Kolik máte oblečení pro dvouleťáka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2597
23.7.14 18:12

Jinak veskere obleceni nakupuju tesco/lidl/pepco. V lidlu jsou super zimni veci. Boty v zirafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
23.7.14 18:27

Tuhle diskuzi by měl vidět manžel, pořád tvrdí, že má kluk moc oblečení. Má: 8× tričko s kr. rukávem, 8× tričko s dl. rukávem, 2× fleecovou mikinu, 2× lehčí mikinu, 8× tepláky, 4× kraťasy, 1× rifle, 1× kalhoty, 5× pyžamo, 5× body s kr. rukávem, 5× body s dl. rukávem. Na zimu měl otepláváky s bundou a jeden overal. Má dvoje tenisky, jedny na koloodrážedlo, jedny na chození. Jedny „crocsy“ na zahradu.

Ale jeho bráška má víc oblečení, dědí po něm a ještě mu dokupuji. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29046
23.7.14 19:19

Můj dvouletý má asi patery rifle, asi patery kraťasy, patery punčochy, tak osmery ponožky, kolem 15 ks slipů, tři čepice, dvě letní čepice, měl tři kombinézy, dvě zimní bundy, troje rukavice, čtyři jarní bundy, asi šest svetrů a mikin, deset triček s krátkým, čtyři s dlouhým, čtyři body s dlouhým, tři overaly na spaní, čtyři pyžama a troje tepláky. Boty má jedny gumáky, trekové, pláťáky, botasky, sandály a papučky. Zimní měl jedny. On je zrovna mezi velikostma, tak toho má víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
22.4.17 20:18

Dobry vecer,

resim ted, ze dvouletakovi chci koupit softshell kalhoty a bundu. Bunda bude stacit jedna, a premyslim zda ty kalhoty radeji dvoje. A take jsem koukala na takove ty lehke outdoor kalhoty. Protoze zatim ma normalni klahoty, dziny, leginy atd… a potrebuju neco vic ven, funkcniho a tak. A nevim…kolik ceho jste tak potrebovali?

Dekuju

• Citovat
  • Upravit
21311
22.4.17 20:20

@Kamikadze bundu jednu, jednu teplejší vestu, jednu lehci, kalhoty outdoor čtvery - jedny zateplene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
22.4.17 20:25

Softshell kalhoty jsou super. Dcera je nosí na ven od podzimu do jara(přez zimu s punčochama). Koupila jsem taky dvoje, dost často někde padá. Softshell bundu má jednu, pak ještě jednu jen lehkou šusťákovou bundu, když je tepleji, ale fouká vítr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
22.4.17 20:27

Ok. Diky moc. Je fakt ze vezmu dvoje softshell a dvoje outdoor. :-)

• Citovat
  • Upravit
3753
22.4.17 20:32

Kalhoty softsheelové mám na dvouleťačku 2× jsou skvělý na písek, stačí pak trochu rukou opucovat a nemusí se hned prát, takže pak stačí dvoje na střídačku
jedny jsou s podšívkou a pod ty druhé vrznu vždycky legínky, teď když se ochladilo a malá je v teple, ikdyž malá dřepí na písku delší dobu
bunda na ven stačí jedna, taky máme ještě vestu

pak má ještě modely spíš do města či vyloženě na parádu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
22.4.17 20:34

Prave ze na paradu ma, ale potrebuju neco poradnyho na ven :-) a i do tohle hnusnyho pocasi :-)

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
22.4.17 20:47

Jj :lol:

• Citovat
  • Upravit
2299
22.4.17 20:53

Taky tak, jedna bunda, dvoje kalhoty. Prát stíhám na střídačku, přinejhorším jen otřu vlhkým hadříkem bláto když má oboje špinavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
22.4.17 21:26

Muzu se zeptat, jaké softshel. kalhoty kupujete a mate s nimi dobrou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.4.17 21:53

Tříleťák má jedny a první:-) Snažím se tyhle funkční věci moc neprat, většinou stačí běžnou nečistotu otřít a vyprat jednou začas-častým praním se funkčnost snižuje. Když je sucho a fajn, stačí nám tepláky nebo nějaké šusťáky na válení. Do deště máme pogumované kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
22.4.17 22:01
@mapu píše:

Mám wolf s látkovou podšívkou, jsou skvělé. Koupila jsem dvoje stejné pro syna, teď v nich už řádí dcerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
22.4.17 22:49
@mapu píše:

Kupuji na mimibazaru od uzivatelky kockina, kazdy rok priobjednavam jak holky rostou a jsem hrozne spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat