Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@majdulacek píše:
Ahoj holky,
jdu pro radu. Jak hledat na internetu džíny, které mají na zadku takové ty níže našité kapsy? Dělá to pak moc hezký zadek
Nemyslím ty „freddys“ džíny, ale obyčejné džíny s níže umístěnými kapsamy na zadku. Dřív jsem to viděla na internetu a mělo to „své“ pojmenování.Moc díky za rady
Freddy, push up džíny
Spis bych se koukla v obchodech. V HM, Reserved mi delaj jeany peknej zadej. Pokud si hubena a mas rada vysoky pas. V Bershce, stradivarius delaji bokovky, ty vyhovuji zas jinym a maji i niz kapsy… podle netu, kdyz to nezkusis, tak realita mize byt uplne jina. Jinak pevny, silny leginy z New yorkeru, jsou z pevnyho matrose, udelaji hezkej zadek asi kazdymu
Taky se s dovolením vecpu, shanim dziny, hezky zadek az tak delat nemusi, ale chci cerne, bootcut a bez tech moderních nesmyslu typu oprane ci roztrhane… Jo a aby nestaly majlant. Poradi nekdo?
@j.a.n.i1 ahoj, takove vzdy sezenu v bershce. za tu cenu udelaji spoustu parady, jsem s nimi moc spokojena ![]()
S označením Push up jeans prodává už více značek , ale chce to vyzkoušet dle postavy, každému sedí jiný střih džín ![]()