Dvě menstruace hned po sobě

21
7.4.13 22:02

Dvě menstruace hned po sobě

Holky, nemáte některá podobnou zkušenost? Moje doktorka zítra neordinuje, tak hledám radu alespoň zde. Tento měsíc jsem dostala menstruaci o týden dřív než obvykle, byla normálně silná, ale o dva dny kratší než obvykle. Dnes v noci (šest dni po skončení menstruace) mě probudily křeče do břicha a dneska ráno zase krev. Vůbec nechápu, co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3485
7.4.13 22:10

Já měla ms na začátku prosince, přitom ji mívám v půlce a pak od 13. do 17. prosince. Zdálo se mi to divné, ale nevěnovala jsem tomu pozornost. No na začátku unora jsem našla na testu dvě // a oplodnění mi dr stanovila na 13. prosince :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
7.4.13 22:13

Ja to měla obdobně a pak jsem zjistila, že jsem těhotná a bohužel teda zamlklé těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.4.13 22:18
@1Katka7 píše:
Já měla ms na začátku prosince, přitom ji mívám v půlce a pak od 13. do 17. prosince. Zdálo se mi to divné, ale nevěnovala jsem tomu pozornost. No na začátku unora jsem našla na testu dvě // a oplodnění mi dr stanovila na 13. prosince :palec:

kéž by to byl i můj případ. mně příjde, že se mi tělo už definitivně zbláznilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
7.4.13 22:19

@gretha mohlo by to být uhnizdování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3485
7.4.13 22:31

@gretha Já sem měla taky ten pocit :lol: pak přes vánoce nic a potom na konci ledna sem týden trpěla jak zvíře a týden nic nejedla jak mi bylo špatně, tak sem si udělala test a ejhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.4.13 23:03

Tak to si děláte snad srandu ženy já to měla tenhle měsíc taky 2× :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.4.13 23:38

Me se to stava normalne :think:.Ms odejde po par dnech, nespinim, nic a za dva dny repete v plne sile a pak odeznivajici spineni teprve. tehotna nejsem, jen to mam na 2× :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.4.13 23:41

Pochopila jsem správně, že nebereš HA?
Mě se tohle po vysazení stalo taky, po dobrání prášků přišlo krvácení, pak týden nic, pak jsem to dostala zase, trvalo to pár dní…pak pár dní pokoj a pro změnu špinění. Asi o 14 dní později jsem měla pozitivní test :) ale nevím, jestli to bylo těhotenstvím, protože jsem otěhotněla spíš později. Každopádně já bych to nehrotila, tělo není stroj, tohle se prostě stát může :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.4.13 08:42

Koukam, ze moje nestandartni ms zas takove unikum neni :-) jste me uklidnily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 10:31

Zdravím Vás děvčata, chtěla jsem se zeptat jestli máte některá podobnou zkušenost. Vasadiala jsem HA a následně dostala menstruaci, probíhala jako obvykle 5 dní. Poté jsem měla 10 dní pauzu, kdy proběhlo nějaké to tulení :D no a následně na to jsem to dostala znovu a mám to již 7 den, i když je to oproti menstruaci slabé a občas skoro vůbec, tak nevím jestli mám jít na gyndu, ať nevypadám jako hysterka. MS bych správně měla dostat asi kolem 19. Tak se bojím abych něco nezanedbala??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9090
15.4.13 13:41
@Anonymní píše:
Zdravím Vás děvčata, chtěla jsem se zeptat jestli máte některá podobnou zkušenost. Vasadiala jsem HA a následně dostala menstruaci, probíhala jako obvykle 5 dní. Poté jsem měla 10 dní pauzu, kdy proběhlo nějaké to tulení :D no a následně na to jsem to dostala znovu a mám to již 7 den, i když je to oproti menstruaci slabé a občas skoro vůbec, tak nevím jestli mám jít na gyndu, ať nevypadám jako hysterka. MS bych správně měla dostat asi kolem 19. Tak se bojím abych něco nezanedbala??? :nevim:

Jaký jsi měla cyklus před braním antikoncepce? Po vysazení bych tohle nehrotila, zase bude trvat, než si tělo zvykne, že je bez hormonů a nebo se to taky může vrátit do starých kolejí (pokud jsi to už dřív měla rozházené). Zatím bych to neřešila, je to podle mě normální, já jsem to měla po vysazení stejné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11808
16.4.13 08:14

No cyklus jsem měla v pohodě po dobu braní antikoncepce, tak jsem z toho taková trochu nervozní, ale asi je to normální, tělo se hold brání :roll: tak doufám, že se to brzy upraví a budu pak moct sledovat plodné dny, ale tak snažit se budeme i tak, díky moc, trochu mě uklidnilo že nejsem sama :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
16.4.13 10:52

@elenecka já měla na mysli cyklus předtím, než jsi vůbec antikoncepci začala brát. To co je při braní antiny, to se ani nedá nazvat cyklem, žena nemá pravou menstruaci, krvácení chodí jen ze spádu hormonů, takže podle toho se vůbec neřiď, cyklus při HA je „umělý“…ale i kdybys to předtím měla pravidelné, může to teď zlobit, pokud by to trvalo déle, zajdi na gyndu ale jinak bych to nehrotila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11808
16.4.13 11:07

@Verca1989 měla jsem to v normálu i předtím… 8) S manželem jsme spolu teď byli častěji a je mi pořád tak těžko od žaludku a taky mě pobolívaly bradavky a mám křeče v podbřišku, což jsem u menstruace nikdy neměla, ale pak jsem začala špinit, což mě zarazilo, tak jsem si říkala, že to je těma hormonama, tak uvidíme…asi se ty hormony ve mě bouří… jen teď budu poset posečkat abych věděla, kdy mám ty plodné dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí