Džíny Fishbone v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Džíny Fishbone v Praze
Holky, vy víte všechno, tak žádám o radu - opět
![]()
Sháním džíny značky Fishbone - jsou to jediné, které mi kdy seděly a vyhovovaly. Jenže asi jsem trošku náročná
. Chci úplně obyčejné, nerozervané, nesešoupané, normálního střihu… Mohou být bokovky, nebo normální, rovné nohavice, nebo do zvonu, a zkrácenou velikost (jsem prcek
).
Ať sháním jak sháním, tak prostě nikde nemůžu sehnat dle svých požadavků. Všude jen úzké, děravé, prošoupaná barva, „posrávačky“ (pardon, nevím, jak se tomu slušně říká
)… A když se v obchodech ptát, tak si připadám jako exot
![]()
Poraďte prosíííím, je to akutní. Mám poslední slušně vypadající a jedny pořád dokola nosit nemůžu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Tereza1986 píše:
Fishbone je z New Yorkeru, tam je neměly?
Právě samé šílené módní kreace a na to já nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To chápu, sehnat teď klasiku je těžký.
Ale ty Fishbone jsou značka pro NY, ty jinde nebudou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jinde než v New Yorkeru je neseženeš, ale co obchod, to jiný zboží. Taky jsem je jednou měla, přesně takový, jak sháníš a ráda na ně vzpomínám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedině v NY jak bylo psáno… Jo jo sehnat dnesky normální džíny je téměř nemožné
.
Mají teda normální hezké džíny v Pepe, ale málo komu se chce vyhodit za to ty prachy. Mají ale jednu dost velkou nevýhodu a to tu, že vydrží cca půl roku až rok. Pak reklamace
. Teda aspoň já to s nima tak mám
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@2468 no jo cena… ja jsem si koupila Armani Jeans, prave, a mam je uz 6 let, snad do nich po porodu zhubnu(kupovala jsem je v 16 letech a sedi porad stejne skvele). Myslim, ze se to vyplati.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halibar 6 let? Tak to je krásné. Od Armani nemám ani jedny. Jak se pohybují cenově? Strašně mě to štve u těch Pepe, páč džíny mají krásné, ale 3 tisíce + a půl roku či rok je fakt málo. Jdu je vždy reklamovat, ale to je otravný. Teď teda mám jen z HM, páč jsem těhu a tak taky doufám, že zhubnu zpět do těch svejch Pepe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@2468 Pepe mi vůbec nic neříká
. To seženu kde? Třeba bych něco zajímavého objevila.
Armani je už docela dost pálka, na to, že já blbnu s dětma na hřišti s balónem, a válíme sudy na louce, lezu po lanové prolézačce atd… (obvykle zcela nečekaně, takže slušně oblečená
)
Jinak děkuji za rady, určitě NY objedu více, a snad něco seženu. Protože to, co jsem doposud viděla, to je fakt šílenost
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@2468 kolem 6000? Ja uz presne nevim, chtela jsem je na narozky a pulku cca jsem dala ja a druhou pulku vsichni z rodiny, slozili se
narozdil od vsech dzin co mam, se mi mezi nohami neosouaply…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tterka Pepe Jeans.. Obchod který mají téměř ve všech nákupákách. Džíny se pohybují od 3 tisíc a vejš. Někdy se dají sehnat levněji
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halibar To je dost, ale jestli odpovídá kvalita, tak jedny/dvoje bych si po porodu a zhubnutí mohla pořidit za odměnu
. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tterka jasne tak AJ na to neni
ja si jinak kupuju v New Yorkeru, Tally Weijl, ale nejsem vubec spokojena, to mam na par pouziti…
Ale v Nemecku je fajn obchod Colloseum, ktery prodava znacku Forever 18, v Mnichove maji dokonce obchod Forever21, takze se zajdu podivat, myslim, ze tam nebudou tak otrepane veci jako ve Forever 18… ale to je uz mimo tema ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@2468 ted vidavam i za 130€ v akci, to je neco malo pres 4000kc, ale kvalita tam opravdu je
a delaji skvelou zadnici
a hlavne nervou JSEM OD ARMANIHOOO, zadny kyc, krasne a klasicke trubky
neni zac…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit