Dvojice masek na karneval - holčičky
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dvojice masek na karneval - holčičky
Holky,
mám doma dvě holčičky (5let a 2roky) a potřebuji jim vymyslet nějaké masky na karneval, tak aby mohly tvořit dvojici. Princezen a víl je všude hodně, tak bych chtěla něco jiného, ale nic mě nenapadá
Poraďte, prosím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Videla jsem sestricky co byly za Kremilka a VochomurkuNeresila bych jestli je to holcici ci klucici od toho je to karneval ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě napadají: Šmoulové, indiánky, Křemílek a Vochomůrka.
Viděla jsem holčičky jako orientální tanečnice, zdravotní sestřičky.
- Citovat
- Upravit
Me hned napadl Kremilek a Vochomurka, nebo treba Daisy a Minnie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé u nás byly na karnevalu přib. stejně staré holčičky jako Tvoje za sluníčko a hvězdičku.
Mě se to moc líbilo, kostýmy stejné jen v jiných barvách (bílo stříbrné a žluto zlaté).
A myslím, že ani nebyly moc náročné na finance a výrobu- kolem obličejíčku měly holky vystřižené kolo se špičkami jako slunce- nabarvené + třpytky a na sobě asi prostěradlo v odpovídajících barvách, střihnuté do A s cípy a zase v barvě, pod tím punčocháčky.
Bylo to moc pěkné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, moc děkuju! To je rychlost
Ráda bych, aby se jejich masky nějak doplňovaly, než aby byly stejné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Křemílek a Vochomůrka by byli fajn, starší je hubená a malá má bříško
jenže zato jdou už známí, tak nechceme být stejní. To sluníčko a hvězdička jsou originální, a to bych chtěla…jen si to bohužel neumím takhle představit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla s mladším bráchou před XXX lety za Boba a Bobka - bílé tepláky, bílý rolák, bílé boty, na ruky nám babička spíchla takové ty rukavičky jak nosí kojenci aby se nepoškrábaly a nejnáročnější asi bylo ušití zavazovací čepice s ušima. Babička byla na toto šikovná, ale věřím, že to jde udělat i jednodušeji. No a tužkou na oči nám mamka namalovala na obličej šňupec a fousky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mickey a Minnie to jsou u nás nejoblíbenější postavičky
(ne jen dětí
)
Pat a Mat
Včelka Mája a Vilík
Princezna a princ
Piráti atd…
Ještě víly jsou hezké, moje dcera šla naposled na karneval ve školce za vílu.
Pro inspiraci dám fotky na chvilku jaké měli masky ![]()
Mi osobně se nejvíc líbí ty myšky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evca82 Hele, ono to asi moc těžké nebylo, škoda, že jsem si je nevyfotila, fakt byly moc pěkné.
Jak to co nejlépe popsat? Kolem obličejíčku měly ze čtvrtky vystřižené kolo- jako to sluníčko/hvězdičku, to bylo z obou stran nabarvené a otřpytkované. No a oblečené byly v,,šatičkách" z prostěradla střižených do áčka a dole byl lem cípatý. Šatičky byly stejně barevné jako ty obličejíky a dozdobené různými třpytkami a lesklými hvězdičkami. Na nožičkách měly holky myslím bílé punčocháče. Lépe to bohužel popsat neumím. ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kdysi dááávno, když ještě holky byly ochotné chodit za dvojmasky, je měla jako Den a Noc. Nebo byly za pandí rodinku (ale to tedy byly pandy obě, plus měly pandy plyšové). Nebo všichni společně jsme byli za kytičku s motýlky a housenkou. Jak tak koukám do starých fotek, tak tam mám koně s indiánem nebo kovboje s medvědem.
Ale teda je fakt, že já se s maskama nikdy moc nepárám, dokud byly malé, tak jsem jim před karnevalem vždycky prolezla skříňku s oblečením, co se může vyhodit a to použila, co jsou starší, nafasují krepáky a snaží se samy
Fakt, největší inspirací pro mne byl vžycky pohled do skříně, kolikrát jsem tam šla s tím, že chci oblečení na něco, ale při prohrabování jsem vymyslela něco jiného…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit