám, zda je to možné i když podle příspěvků tady na diskuzi to možné je.. Děkuji ![]()
@Opička90 píše:
Ahojky.. Chtěla bych se zeptat dneska jsem 28DC test slaboulince pozitivní respektive hodně slabí dušik okem a denním světle viditelný.. Včera 27DC jsem zkoušela test kolem oběda a tzv dušik se tam objevil také.. Chtěla bych se zeptat zda se jedná o případné těhotenství příznaky az na nafoukle a bolestivé břicho a únavu zatím nic.. O miminko se snažíme druhý měsíc po vysazení HA. Test bych nejspíš nedělala a čekala, ale zkoušela jsem z důvodu léků, co mi napsali na bolesti mam od soboty dlahu na kotníku, tak jsme se bála si je vzít a zkusila test a vyšlo, co vyšlo.. Cyklus mam zatim po vysazení pravidelný teda vlastně jeden proběhl po vysazení antikoncepce. Mam uu dve děti u první dcery mi ani jeden test neukázal čárku a tehu jsem byla i přes pichlou vyvolavacku. U druhého jsem uz test pozitivní měla, ale nepamatuji si, jestli takhle brzy určitě jsem to nezkoušela pred ms.. Tak se ptám, zda je to možné i když podle příspěvků tady na diskuzi to možné je.. Děkuji[/citace
asi opravdu záleží na tě ovulaci
koukala jsem jak blázen, nečeká jsem dvě čárky
nafouklé břicho man pořád, můžu jíst jen rohlíky, stejně jsem jak před porodem 😀vím že i dcery jsem měla test pozitivní po menstruaci, myslím že pokud se tam ukáže čárka kterou nemusíš hledat jsi tehotna
@82maky
Ona okem viditelná je, takže zase az tak hledat nemusím, ale je dosti slabá.. Tak uvidím, jak se to vyvine dal.. Léky jsem si nenasadila, takže musim ty bolesti pretrpet..
Tobě moc gratuluji mas krásné testiky. Ms by jsi mela dostat tedy kolem 20?