Dysfunkce dolních močových cest - silná stěna močového měchýře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
67
13.7.16 22:32

Dysfunkce dolních močových cest - silná stěna moč měch

Zdravím,
Máme diagnozu Dysfunkce dolních močových cest - paní doktorka na nefrologii mi vysvětlovala, že má silnější stěnu močového měchýře, ten se pak scvrkává a tím vysílá signály do mozku i když není plný. Čím víc to dělá, tím víc se jakoby cvičí a stěna je čím dál tlustější a tím víc to teda dělá…
O co se jedná? je to hyperaktivní močový měchýř nebo neurogenní močový měchýř?
Nebo je to úplně něco jiného?
Vysvětlovala mi, že to nejde odstranit bez pomoci léků, že to bude čím dál horší (teď má 6 let), že mám zrušit dětskou psycholožku, že jím mám říct, že příčina je organická, tak to nemá s psychikou nic společného.
Dnes jsem nesla výsledky k dětské dr a ta mi zase říkala, že hurá, dysfunkce dolních močových cest je ta nejlepsí diagnoza, že to chce hodně sklidnit, dodržovat pitný režim pít bylinkové čaje a hodně ho objímat a masírovat mu bříško.
Tak jsem z toho teď nesvá, nevím, co dělat. Mám předepsané léky MICTONETTEN mají spoustu vedlejších účinků a ne zrovna zanedbatelných a mám mu dávat 1 tabletu ráno, 1 večer a po 14 dnech dávky zvýšit na 2 ráno a 2 večer… na internetu všichni píší že dávali půlku a tak…
Má někdo zkušenost? Jakoukoliv… prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
644
13.7.16 22:51

@nansea ahoj máme bohaté zkušenosti ale jsem schopná psát přes email nebo ideálně FB. Ozvěte se do SZ, můžeme si vyměnit kontakty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
13.7.16 23:00

@renda micro dekuji, napsala jsem zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
13.7.16 23:37

Jake davky MICTONETTEN berou vase deti?