Džíny Fishbone v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
31.7.14 16:16

Džíny Fishbone v Praze

Holky, vy víte všechno, tak žádám o radu - opět :oops: :kytka:
Sháním džíny značky Fishbone - jsou to jediné, které mi kdy seděly a vyhovovaly. Jenže asi jsem trošku náročná :lol:. Chci úplně obyčejné, nerozervané, nesešoupané, normálního střihu… Mohou být bokovky, nebo normální, rovné nohavice, nebo do zvonu, a zkrácenou velikost (jsem prcek :zed: ).
Ať sháním jak sháním, tak prostě nikde nemůžu sehnat dle svých požadavků. Všude jen úzké, děravé, prošoupaná barva, „posrávačky“ (pardon, nevím, jak se tomu slušně říká :oops: :mrgreen: )… A když se v obchodech ptát, tak si připadám jako exot :zed: :zed: :zed:

Poraďte prosíííím, je to akutní. Mám poslední slušně vypadající a jedny pořád dokola nosit nemůžu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
31.7.14 16:23

Fishbone je z New Yorkeru, tam je neměly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
31.7.14 16:26
@Tereza1986 píše:
Fishbone je z New Yorkeru, tam je neměly?

Právě samé šílené módní kreace a na to já nejsem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
31.7.14 16:33

To chápu, sehnat teď klasiku je těžký.
Ale ty Fishbone jsou značka pro NY, ty jinde nebudou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
31.7.14 16:46

Ty mam taky rada ale taky myslim, ze jinde nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.7.14 17:22

Tak jinde než v New Yorkeru je neseženeš, ale co obchod, to jiný zboží. Taky jsem je jednou měla, přesně takový, jak sháníš a ráda na ně vzpomínám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
31.7.14 17:26

Jedině v NY jak bylo psáno… Jo jo sehnat dnesky normální džíny je téměř nemožné :cert:.

Mají teda normální hezké džíny v Pepe, ale málo komu se chce vyhodit za to ty prachy. Mají ale jednu dost velkou nevýhodu a to tu, že vydrží cca půl roku až rok. Pak reklamace :cert:. Teda aspoň já to s nima tak mám :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
31.7.14 17:31

@2468 no jo cena… ja jsem si koupila Armani Jeans, prave, a mam je uz 6 let, snad do nich po porodu zhubnu(kupovala jsem je v 16 letech a sedi porad stejne skvele). Myslim, ze se to vyplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
31.7.14 17:58

@Halibar 6 let? Tak to je krásné. Od Armani nemám ani jedny. Jak se pohybují cenově? Strašně mě to štve u těch Pepe, páč džíny mají krásné, ale 3 tisíce + a půl roku či rok je fakt málo. Jdu je vždy reklamovat, ale to je otravný. Teď teda mám jen z HM, páč jsem těhu a tak taky doufám, že zhubnu zpět do těch svejch Pepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
31.7.14 20:25

@2468 Pepe mi vůbec nic neříká :oops: :lol:. To seženu kde? Třeba bych něco zajímavého objevila.
Armani je už docela dost pálka, na to, že já blbnu s dětma na hřišti s balónem, a válíme sudy na louce, lezu po lanové prolézačce atd… (obvykle zcela nečekaně, takže slušně oblečená :lol: )

Jinak děkuji za rady, určitě NY objedu více, a snad něco seženu. Protože to, co jsem doposud viděla, to je fakt šílenost :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
1.8.14 11:04

@2468 kolem 6000? Ja uz presne nevim, chtela jsem je na narozky a pulku cca jsem dala ja a druhou pulku vsichni z rodiny, slozili se :D narozdil od vsech dzin co mam, se mi mezi nohami neosouaply…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
1.8.14 11:06

@tterka Pepe Jeans.. Obchod který mají téměř ve všech nákupákách. Džíny se pohybují od 3 tisíc a vejš. Někdy se dají sehnat levněji ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
1.8.14 11:09

@Halibar To je dost, ale jestli odpovídá kvalita, tak jedny/dvoje bych si po porodu a zhubnutí mohla pořidit za odměnu :D. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
1.8.14 11:10

@tterka jasne tak AJ na to neni :D ja si jinak kupuju v New Yorkeru, Tally Weijl, ale nejsem vubec spokojena, to mam na par pouziti…
Ale v Nemecku je fajn obchod Colloseum, ktery prodava znacku Forever 18, v Mnichove maji dokonce obchod Forever21, takze se zajdu podivat, myslim, ze tam nebudou tak otrepane veci jako ve Forever 18… ale to je uz mimo tema :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
1.8.14 11:13

@2468 ted vidavam i za 130€ v akci, to je neco malo pres 4000kc, ale kvalita tam opravdu je :) a delaji skvelou zadnici :D a hlavne nervou JSEM OD ARMANIHOOO, zadny kyc, krasne a klasicke trubky :) neni zac…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat