Džíny - hezký zadek

604
23.2.19 17:58
@majdulacek píše:
Ahoj holky,
jdu pro radu. Jak hledat na internetu džíny, které mají na zadku takové ty níže našité kapsy? Dělá to pak moc hezký zadek :mrgreen:
Nemyslím ty „freddys“ džíny, ale obyčejné džíny s níže umístěnými kapsamy na zadku. Dřív jsem to viděla na internetu a mělo to „své“ pojmenování.Moc díky za rady :kytka:

Freddy, push up džíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1638
23.2.19 18:09

Pepe jeans dělají pěkný zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
23.2.19 18:25

Spis bych se koukla v obchodech. V HM, Reserved mi delaj jeany peknej zadej. Pokud si hubena a mas rada vysoky pas. V Bershce, stradivarius delaji bokovky, ty vyhovuji zas jinym a maji i niz kapsy… podle netu, kdyz to nezkusis, tak realita mize byt uplne jina. Jinak pevny, silny leginy z New yorkeru, jsou z pevnyho matrose, udelaji hezkej zadek asi kazdymu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101592
23.2.19 19:59

Taky se s dovolením vecpu, shanim dziny, hezky zadek az tak delat nemusi, ale chci cerne, bootcut a bez tech moderních nesmyslu typu oprane ci roztrhane… Jo a aby nestaly majlant. Poradi nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
14.4.20 13:35

@j.a.n.i1 ahoj, takove vzdy sezenu v bershce. za tu cenu udelaji spoustu parady, jsem s nimi moc spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.4.20 09:26

S označením Push up jeans prodává už více značek , ale chce to vyzkoušet dle postavy, každému sedí jiný střih džín :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková