Zubní instrumentářka Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zubní instrumentářka Ostrava
Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat zda tady někdo třeba nestudoval zubní instrumentářku v Ostravě ve školícím středisku PROSPORT. Vím, že už jde podobná dizkuze je, ale bohužel jsem se nikde nedočetla, jak je to tam s docházkou. Je-li studium o víkendech, nebo přes týden. Kdyžtak napiště
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Dominika777AHoj je to každe ut a středu od pul 3Už jsem si podala přihlášku také
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZI
Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala ohledně testu na kurzu u prosportu Zubní instrumentářky, jaké byly otázky popř. zda ještě něco zůstalo, absolvala jsem u nich už jeden kurz, tak vím jak to u nich chodí:-)
Bylo to náročné? děkuji moc za info a nezlobte se, pokud Vás tímto obtěžuji.
Z.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala ohledně testu na kurzu u prosportu Zubní instrumentářky, jaké byly otázky popř. zda ještě něco zůstalo, absolvala jsem u nich už jeden kurz, tak vím jak to u nich chodí:-)
Bylo to náročn? děkuji moc za info a nezlobte se, pokud Vás tímto obtěžuji.
Z.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
chtela jsem se prosim zeptat zda nemate nekdo nejake materialy? Budu nastupovat na tuto pozici tak abych eco vedela nez se zaucim, dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zubní instrumentářka - Akademia Ostrava
Koupím vypracované otázky pro rekvalifikační kurz Zubní instrumentářky pod fy Akademia. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šikana v ordinaci
Krásný den, chtěla bych se zeptat, zda-li jste někdo zažil šikanu od jiných zubních instrumentářek na klinice
- Citovat
- Upravit