Jízdy v autoškole
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@VanessaF jojo, já se teď v podstatě taky učím řídit, první jízda proběhla naprosto v pohodě a poslední dobou to dost dře
Ale je to všechno o tréninku, vydrž
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu Tě ujistit, že jsem to měla hodně podobné
. První dvě hodiny jízd - po Praze - celkem v pohodě a pak při 3.hodině mi musel prudce zabrzdit na kruhovém objezdu a já šla domů s brekem a přesvědčená, že už nikdy za volat nesednu. Řidičák mám už 14 let a řídím denně a ráda.
Jinak je to všechno hodně o cviku, zejména řazení. Mě teda nedělal problém volant, ale já měla už před autoškolou trochu naježděno
.
Takže určitě neházej flintu do žita a pilně cvič dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď v pohodě, já jsem špatný pocit přestala mít až do doby, než jsem se při aktivním řízení vyjezdila, cca 1 měsíc od pravidelného každodenního ježdění. Chce to jen cvik, pak ti přijde přirozené a jednoduché ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VanessaF no já ho víc potřebuju než chci
![]()
Mě dělá problémy řazení, odbočování - kdy musím v jednu chvíli brzdit, řadit, sledovat provoz, dát blinkr, dát přednost a zatočit
moc úkonů najednou, zvlášť když se do toho třeba ještě perou děti
Kruháč je pro mě sprosté slovo - trvá mi věčnost, než se rozjedu, tudíž tam tvrdnu dost dlouho
Nebaví mě to, nejradši bych se na to vyprdla, ale nemůžu no ![]()
Příspěvek upraven 27.10.15 v 19:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. píše:
Můžu Tě ujistit, že jsem to měla hodně podobné. První dvě hodiny jízd - po Praze - celkem v pohodě a pak při 3.hodině mi musel prudce zabrzdit na kruhovém objezdu a já šla domů s brekem a přesvědčená, že už nikdy za volat nesednu. Řidičák mám už 14 let a řídím denně a ráda.
Jinak je to všechno hodně o cviku, zejména řazení. Mě teda nedělal problém volant, ale já měla už před autoškolou trochu naježděno.
Takže určitě neházej flintu do žita a pilně cvič dál
Páni to mít po Praze tak jsem spocená až na zadku
Což si myslím, že budu i tady ![]()
- Citovat
- Upravit
@Moise píše:
@VanessaF no já ho víc potřebuju než chci![]()
Mě dělá problémy řazení, odbočování - kdy musím v jednu chvíli brzdit, řadit, sledovat provoz, dát blinkr, dát přednost a zatočit![]()
Kruháč je pro mě sprosté slovo - trvá mi věčnost, než se rozjedu, tudíž tam tvrdnu dost dlouho
![]()
Nebaví mě to, nejradši bych se na to vyprdla, ale nemůžu no
To je právě, že horší když člověk musí než když chce
- Citovat
- Upravit
Tak dá se říct, že to teď bude s každou jízdou horší a horší
A je to tak správně, řídit neumíš, takže nemůžeš sedět za volantem jak Alonso
Budeš se soustředit víc a víc a zlepší se to, až o tom přestaneš přemýšlet a začneš řídit
Dokud říká instruktor, že dobrý, tak je to dobrý. Oni umí dát najevo, když jim v autě sedí antiřidič ![]()
- Citovat
- Upravit
Já začínám příští týden. Bude to mazec. Co bych dala za okresky a vesničku po cestě, pojedu hned v jednom z největších českých měst.
Neboj, určitě se rozjezdíš. První jízdy nikdo nemůže chtít zázraky. U nás je hodně křižovatek, brzdí se každou chvíli u přechodů, počítám s tím, že mi to bude furt chcípat. A parkování bude vůbec lahůdka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VanessaF píše:
To je právě, že horší když člověk musí než když chce
No to určitě. Ale naučíš se to tak či tak. Máš výhodu v instruktorovi vedle. Já jezdím sama
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
Já začínám příští týden. Bude to mazec. Co bych dala za okresky a vesničku po cestě, pojedu hned v jednom z největších českých měst.
Neboj, určitě se rozjezdíš. První jízdy nikdo nemůže chtít zázraky. U nás je hodně křižovatek, brzdí se každou chvíli u přechodů, počítám s tím, že mi to bude furt chcípat. A parkování bude vůbec lahůdka.
Jo no parkování
Toho se budu bát taky až to přijde. Jezdím s octávkou takže sranda
Jinak držím palce
- Citovat
- Upravit
@Moise píše:Člověče, tak takhle už jsem o tom hodně dlouho nepřemýšlela
@VanessaF no já ho víc potřebuju než chci![]()
Mě dělá problémy řazení, odbočování - kdy musím v jednu chvíli brzdit, řadit, sledovat provoz, dát blinkr, dát přednost a zatočit![]()
![]()
Nebaví mě to, nejradši bych se na to vyprdla, ale nemůžu no
- Citovat
- Upravit
@Moise píše:
No to určitě. Ale naučíš se to tak či tak. Máš výhodu v instruktorovi vedle. Já jezdím sama![]()
Sama?
Máš řidičák? Takže zkušenost nějaká je? ![]()
- Citovat
- Upravit
@VanessaF je, ale jakoby nebyla. Řidičák už mám velmi dlouho, ale hned po ukončení autoškoly šel do šuplíku
Takže párkrát se mnou jel manžel po zapadlých okreskách
teď už musím sama, ale do nějakého velkého provozu ve městě si netroufnu. Ale vidím, že je to fakt den ode dne lepší, tak snad to přijde ![]()
@Tunrida njn
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte. Tak už mám za sebou dvě jízdy v autoškole. V pátek mě čeká další. Má první jízda byla skvělá (rozjezdy atd.). Ale dnes jsem už vyjela do malé vesničky a už jsem z toho tak dobrý pocite neměla. Buď jsem se soustředila jen na pedál plynu nebo jen na volant. Anebo ty zatáčky neumím vychytat jak moc s volantem točit. A ještě jestli se udržuju v tom jízdním pruhu a nevyjíždím. Instruktor říkal, že docela slušný. Ale já mám z toho špatný pocit, bojím se že mi to nepůjde. Je pravda, že to byla teprve má druhá jízda za volantem vůbec. Ale i tak. Měl jste to také takhle někdo?