Kolik máte oblečení pro dvouleťáka?

1382
23.7.14 17:03

Kolik mate obleceni pro dvouletaka?

Jen tak pro zajímavost, kolik maji vaše děti triček, kratasu, na podzim a v zime rifli, mikin, bund, kombinez atd? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2266
23.7.14 17:10

Triček celkem asi 50, kraťasy asi 3×, rifle zatím nepotřeboval, mikin asi 6×, bundy měl 2, kombinézu 1×, v zimě 1 boty kotníkový 1× tenisky, 1× holiny. tepláky a punčocháče nepočítám, koupila jsme po pár kačkách, ještě pořád nedoběhne na nočník, tak mám denně hafo prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
23.7.14 17:13

@Reee teda, to koukám, 50 tricek :)

Ty boty by me taky zajímaly, máte třeba na podzim jedny tenisky/botasky nebo jak? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.7.14 17:20

Mám teda už skoro tříleťáka, ale radši to nepočítám… :zed: Nejhorší je, že on dědí po starším, ale ještě ke všemu mu kupuju, co se mi líbí přímo na něj… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
23.7.14 17:23

Pri pohledu do skrine strasne moc, pri nutne frekvenci prani nejspis strasne malo. Tuhle jsem ji spocetla, ze za sobotu uspinila osm tricek. A fakt nejsem z tech, kdo resi nejakou smouhu nebo flek. Kalhoty nenacuchala zadne, neb behala polonaha bez plenky, jinak by bylo to cislo podobne. Zabalit na tydenni dovolenou bez prani, aby toho bylo dost - nemozne. Sekace jsou ma spasa.
Boty ma v lete jedny sandale a jedny uzavrene celorocky, na podzim jen ty celorocky. Plus holinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
23.7.14 17:26

Moc… Aktuálně má 10× elasťáčky, tak patery má pro doma a na písek, 20 triček, 10 mikin, 10× džíny, manžestráky… Některé má ohrnuté a budou jí ještě za rok, 10× krtásky, 4× šatičky, ponožek moc (dědíme po známých) plavky 1×, tepláky 5×, čepic a šál snad 10. Punčocháčů taky tak 10. Občas má taky ještě nehodu navíc je to čuňátko. Když se zadaří, tak jsou to 3 trička za den, nebo troje spoďárky a tepláky. Většina je sekáčových kousků za pár korun, mám jen pár věcí na parádu. Boty má 2× sandálky, 1× crocsy, 2× celoročky kotníkové, 1× holinky, 1× bačkůrky, 2× zimní boty. Dcera dostala speciální ortopedické vložky do bot, tak nákup bot je fakt investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
23.7.14 17:42

@Carmen6 nj, má tam trička různých velikostí, něco nosí jako šatičky ;) na spaní je to pak supr, pyžámko nechce, takže od vel 86 do 110, něco podědil po staršim a něco se mu natolik líbí že nosí i když je mu to velké, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
23.7.14 17:43

@Carmen6 staší měl 60 triček v jedné velikosti! to byl pak mazec. ale toho jsme i 5× denně převlékala byl šílený prasátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
23.7.14 17:44

Tak u nás asi tak 20 triček, 7 mikin, 6 x kraťasy, 10 tepláky, 5 kalhot, 2 bundy, 1 holinky, tenisky, sandále. V zimě 1 kombinézu + zateplené kalhoty a zimní bundu. Některé věci mám ještě poděděné větší velikosti, když nestíhám prát, tak používám i je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
23.7.14 17:46

@Saman taky to tak dělám, dokud byl v kočáru tak jmse to až tak neřešila, fusak to schoval. příští zimu už kočát nebude, tak to budu muset nějak dořešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
23.7.14 17:47

@Reee Tak já ty větší velikosti mívám jenom na doma. Teď v těch parnech kolikrát běhá prcek v mým tílku, aspoň nemusím řešit stahování kaťat, když pádí na nočník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
23.7.14 17:52

Asi 4× bunda,4× boty,20× triko s krátkým, 10× s dlouhým, 10× mikina,5× kraťasy, 10× kalhoty, 4× klobouk a kšiltovky, 5× podzimní a zimní čepice,1× kombinéza, 1× oteplováky…Ráda oblékám no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
23.7.14 18:00

Nikdy jsem to nepočítala. Sukní má 8, kalhoty 3, tepláky nebo leginy 5×, trička nebo body nemám odvahu ani tipnout. Asi 25? 35? Mikin a svetrů má zoufale málo. Jen 4. Jarní bundy dvě, jednu vestu, bot 5 párů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
23.7.14 18:05

Tak koukam, ze ma holka malo obleceni. Ma 20 tricek, dvoje dziny, 5 kalhoty -teplaky a leginy, 4 kratasy, 2 saty na leto, 1 fleecovou mikinu, 1 bavlnenou, 2 bundy, na zimu pak ma 1 oteplovaky a jedny zateplene kalhoty, 2 zimni bundy. Obleceni ma podedene, jinak kupuji v Lidlu a Tescu. Peru kazdy den, mam susicku, vic toho nepotrebuje. Na cem nesetrim, jsou boty-ma jedny poradne kozene s goratexem, jedny kecky jako nahradni, sandalky, backory, crocsy k vode na leto, holinky, v zime pak teple boty s goratexem a snehule. Kupuju superfity, santhe, atd-v botach zahucime za par tisicovek, obleceni ale neresim, podedene mi nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
23.7.14 18:09
@Carmen6 píše:
Jen tak pro zajímavost, kolik maji vaše děti triček, kratasu, na podzim a v zime rifli, mikin, bund, kombinez atd? :think:

Tricek asi 40 (mix dlouhy/kratky rukav), 8× kratase, 4× rifle, 10× teplaky. Do toho ma jeste tak 20× bodyna- na doma nebo na noc. Na podzim jednu budnu, asi 5 mikin, jednu zimni budnu a jedny zimni oteplovaky na ksandy. JInak na zimu bude mit na ven jeste bodyna s dlouhym, je to praktictejsi aby netahlo na zada. Boty ma jedny tenisky, jedny sandaly a jedny do snehu. 2× ksiltovka, 2× cepka na jaro/podzim, 2× zimni, jedny rukavice, misto saly nakrcnik a asi 5× puncochy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat