Dvě pilulky HA v jeden den

6
23.3.23 09:11

Dvě pilulky Ha v jeden den

Dobrý den, beru antikoncepci Lyndynette a dnes ráno jsem si nebyla jista jestli jsem užila pilulku, prostě jsem si to nějak nevybavovala, jenom si pamatuju, že jsem si ji vytahla z platíčka a pak jsem si vybavila až zapíjení vodou, protože jsem si nebyla stoprocentně jistá, že jsem ji užila, jsem si za dvě hodiny vzala další, nyní mám v platíčku tedy o tabletu míň. Chtěla bych se zeptat, zda jsem chráněná a zda mám dobrat platíčko a posunout pauzu o den dřív a další plato brát také o den dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76904
23.3.23 09:48
@Lu5750 píše:
Dobrý den, beru antikoncepci Lyndynette a dnes ráno jsem si nebyla jista jestli jsem užila pilulku, prostě jsem si to nějak nevybavovala, jenom si pamatuju, že jsem si ji vytahla z platíčka a pak jsem si vybavila až zapíjení vodou, protože jsem si nebyla stoprocentně jistá, že jsem ji užila, jsem si za dvě hodiny vzala další, nyní mám v platíčku tedy o tabletu míň. Chtěla bych se zeptat, zda jsem chráněná a zda mám dobrat platíčko a posunout pauzu o den dřív a další plato brát také o den dřív?

ano, chráněná jsi, a dober platíčko, posune se ti den začátku dalšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
23.3.23 10:05

Klasicky pokračuj, jen budeš mít posun o den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.3.23 10:11

Vždyť tam jsou napsané dny v týdnu ne? No to je jedno každopádně, pokračuj zítra normálně dál, budeš mít o den posunutou pauzu a možná můžeš špinit z poklesu hormonů následující dny. Chráněná bys ale být měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101758
23.3.23 10:57
@unuděná píše:
Vždyť tam jsou napsané dny v týdnu ne? No to je jedno každopádně, pokračuj zítra normálně dál, budeš mít o den posunutou pauzu a možná můžeš špinit z poklesu hormonů následující dny. Chráněná bys ale být měla.

Jsou, ale asi problém se ctenim nebo s prehnanou úzkostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.3.23 13:16

@j.a.n.i1 opravdu žádný z problémů nemám, proste se občas stane každému, že je po ránu rozespalý
Slušně jsem se vás zeptala o radu, nepotrebuju poslouchat tady toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101758
23.3.23 13:29
@Lu5750 píše:
@j.a.n.i1 opravdu žádný z problémů nemám, proste se občas stane každému, že je po ránu rozespalý
Slušně jsem se vás zeptala o radu, nepotrebuju poslouchat tady toto

Promiň, to se fakt každému nestane, aby nepamatoval, že ten prášek, co vytáhne z plata strčil do pusy… Ano, občas se každému stane, že si není jistý, zda si prášek bral, ovšem stačí mu pohled na plato, kde už příslušný den není a nemá potřebu do sebe cpát další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí