Oblečení do zimy pro cca 3 leté dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblečení do zimy pro cca 3 leté dítě
Ahoj holky,
ráda bych věděla jak obléci dítě ven. Když bylo venku okolo 10 stupňů dala jsem malému slabší punčocháče a kalhoty, mikinu bundu. Kříčel že je mu zima. Tak nosil punč. a zateptené kalhoty a zimní bundu ale co až budou venku mrazy? Co dát na sebe?
Jinak ještě napůl chodí a napůl chce vozit v kočáru, když ho bolí nožičky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Syn vždycky říká, že je mu zima, když fučí studený vítr a je mu zima na ruce. Tak dostane rukavice a rázem je mu teplo
Punčocháče pod zateplené kalhoty dostává až když je pod 5 stupňů.
Až budou mrazy - tak na horní polovinu těla vrstvit - o tričko s dlouhým rukávem víc, pod bundu svetr. Dole přinejhorším oteplovačky a teplé boty.
Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
přidám zkušenost, jak jsem oblékala synka loni - to mu sice byl rok a půl, ale taky už ťapal venku, chodil si hrát ve sněhu na zahradu apod.
V podstatě se to lišilo jen málo od toho, co tu píšeš. Akorát měl pár vrstev navíc.
Měl punčocháče a zateplené kalhoty, na punčocháče ještě teplé ponožky, sněhule. Na těle pak tričko, teplou mikinu bez kapuce, na to teplý svetr a zimní bundu. Někdy ještě slabou šálu. Ještě měl samozřejmě teplou čepici a rukavice.
V tomto se válel ve sněhu, ale na mrazy to stačilo asi tak na hodinu, pak už mu byla zima (taky, jak byl promáčený).
Teď už se v kočárku nevozí vůbec, takže budu řešit asi stejně, jak jsem tu napsala, jen jsem mu pořídila krapet teplejší boty, než měl loni. Největším problémem jsou u nás zmrzlé ruce - tak musím sehnat nějaké dost teplé rukavičky. Loni byl problém i se zmrzlýma nohama, tak snad to nové boty vyřeší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, my nosili do včerejška ponožky a zeteplené kalhoty a boty bez kožíšku. až dneska jsem vytáhla punčocháče, takže měl punčocháče, nátělník, triko s dlouhým, mikinu a bundu, teplejší čepičku.
v zimě bych přidala ještě svetr a šálu, rukavice.
ber to podle sebe. když je na kočárku měl by mít o vrstvu víc než ty.
náš malej má i tak zpocený nohy, takže nám tento týden přijdou zimní boty s goretexem. uvidíme, zda to zabere.
radka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuji vám! Kdyby jste náhodou někdo věděl kde sehnat ty hodně teplé rukavice, budu ráda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn dneska měl tílko, triko s dl.rukávem, punčocháče, kalhoty s pošívkou (ne s fleesem), mikinu, zimní bundu, fleesovou čepici a zimní botky. Přeci mu nedám botasky a ponožky, když je venku kolem nuly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit