Problémy kolem těhotenství v I. trimestru

Nikolka29
12.8.25 15:51

Píchaní v břichu v I.trimestru

Ahojky holky potřebují poradit PROSÍM nebo spíše uklidit. Je normální v 11tt různé píchaní, tahání někdy jakoby řezaní v břichu spíše jakoby pod žaludkem. Občas mě píchne třeba i v podbřišku. Měla jsem problémy od začátku těhotenství hematom, ale udržují víceméně klidový režim. Dělám maximálně klasické domácí práce, ale nic u čeho bych se předřela. A taky mám docela velké břícho u prvního to na mě šlo vidět až tak kolem tuším 4-5 měs. A teď? Už to na mě jde poznat. Děkuji všem za názor. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5744
12.8.25 16:06

Je to normální. I že ve druhém a dalším těhotenství břicho roste dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.8.25 16:09
@Lil Kitkatt píše: Více

Super, děkuji někdy mě to pichlo tak, že bylo hodně nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
12.8.25 20:35

@Nikolka29 podle me je to také normální. Zvetsuje se děloha a jestli mas ještě klidový režim, tak se možná více pozorujes ;) Užívej těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
12.8.25 20:44

To je běžné. To budou vazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolka29
12.8.25 20:59
@suzka1 píše: Více

V podbřišku pochopím, ale že je to spíše nad pupkem, ale asi je to možná i tím, že často sedím nic jiného mě nenapadá. :lol: Každopádně děkuji. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
22948
12.8.25 22:36

Já měla obě těhotenství pořád nějaké píchání, tahání a bodání. U první dcery i tvrdnutí břicha.
Co se týká velikosti, u mě si mysleli, že v 6.m čekám dvojčata nebo jdu k porodu :lol:
Pokud jsi vystreslá, kup si angelsound, mě dost u první dcery uklidňoval, byla jsem i 2× po týdnu v nemocnici kvůli tomu tvrdnutí a slyšet každý den, že je vše ok, mě fakt uklidňovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.8.25 08:25
@lucynka25 píše: Více

Už jsem uvažoval jen se bojím, že to udělám blbě nebo něco a budu ještě víc pak v háji 😂 😂 ještě počkám na konci měsíce jdu k dr na první screening a pak nad tím budu přemýšlet. A přesně jak říkáš já jsem u prvního krvácela padaly ze mě kusy krve pořád byl problém a teď u druhého taky hematom, ale vypadá, že už ho nemám, protože nekrvacim do toho zavádím utrogestan a ještě mám alergii a jsme už úplně hotová dr mi sice napsala zodac, ale je totálně na prd vůbec nezabírá o proti cezeri, ale bojím se i tak něco brát je to hrůza 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
14.8.25 14:44

@Verča2698 no holka drž se, taky to nemáš teda růžový, hlavně ta psychika co? :?
Určitě vše dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
14.8.25 17:01
@lucynka25 píše: Více

To ano a doufám, že jo. Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek