Očekáváme dvojčata

22
5.5.11 00:42

dvojcata

Ahoj má někdo také před porodem dvojčátek?A jak se cítíte?P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
5.5.11 05:44

Ahojky ja jsem 29tt, jednovaječné holky :-) o pocitech radši pomlčím :mrgreen: je to co týden to 2kg a 2cm přes bříško, nespím, křeče v nohách, pálení žáhy, ale už se moc těším. A o strachu ani nemlivím. Co ty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.5.11 07:57

Holky gratuluji!
Užívejte těhotenství, potom teprve nastane mazec… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.5.11 08:01

:mrgreen: peggy tak poprosím trochu inspirace jak to vše zvládnout, zatím jen každý straší, že si zobnem (mám už 5ti letého kluka), což samo vím, ale nikdo neporadí jak na to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale asi na to čllověk musí dojít sám a nastavit svůj systém. Čím víc se to blíží tím jsou obavy větší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
5.5.11 08:10

ahoj holky, nebojte se není to taková hrůza, zrovna před chvíli jsme se s manželem bavili jaký jsme měli strach když jsme se dozvěděli že to budou dvojčata a že všichni z toho mají hrůzu a ono to zase tak strašné není!! Jsou to sluníčka a to teda docela dost zlobí :-D . Nejhorší je ten začátek a to kojení měla jsem pocit že mají snad pořád hlad a hlavně v noci :lol: . Ono u každého miminka je šestinedělí zápřah ale pak už se to jen lepší a lepší. Tak se držte přeji hlavně donošené a zdravé miminka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.5.11 08:12

Tutunko neboj, já jsem to myslela ze srandy…

Není to tak strašný jak to vypadá. Když máš už jedno dítě, tak máš velkou výhodu v tom, že už víš co a jak a nerozhodí tě každá blbina.
Já mám čtyři děti 15, 9 a devíti měsíční dvojky. Mám výhodu, že ty větší holky mi hrozně pomůžou.
Já jsem nekojila, protože bych se z toho asi zbláznila, nasadila jsem UM hned po příchodu domu, abych jim pěkně sjednotila režim.
Teď už je to krásný, lezou za sebou a vyhrajou si i když jsou tak malinkatý… :mrgreen:
Hlavně teď buď pěkně v klidu a pohodě, ať je donosíš co nejdéle a potom to půjde samo… :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.5.11 08:17

:-) tak to už se líp poslouchá :mrgreen: S holkama mluvím každý den před spaním, že budou hlavně zdravoučký a pak hodnoučký, takže my jsme domluveny :palec: Také doufám, že vydržíme co nejdéle, při poslední kontrole mi říkla dr., že měkne čípek, CS 1,ale myslím, že to moc neznamená, mám víc ležet :-) Holky Vám samo také moc gratuluji a přeji jen zdravíčko a ať jsou všechny děti v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
5.5.11 08:26

Je tu nová diskuse Čekáme dvojčata 2011.Tak se můžete přidat,jestli budete chtít. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.5.11 08:35
Tutunka30 píše: :-) tak to už se líp poslouchá :mrgreen: S holkama mluvím každý den před spaním, že budou hlavně zdravoučký a pak hodnoučký, takže my jsme domluveny :palec: Také doufám, že vydržíme co nejdéle, při poslední kontrole mi říkla dr., že měkne čípek, CS 1,ale myslím, že to moc neznamená, mám víc ležet :-) Holky Vám samo také moc gratuluji a přeji jen zdravíčko a ať jsou všechny děti v pohodě :palec:

To bude dobrý ještě aspon sedm týdnů a máte to ,,doma,, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
5.5.11 08:38

Čau matky a budoucí matky :mavam:
pardon, že vám sem lezu, ale mám potřebu se vyjádřit :oops: :lol: JÁ SE PŘED PORODEM CÍTILA HROZNĚ :pocitac: :pocitac: :pocitac: ale stojí to zato :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.5.11 08:43

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: také se tak cítím a bude hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.5.11 08:43

počítám hodiny a minuty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
5.5.11 08:46

Holky to zvladnete:-) jak se do toho ze zacatku dostanete, tka uz Vam to tolik neprijde, ze mate dvojky :palec:

jinak Vam preju pokud mozno pohodove tehu az do konce ( ja ho mela pohodove) a zdrave deticky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
5.5.11 08:46

ahoj,
hele, mít dvojčata je super, teď už mě skoro nepotřebujou, tak je s nima někdy nuda :mrgreen: , klidně bych si pořídila ještě jedny, ale teď bych chtěla holky :wink: . U nás byl krušnej začátek, ale pak už to bylo v pohodě, já mám teda fakt grázlíky, ale strašně krásný a šikovný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
5.5.11 08:48

smilers a trojky, to musí bejt nádhera :potlesk: , ale asi to byl šok, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí