Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
smilers píše:
Holky to zvladnete:-) jak se do toho ze zacatku dostanete, tka uz Vam to tolik neprijde, ze mate dvojkyjinak Vam preju pokud mozno pohodove tehu az do konce ( ja ho mela pohodove) a zdrave deticky
to je fakt, ale mít trojky, tak se asi zblázním ![]()
jinak jestli se můžu zeptat jen tak ze zvědavosti, ve kterém tt se holky narodily?
bulina píše:
ahoj,
hele, mít dvojčata je super, teď už mě skoro nepotřebujou, tak je s nima někdy nuda, klidně bych si pořídila ještě jedny, ale teď bych chtěla holky
. U nás byl krušnej začátek, ale pak už to bylo v pohodě, já mám teda fakt grázlíky, ale strašně krásný a šikovný
No Buli sory, ale s tvýma klukama teda nuda není, to se na mě nezlob
![]()
smilers píše:
Holky to zvladnete:-) jak se do toho ze zacatku dostanete, tka uz Vam to tolik neprijde, ze mate dvojkyjinak Vam preju pokud mozno pohodove tehu az do konce ( ja ho mela pohodove) a zdrave deticky
Smilers, ty máš tři poklady? Teeeeda klobouk dolů… ![]()
bulina píše:
smilers a trojky, to musí bejt nádhera, ale asi to byl šok, co?
ani ne, sice jsem nedaval sanci tomu, ze se uchyti vsechyn tri, ale tak nejak jsem s tim nepocitala, spis byl pro nas sok, ze nase holky se tak pekne udrzely, kdyz dle dr z ASistovaneho centra to nebyla kvalitni vajicka, ale to je spise OT od tohoto tematu, tak se omlouvam ![]()
lulushka píše:bulina píše:No Buli sory, ale s tvýma klukama teda nuda není, to se na mě nezlob
ahoj,
hele, mít dvojčata je super, teď už mě skoro nepotřebujou, tak je s nima někdy nuda, klidně bych si pořídila ještě jedny, ale teď bych chtěla holky
. U nás byl krušnej začátek, ale pak už to bylo v pohodě, já mám teda fakt grázlíky, ale strašně krásný a šikovný
![]()
![]()
hele, nestraš je tady ![]()
lulushka píše:smilers píše:to je fakt, ale mít trojky, tak se asi zblázním
jinak jestli se můžu zeptat jen tak ze zvědavosti, ve kterém tt se holky narodily?
holky jsou narozene ve 33tt+3
bulina píše:lulushka píše:hele, nestraš je tadybulina píše:No Buli sory, ale s tvýma klukama teda nuda není, to se na mě nezlob
ahoj,
![]()
![]()
me nevystrasis, nase holky jsou taky pekna kvitka ![]()
smilers kluci jsou prostě samá lumpárna
, ale teda nevim, po kom to maj ![]()
bulina píše:
smilers kluci jsou prostě samá lumpárna, ale teda nevim, po kom to maj
tak u nas vim presne , po kom to holky maji ![]()
smilers píše:bulina píše:tak u nas vim presne , po kom to holky maji
Smilers, teď jsem koukala na to vaše fotoalbum! Nádhera…
Kolik holky vážily?
smilers píše:bulina píše:tak u nas vim presne , po kom to holky maji
Smilers, teď jsem koukala na to vaše fotoalbum! Nádhera…
Kolik holky vážily?
peggy.sl píše:smilers píše:Smilers, teď jsem koukala na to vaše fotoalbum! Nádhera…bulina píše:tak u nas vim presne , po kom to holky maji
Kolik holky vážily?
holky mely : : Nela 2100g a 45cm, Gabriela 1860g a 43cm a Kristýna 2020g a 44cm.
ahoj všem kdo čeká dvojčátka, nebojte se toho, je to úžasný, neměnila bych ani za nic, děkuju přírodě, že mi to nadělila
Jsem nejšťatnější človíčkem. Konec těhu sice masakr teda u mě, ale zvládnout se dá všechno a opravdu není mít z čeho strach ![]()
Jinak zdravím Míšu a holky ![]()
grepik píše:
ahoj všem kdo čeká dvojčátka, nebojte se toho, je to úžasný, neměnila bych ani za nic, děkuju přírodě, že mi to nadělila![]()
![]()
Jsem nejšťatnější človíčkem. Konec těhu sice masakr teda u mě, ale zvládnout se dá všechno a opravdu není mít z čeho strach
Jinak zdravím Míšu a holky
Taky zdravim
![]()
smilers píše:peggy.sl píše:holky mely : : Nela 2100g a 45cm, Gabriela 1860g a 43cm a Kristýna 2020g a 44cm.smilers píše:Smilers, teď jsem koukala na to vaše fotoalbum! Nádhera…bulina píše:tak u nas vim presne , po kom to holky maji
Kolik holky vážily?
Teda to byly krásný… ![]()