Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak taky moc nevěřím, že ve 4+5 tt, které odpovídá tt je srdeční akce.
@Anonymní píše: Více
Na to, že je to tvé třetí těhotenství, tak už bys o tom mohla něco vědět
. Stejně jako, že ve 4+5tt ještě neexistuje srdeční akce.
No, teď nic nevymyslis, budete muset počkat a uvidíš.
Pokud by to fakt byly dvojčata, tedy čtyři děti, poradím ohledně auta - Dacia lodgy má buď 5 míst (a obrovský kufr) nebo 7 míst (a žádný kufr, ale tak můžete si dát rakev na střechu). Podívej se na bazary, nebude to stát moc. Máme my, doporučuju.
@Snopy123 nikdy predtim jsem antikoncepci nebrala, protože mi nedělala dobře. Meli jsme dve deti kdyz jsme je mit chteli, nikdy jsem neotěhotněla omylem za celé roky. A kdyz se člověk začne “chránit” tim sajrajtem, nakonec to selže. Vzdycky jsem byla proti tomu a odted tuplem. ![]()
Asi budu hnusna, ale otehotnis pres HA, rovnou dvojcata, v 4+ 5 srdecni akce… no, to je nahod…
@Anonymní píše: Více
Spíš si udělala nějak chybu v užívání. Antikoncepce je hodně spolehlivá. Uživatelky už tolik ne.
Ja si nechala po dětech udělat přerušení vejcovodů a maximální spokojenost. Nemusím nic brát, nijak řešit ochranu.
Počkejte do další kontroly, někdy se ten menší váček vstřebá a bude tam jen jeden. Krevní výron se vstřebává většinou také. Neměl by se zvětšovat. Na rozhodnutí máte ještě čas, tak vyčkejte do další kontroly.
Možná jsem divná, ale já bych se nerouhala, nehroutila a nechala to na přírodě. Doktor 2 prosperující plody nepotvrdil. Ty špiníš.
Aby z toho nebylo nějaký větší zklamaní.
Auto - koupit nějakou Meridu, atd… s třetí řadou stoji 100 tisíc klidně. V malém bytě se dá žít i s dvěmi dětmi navíc a i na dvojčata se hora věci dá sehnat za pakatel.
s přijetím situace 
Pokud Ti lékař vyloženě nedoporučil případně těhotenství ukončit ze zdravotních důvodů, tak bych to nechala na přírodě.