Kde koupit oblečení NEXT?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
644
10.12.08 12:43

Kde koupit oblečení NEXT?

Ahojte maminy, nevíte náhodou některá, kde se dá sehnat nové oblečení od Nextu? Pořád vidím všude jen nošené, ale od někud to přeci ty maminy musí kupovat. Nevíte odkud? Děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
10.12.08 12:46

ahojki, na Mimibazaru je spousta maminek, které ho dováží přímo z Anglie, můžeš si je u nich objednat. Jinak obchod je v Brně /určitě i jinde, Praha apod., něco jsem slyšela o Olomouci/, ale specielně v tom Brně se mi zdá nic moc a taky je to o kapku dražší. Sama jsem si takhle zatím objednala 2× a supr. nepřihlášená Anik

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.12.08 12:47

v Nextu :lol:

• Citovat
  • Upravit
8647
10.12.08 12:49

V Praze je Next v téměř každém nákupním centru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.12.08 13:06

Bud v obchodech Next,na bazarech,v sekacich nebo na netovych strankach Nextu si vyberes co chces a par maminek to odtud dovazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
10.12.08 13:07

Ahoj, já kupuju na MMB - nové i nošené (většinou je jak nové a za třetinu… :lol: ) Ale velký NEXT je třeba na Chodově 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
10.12.08 13:50

Next je i v Praze na Zličíně a v centru v Myslbeku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.12.08 14:57

Díky moc :) Já do Prahy moc nejezdím, tak jsem nevěděla, že tam se dají oblečky sehnat. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
10.12.08 15:36

Verru,
v českých obchodech Next je to oblečení většinou dost předražené, takže já si třeba nové kupuji přes maminky na MMB. Ne stránkách nextu www.next.co.uk si vyberu, co se mi líbí, a to si objednám. Znám už dvě tři prodejkyně, co jsou 100% spolehlivé, takže si pak vybírám podle kurzu.
V přepočtu za libru platím samozřejmě víc než je obvyklý kurz, ale zato to paní vše zařídí, objedná a pošle.
A když se takhle občas juknu do kamenného obchodu, kolik tam co stojí v korunách, pořád mě to takhle vychází o dost levněji i s přirážkou ke kurzu.
Zrovna včera mi přišel balíček s bačkůrkama, pyžamkama, tepláčkama atd. a třeba ty tepláčky vyšly na 120,– za kus vel.110 a jsou bezvadné. Už je kupuji podruhé, protože z prvních jsme vyrostli.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
10.12.08 19:51

Určitě na mimibazaru. Je tam spousta maminek, které Next vozí. Já také takhle nakupuju. Pokud chceš klidně ti pošlu i odkaz na paní, od které beru já - je levná a fakt spolehlivá.
V kamenném obchodě v Čechách bych nekupovala - mají to šíleně předražené :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.08 23:42

ja jezdim v praze do outletu- ceny mi prijdou fajn. je to ve sterboholich. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
11.12.08 10:08

Ted jsem objednala bodíka od této prodávající. Před pár dny dorazily. Jsou úžasný a za pěknou cenu! Mrkni na:
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.6.09 19:29

next obleceni

Pozor na stránky - www.nexteshop.cz - pokud zde objednáte zboží přímo z katalogu NEXT, budete nemile překvapeny na příplatek za on-line objednávku 3,95L (není to vůbec uvedeno v obchodních ani platebních podmínkach). Po upozornění na tuto skutečnost mi bylo sděleno, že podmínky jsou pouze pro zboží skladem, což také nikde není napsáno.

Martina :! :! :!

• Citovat
  • Upravit
Eluša27
27.7.11 16:31

oblečení next

Zdravím všechny maminky,
také pro dcerunku sháním oblečení next a po přečtení vaší diskuze bych měla zájem o kontakt či kontakty na paní, přes které by se dalo objednat. Mockrát děkuji, spíše bych měla zájem o prověřené kontakty, zatím se moc neorientuji.
Díky a mějte se :-)

• Citovat
  • Upravit
6292
27.7.11 16:44
Potápko,jestli můžu poprosit pošli odkaz,můžeš klidně poslat do SZ,mě to neva,já dám raději na někoho kdo už je proklepnutej něž objednávat next a pak být nemile překvapena cenou
Potápka píše:
Určitě na mimibazaru. Je tam spousta maminek, které Next vozí. Já také takhle nakupuju. Pokud chceš klidně ti pošlu i odkaz na paní, od které beru já - je levná a fakt spolehlivá.
V kamenném obchodě v Čechách bych nekupovala - mají to šíleně předražené :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat