E-knihy v angličtině
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
E-knihy v angličtině
Prosím, kdo čtete e-knihy v angličtině, kde si je stahujete? Jde mi o současnou literaturu, klasika vím, že se dá stáhnout zdarma.
Platba není problém, ale zkoušela jsem to třeba na Amazonu a tak prostě pro ČR nemají práva, takže jsem si knížku koupit nemohla. Jinde zase chtějí paypal, což nemám a nechce si mi to zřizovat. Potřebovala bych platbu kartou.
nemáte někdo něco vyzkoušeného?
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@robínek Já kupuju normálně na Amazon.com a mám tam adresu nastavenou v ČR. Nikdy se mi nestalo, že by něco nešlo koupit. Divný. Mám Kindle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipi 00
Já právě mám jinou čtečku, ne Kindle - je to problém?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smashwords pro nezávislé nakladatele. A pak je řada dalších portálů, záleží, co konkrétně chceš. Hodně vydavatelství má vlastní online shop a vydávají v epubu, takže to pak jde bez problémů stáhnout na jakékoliv čtidlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kotyk píše:
Smashwords pro nezávislé nakladatele. A pak je řada dalších portálů, záleží, co konkrétně chceš. Hodně vydavatelství má vlastní online shop a vydávají v epubu, takže to pak jde bez problémů stáhnout na jakékoliv čtidlo.
Aha, díky za tip, prohledám to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@robínek To nevím. Problém může být s formátem nebo že nemáš registrovaný Kindle na Amazonu. Ale jsou aplikace, co umí Kindle simulovat, možná to ta tvoje čtečka umí, to nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky normalne nakupuju na amazonu. Jinak bud prevest mobi na potrebny format, ale prijde mi jednodussi koupit rovnou epub.
- Citovat
- Upravit
@Pipi 00 píše:
@robínek To nevím. Problém může být s formátem nebo že nemáš registrovaný Kindle na Amazonu. Ale jsou aplikace, co umí Kindle simulovat, možná to ta tvoje čtečka umí, to nevím.
Tak tady se asi budu muset poradit s někým zasvěceným. Včera jsem asi zkoušela koupit na Amazon.uk a tak mi to právě ukazovalo, že nejsou práva pro ČR. Ale díky, pokusím se o to, když vím, že někdo už byl úspěšný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@robínek píše:
@Pipi 00
Já právě mám jinou čtečku, ne Kindle - je to problém?
tipla bych, že jo
Kindle je značka amazonu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@robínek Já myslím, že je potřeba mít aplikaci, co simuluje Kindle. Na tabletech to jde, jestli na čtečkách, nevím. Pak si ten jako Kindle zaregistruješ na amazonu a nakupuješ, Amazon ti knihy posílá rovnou do čtečky. Amazon má prostě vlastní formát (mobi) a čtečku. Navíc má ty knihy zabezpečené, dle mě je do jiného formátu hned tak nedostaneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipi 00
Tak to zní slušně komplikovaně
Ale pokusím se o to, dík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou i stranky s knihami online. Treba tady:
http://www.onenovels.com/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Calibre umi prevody formatu, v tom nevidim problem. Ja jsem teda knizky z amazonu normalne do jine ctecky dostala (mam sony).
Jinak primo na amazon strankach to jde samozrejme tam.. pri transfer vyberes transfer via computer. Ne vsichni proste maji wifi.
- Citovat
- Upravit