Dvě vysoké
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já vždycky říkala, že už taky ne, maximálně doktorát, kdybych se nudila na mateřské - ale teda jsem se nenudila
A už i mi přijde, že ty závity jsou takový zadřený…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slečna Ferka no já jsem studovat ještě nepřestala..věděla jsem, že když si dám přestávku, už z toho vypadnu
studovala jsem i 2 roky při práci..a na mateřské mi to prostě chybělo ![]()
- Citovat
- Upravit
@Slečna Ferka Tak ten já nakonec dodělala, ale ke konci už se mi tak strašně nechtělo ![]()
@verulicek Tak já celou mateřskou pracuju, takže jsem po mentální stránce vytážená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Slečna Ferka Tak ten já nakonec dodělala, ale ke konci už se mi tak strašně nechtělo
@verulicek Tak já celou mateřskou pracuju, takže jsem po mentální stránce vytážená
přetažená nebo vytížená? ![]()
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 já myslela, že to je nějaký nový pojem - že jsi to spojila do jednoho ![]()
- Citovat
- Upravit
@verulicek Nene, to jen neumím psát, mělo to být vytížená, ony jsou ty mrchy píslemnka vedle sebe… ale přetížená někdy taky, hlavně před koncem roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verulicek Nene, ale v práci jedeme na projekty, takže se vše uzavírá ke konci roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nutno dodat, že poplatky dopředu nebudeš vědět, takže je možné, že až se budeš blížit ke konci, tak je zvýší. Takže nutno zvážit i toto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit