Džíny prodloužená délky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
714
13.1.09 13:58

Džíny prodloužená délky

** Holky co jste větší postavy, poraďte, kam si chodíte pro džíny. Sháním džíny o délce min. 108 cm a nechci s malou rejdit po obchodech, když je taková zima. Tak bych potřebovala někam vlítnout a šup s džínama dom. Chtěla bych rovný modrý do 1500 Kč. Mám jedny jediný a ty dostaly zabrat v začátku těhu protože jsou s bavlnou a nosila jsem je skoro pořád. Jo a v pase mám teď taky docela dost, něco přes 80 cm. :oops: **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
13.1.09 14:10

Zkus MarksSpencer. Moje kamaradka je vysoka a hubena, kalhoty ma maximalne 38 a sehnala je vzdycky tam. Hanka

• Citovat
  • Upravit
2104
13.1.09 14:36

tak já měřím ještě víc a vždycky jsem koupila na tržišti u Vietnamců. A cena taky pohoda, vydrží dlouho. V klasických obchodech jsem bez šance. Návíc mám i širší zadek, takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
13.1.09 14:42

Nepíšeš odkud jsi - já kupuju ve Vaňkovce zn.Vigos. Dělají i na „ženské“ tvary. Poslali mně tam z Levisu, protože tam mi rifle buď ostavávaly od pasu, nebo jsem je nepřetáhla přes sedínku. Dobře pořiď… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
13.1.09 18:34

ahoj,
nakupuju nejradši v New Yorkru nebo Kenvelo. Seženu je tam vždyck\ a to potřebuju delší než ty. Teď jsem si koupila ač těhu bokovky v Terranově, měli dobrý slevy a tím i ceny, jde o to, jakou máš velikost šířkovou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.1.09 19:27

MMB :) Sedí mi konfekční long velikost - zaplaťbůh :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
13.1.09 23:17

Já bych potřebovala kalhoty v dámské velikosti ale dětské délce .. všechny musím min o 15cm zkracovat :twisted::oops: Ale to jen tak mimo, aby jste věděli že nejen čáry mají těžké pořízení s hadrama.
jo vlastně prdlačka … mám jedny tepláky vel. 164 a courám je taky po zemi … tak délka kalhot v děts. vel. 158, a pas/boky v dámské 34-36 :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
14.1.09 14:36

Andělko, mám stejný problém… Jednou jsem koupila zkrácené džíny v Levisu, ale za ku*va těžké peníze. Loni jsem koukla do Motoru a tam jsem otevřela hubu a světe div se, oni originálně zkracují 8O Takže tam mám troje rifle za cenu jedněch z Levisu :D
Sice za to platíš, ale je to (aspoň u nás) usmolených 80 Kč :wink:

• Citovat
  • Upravit
713
14.1.09 23:08

CaA - tam mají klasické zkrácené i prodloužené
jinak tiše závidím těm, co si mohou gatě zkrátit, my s tím nemůžeme dělat nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 20:41

Tak se také připojím se svým zoufalým výkřikem: kde už mám, kruci, na sebe sehnat rifle!!! :nevim: :zed:
při maratonu kolem dvou malých dětí jsem se postupně spadla o 8 kg pod svou ´´normální´´ váhu a teď mi i rifle, které mi jen ležely ve skříni, protože jsem je nedopla, padají. už asi 14 dní projíždím všechny možné bazárky na netu a né a né nic najít. nikdy jsem moc neoplývala ženskými tvary a teď, při takovém propadu váhy, už vůbec ne. když už seženu rifle, které by mi byly na délku, tak mi jsou velké přes boky, když sedí v těle, tak jsou krátké.
je tady nějaká (ne)maminka, která má stejný problém a dokázala by mi poradit, kde rifle sehnat?? potřebovala bych odhadem tak v. 38, vnitřní délka 90cm a spíš na chlapeckou postavu (jen ta stehna mám trochu silnější)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
28.6.12 20:54

Ahojky v takku mají tři délky, já sehnala vždycky (mám opačný problém - jsem malá),ale stojí kolem 800 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 21:33

Díky, zkusím zjistit nějakou prodejnu poblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.12 15:54

Obávám se, že tady to bude další kámen úrazu - úzké přes stehna. to se mi stalo teď naposled, levisky přes bazárek, pěkné, za rozumnou cenu, ostatní rozměry teoreticky odpovídaly, přes stehna úzké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat