Zubní instrumentářka Ostrava

8.1.15 18:59

Zubní instrumentářka Ostrava

Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat zda tady někdo třeba nestudoval zubní instrumentářku v Ostravě ve školícím středisku PROSPORT. Vím, že už jde podobná dizkuze je, ale bohužel jsem se nikde nedočetla, jak je to tam s docházkou. Je-li studium o víkendech, nebo přes týden. Kdyžtak napiště :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
30.6.15 11:16
@Dominika777AHoj je to každe ut a středu od pul 3 :) Už jsem si podala přihlášku také :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.10.16 08:52

ZI

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala ohledně testu na kurzu u prosportu Zubní instrumentářky, jaké byly otázky popř. zda ještě něco zůstalo, absolvala jsem u nich už jeden kurz, tak vím jak to u nich chodí:-)
Bylo to náročné? děkuji moc za info a nezlobte se, pokud Vás tímto obtěžuji.
 Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.10.16 08:52

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala ohledně testu na kurzu u prosportu Zubní instrumentářky, jaké byly otázky popř. zda ještě něco zůstalo, absolvala jsem u nich už jeden kurz, tak vím jak to u nich chodí:-)
Bylo to náročn? děkuji moc za info a nezlobte se, pokud Vás tímto obtěžuji.
 Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.2.17 17:31

Ahoj :) chtela jsem se prosim zeptat zda nemate nekdo nejake materialy? Budu nastupovat na tuto pozici tak abych eco vedela nez se zaucim, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
31.8.19 10:21

Ahoj holky. Je tu ještě někdo z vas? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.2.21 20:22

Zubní instrumentářka - Akademia Ostrava

Koupím vypracované otázky pro rekvalifikační kurz Zubní instrumentářky pod fy Akademia. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.25 19:29

Šikana v ordinaci

Krásný den, chtěla bych se zeptat, zda-li jste někdo zažil šikanu od jiných zubních instrumentářek na klinice

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze