Očekáváme dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10178
5.5.11 08:48
smilers píše:
Holky to zvladnete:-) jak se do toho ze zacatku dostanete, tka uz Vam to tolik neprijde, ze mate dvojky :palec:jinak Vam preju pokud mozno pohodove tehu az do konce ( ja ho mela pohodove) a zdrave deticky :srdce:

to je fakt, ale mít trojky, tak se asi zblázním :lol:
jinak jestli se můžu zeptat jen tak ze zvědavosti, ve kterém tt se holky narodily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
5.5.11 08:49
bulina píše:
ahoj,
hele, mít dvojčata je super, teď už mě skoro nepotřebujou, tak je s nima někdy nuda :mrgreen: , klidně bych si pořídila ještě jedny, ale teď bych chtěla holky :wink: . U nás byl krušnej začátek, ale pak už to bylo v pohodě, já mám teda fakt grázlíky, ale strašně krásný a šikovný :mrgreen:

No Buli sory, ale s tvýma klukama teda nuda není, to se na mě nezlob :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.5.11 08:50
smilers píše:
Holky to zvladnete:-) jak se do toho ze zacatku dostanete, tka uz Vam to tolik neprijde, ze mate dvojky :palec:jinak Vam preju pokud mozno pohodove tehu az do konce ( ja ho mela pohodove) a zdrave deticky :srdce:

Smilers, ty máš tři poklady? Teeeeda klobouk dolů… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
bulina píše:
smilers a trojky, to musí bejt nádhera :potlesk: , ale asi to byl šok, co? :lol:

ani ne, sice jsem nedaval sanci tomu, ze se uchyti vsechyn tri, ale tak nejak jsem s tim nepocitala, spis byl pro nas sok, ze nase holky se tak pekne udrzely, kdyz dle dr z ASistovaneho centra to nebyla kvalitni vajicka, ale to je spise OT od tohoto tematu, tak se omlouvam 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
lulushka píše:
bulina píše:
ahoj,
hele, mít dvojčata je super, teď už mě skoro nepotřebujou, tak je s nima někdy nuda :mrgreen: , klidně bych si pořídila ještě jedny, ale teď bych chtěla holky :wink: . U nás byl krušnej začátek, ale pak už to bylo v pohodě, já mám teda fakt grázlíky, ale strašně krásný a šikovný :mrgreen:
No Buli sory, ale s tvýma klukama teda nuda není, to se na mě nezlob :lol: :lol: :lol:

hele, nestraš je tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
5.5.11 08:51
lulushka píše:
smilers píše:
to je fakt, ale mít trojky, tak se asi zblázním :lol:
jinak jestli se můžu zeptat jen tak ze zvědavosti, ve kterém tt se holky narodily?

holky jsou narozene ve 33tt+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
5.5.11 08:55
bulina píše:
lulushka píše:
bulina píše:
ahoj,
No Buli sory, ale s tvýma klukama teda nuda není, to se na mě nezlob :lol: :lol: :lol:
hele, nestraš je tady :lol:

me nevystrasis, nase holky jsou taky pekna kvitka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
5.5.11 08:57

smilers kluci jsou prostě samá lumpárna :nevim: , ale teda nevim, po kom to maj :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
5.5.11 09:02
bulina píše:
smilers kluci jsou prostě samá lumpárna :nevim: , ale teda nevim, po kom to maj :-P

tak u nas vim presne , po kom to holky maji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.5.11 09:11
smilers píše:
bulina píše:
smilers kluci jsou prostě samá lumpárna :nevim: , ale teda nevim, po kom to maj :-P

Smilers, teď jsem koukala na to vaše fotoalbum! Nádhera… :palec: Kolik holky vážily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.5.11 09:11
smilers píše:
bulina píše:

Smilers, teď jsem koukala na to vaše fotoalbum! Nádhera… :palec: Kolik holky vážily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
5.5.11 09:13
peggy.sl píše:
smilers píše:
bulina píše:

holky mely : : Nela 2100g a 45cm, Gabriela 1860g a 43cm a Kristýna 2020g a 44cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.5.11 09:20

ahoj všem kdo čeká dvojčátka, nebojte se toho, je to úžasný, neměnila bych ani za nic, děkuju přírodě, že mi to nadělila :srdce: :srdce: :srdce: Jsem nejšťatnější človíčkem. Konec těhu sice masakr teda u mě, ale zvládnout se dá všechno a opravdu není mít z čeho strach :wink:

Jinak zdravím Míšu a holky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
5.5.11 09:21
grepik píše:
ahoj všem kdo čeká dvojčátka, nebojte se toho, je to úžasný, neměnila bych ani za nic, děkuju přírodě, že mi to nadělila :srdce: :srdce: :srdce: Jsem nejšťatnější človíčkem. Konec těhu sice masakr teda u mě, ale zvládnout se dá všechno a opravdu není mít z čeho strach :wink:Jinak zdravím Míšu a holky :huban:

Taky zdravim :kytka: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.5.11 10:22
smilers píše:
peggy.sl píše:
smilers píše:
bulina píše:
holky mely : : Nela 2100g a 45cm, Gabriela 1860g a 43cm a Kristýna 2020g a 44cm.

Teda to byly krásný… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky