Neplánovaně jsem otěhotněla, možná to budou dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snopy123
13.8.25 14:06

Možná jsem divná, ale já bych se nerouhala, nehroutila a nechala to na přírodě. Doktor 2 prosperující plody nepotvrdil. Ty špiníš.

Aby z toho nebylo nějaký větší zklamaní. :kytka:

Auto - koupit nějakou Meridu, atd… s třetí řadou stoji 100 tisíc klidně. V malém bytě se dá žít i s dvěmi dětmi navíc a i na dvojčata se hora věci dá sehnat za pakatel. :kytka:
Pokud Ti lékař vyloženě nedoporučil případně těhotenství ukončit ze zdravotních důvodů, tak bych to nechala na přírodě. :kytka: s přijetím situace :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
13.8.25 14:10

Jinak taky moc nevěřím, že ve 4+5 tt, které odpovídá tt je srdeční akce.

• Citovat
  • Upravit
11848
13.8.25 14:17
@Anonymní píše: Více

Na to, že je to tvé třetí těhotenství, tak už bys o tom mohla něco vědět 8). Stejně jako, že ve 4+5tt ještě neexistuje srdeční akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4074
13.8.25 15:11

No, teď nic nevymyslis, budete muset počkat a uvidíš.

Pokud by to fakt byly dvojčata, tedy čtyři děti, poradím ohledně auta - Dacia lodgy má buď 5 míst (a obrovský kufr) nebo 7 míst (a žádný kufr, ale tak můžete si dát rakev na střechu). Podívej se na bazary, nebude to stát moc. Máme my, doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 16:09

@Snopy123 nikdy predtim jsem antikoncepci nebrala, protože mi nedělala dobře. Meli jsme dve deti kdyz jsme je mit chteli, nikdy jsem neotěhotněla omylem za celé roky. A kdyz se člověk začne “chránit” tim sajrajtem, nakonec to selže. Vzdycky jsem byla proti tomu a odted tuplem. :zed:

• Citovat
  • Upravit
2956
13.8.25 16:17

Asi budu hnusna, ale otehotnis pres HA, rovnou dvojcata, v 4+ 5 srdecni akce… no, to je nahod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
13.8.25 16:36
@Anonymní píše: Více

Spíš si udělala nějak chybu v užívání. Antikoncepce je hodně spolehlivá. Uživatelky už tolik ne.
Ja si nechala po dětech udělat přerušení vejcovodů a maximální spokojenost. Nemusím nic brát, nijak řešit ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 17:26

@Maggdallena no jo, tak jsem asi nahodak :nevim: nadšena z toho fakt nejsem

• Citovat
  • Upravit
85
13.8.25 18:39

Počkejte do další kontroly, někdy se ten menší váček vstřebá a bude tam jen jeden. Krevní výron se vstřebává většinou také. Neměl by se zvětšovat. Na rozhodnutí máte ještě čas, tak vyčkejte do další kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí