Dvě vysoké

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
9.1.15 19:47

Já vždycky říkala, že už taky ne, maximálně doktorát, kdybych se nudila na mateřské - ale teda jsem se nenudila ;) A už i mi přijde, že ty závity jsou takový zadřený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.1.15 19:53

@Slečna Ferka no já jsem studovat ještě nepřestala..věděla jsem, že když si dám přestávku, už z toho vypadnu :-) studovala jsem i 2 roky při práci..a na mateřské mi to prostě chybělo :lol:

• Citovat
  • Upravit
101808
9.1.15 19:57

@Slečna Ferka Tak ten já nakonec dodělala, ale ke konci už se mi tak strašně nechtělo :oops:
@verulicek Tak já celou mateřskou pracuju, takže jsem po mentální stránce vytážená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.1.15 19:59
@j.a.n.i1 píše:
@Slečna Ferka Tak ten já nakonec dodělala, ale ke konci už se mi tak strašně nechtělo :oops:
@verulicek Tak já celou mateřskou pracuju, takže jsem po mentální stránce vytážená :lol:

přetažená nebo vytížená? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101808
9.1.15 20:00

@verulicek jak kdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.1.15 20:01

@j.a.n.i1 já myslela, že to je nějaký nový pojem - že jsi to spojila do jednoho :twisted:

• Citovat
  • Upravit
101808
9.1.15 20:04

@verulicek Nene, to jen neumím psát, mělo to být vytížená, ony jsou ty mrchy píslemnka vedle sebe… ale přetížená někdy taky, hlavně před koncem roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.1.15 20:08

@j.a.n.i1 děláš vedoucí bakalářek a diplomek co? :P

• Citovat
  • Upravit
101808
9.1.15 20:16

@verulicek Nene, ale v práci jedeme na projekty, takže se vše uzavírá ke konci roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
12.1.15 23:23

Nutno dodat, že poplatky dopředu nebudeš vědět, takže je možné, že až se budeš blížit ke konci, tak je zvýší. Takže nutno zvážit i toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze