Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj má někdo také před porodem dvojčátek?A jak se cítíte?P
Ahojky ja jsem 29tt, jednovaječné holky
o pocitech radši pomlčím
je to co týden to 2kg a 2cm přes bříško, nespím, křeče v nohách, pálení žáhy, ale už se moc těším. A o strachu ani nemlivím. Co ty? ![]()
Holky gratuluji!
Užívejte těhotenství, potom teprve nastane mazec… ![]()
peggy tak poprosím trochu inspirace jak to vše zvládnout, zatím jen každý straší, že si zobnem (mám už 5ti letého kluka), což samo vím, ale nikdo neporadí jak na to
Ale asi na to čllověk musí dojít sám a nastavit svůj systém. Čím víc se to blíží tím jsou obavy větší ![]()
ahoj holky, nebojte se není to taková hrůza, zrovna před chvíli jsme se s manželem bavili jaký jsme měli strach když jsme se dozvěděli že to budou dvojčata a že všichni z toho mají hrůzu a ono to zase tak strašné není!! Jsou to sluníčka a to teda docela dost zlobí
. Nejhorší je ten začátek a to kojení měla jsem pocit že mají snad pořád hlad a hlavně v noci
. Ono u každého miminka je šestinedělí zápřah ale pak už se to jen lepší a lepší. Tak se držte přeji hlavně donošené a zdravé miminka!!
Tutunko neboj, já jsem to myslela ze srandy…
Není to tak strašný jak to vypadá. Když máš už jedno dítě, tak máš velkou výhodu v tom, že už víš co a jak a nerozhodí tě každá blbina.
Já mám čtyři děti 15, 9 a devíti měsíční dvojky. Mám výhodu, že ty větší holky mi hrozně pomůžou.
Já jsem nekojila, protože bych se z toho asi zbláznila, nasadila jsem UM hned po příchodu domu, abych jim pěkně sjednotila režim.
Teď už je to krásný, lezou za sebou a vyhrajou si i když jsou tak malinkatý… ![]()
Hlavně teď buď pěkně v klidu a pohodě, ať je donosíš co nejdéle a potom to půjde samo…
![]()
tak to už se líp poslouchá
S holkama mluvím každý den před spaním, že budou hlavně zdravoučký a pak hodnoučký, takže my jsme domluveny
Také doufám, že vydržíme co nejdéle, při poslední kontrole mi říkla dr., že měkne čípek, CS 1,ale myslím, že to moc neznamená, mám víc ležet
Holky Vám samo také moc gratuluji a přeji jen zdravíčko a ať jsou všechny děti v pohodě ![]()
Je tu nová diskuse Čekáme dvojčata 2011.Tak se můžete přidat,jestli budete chtít. ![]()
Tutunka30 píše:tak to už se líp poslouchá
S holkama mluvím každý den před spaním, že budou hlavně zdravoučký a pak hodnoučký, takže my jsme domluveny
Také doufám, že vydržíme co nejdéle, při poslední kontrole mi říkla dr., že měkne čípek, CS 1,ale myslím, že to moc neznamená, mám víc ležet
Holky Vám samo také moc gratuluji a přeji jen zdravíčko a ať jsou všechny děti v pohodě
To bude dobrý ještě aspon sedm týdnů a máte to ,,doma,, ![]()
Čau matky a budoucí matky ![]()
pardon, že vám sem lezu, ale mám potřebu se vyjádřit
JÁ SE PŘED PORODEM CÍTILA HROZNĚ
ale stojí to zato ![]()
Holky to zvladnete:-) jak se do toho ze zacatku dostanete, tka uz Vam to tolik neprijde, ze mate dvojky ![]()
jinak Vam preju pokud mozno pohodove tehu az do konce ( ja ho mela pohodove) a zdrave deticky ![]()
ahoj,
hele, mít dvojčata je super, teď už mě skoro nepotřebujou, tak je s nima někdy nuda
, klidně bych si pořídila ještě jedny, ale teď bych chtěla holky
. U nás byl krušnej začátek, ale pak už to bylo v pohodě, já mám teda fakt grázlíky, ale strašně krásný a šikovný ![]()
smilers a trojky, to musí bejt nádhera
, ale asi to byl šok, co? ![]()