E-learningové ZDARMA kurzy
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
E-learningové ZDARMA kurzy
Zdravím všechny!
Ráda bych touto cestou (s vědomím adminů
) upozornila na možnost sebevzdělávání formou e-learningových kurzů v rámci projektu „Nadání…brána k úspěchu“, který je financován zčásti z rozpočtu ČR a zčásti ze strukturálních fondů EU a tím pádem je účast na nich zdarma.
Jde o kurzy určené primárně nepedagogickým pracovníkům pracujícím v oblasti zájmového vzdělávání nebo v neziskových organizacích..
Z vlastní zkušenosti ale doporučuji pro kohokoliv - zejména pro rodiče.. ![]()
Více o projektu na www.projekt-nadani.cz
Na těchto stránkách je možno se i registrovat k eLearningu(registrace je nutná z důvodu adresnosti tzv.„veřejných“ peněz dle pokynů ministerstva)
Přikládám náhled jako malou ochutnávku formy eLearningu ![]()
Za celý realizační tým projektu,
Zuzana ![]()
Zveřejněno s vědomím administrátorů eMimino.cz
Tereza
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
terak píše:
Skoda, ze se nejde zaregistrovat bez vyplneni organizace
To jednak a jednak mi chybí informace o ukončení kurzu, jestli po jeho absolvování obdrží účastník nějaký certifikát. Ale možná jsme to přehlédla… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
terak píše:
Skoda, ze se nejde zaregistrovat bez vyplneni organizace
Jako organizaci vyplň cokoliv, já už jsem tam a pracuji v organizaci rodičovská dovolená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, přesně - pokud nespadáte do cílové skupiny, je možno vyplnit vpodstatě cokoliv ![]()
Info k ukončení kurzů -za každý z (pěti možných)kurzů je po úspěšném vyplnění testu automaticky vygenerovaný certifikát o absolvování kurzu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zu píše:
Ano, přesně - pokud nespadáte do cílové skupiny, je možno vyplnit vpodstatě cokolivInfo k ukončení kurzů -za každý z (pěti možných)kurzů je po úspěšném vyplnění testu automaticky vygenerovaný certifikát o absolvování kurzu.
Díky za informaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit