Je to svrab?

4
13.6.24 12:45

e to svrab?

Ahojky,

Nevím si rady s vyrážkám které mi naskočila. Mam je už pár týdnů. Necítím se vůbec ve své kůži. Přišlo mi, že to vypadá jako svrab, z fotek na internetu.
Měla jsem to nejdřív na nohou teď to mám i na hrudi a postupně se mi to dělá i na zádech. Byla jsem u doktorky ta mi řekla, že mám přehnanou starost o Samu sebe, ať jdu k psychologovi… Byla to má první návštěva u této doktorky.. Proto se mi tam nechce podruhé a moc důvěru nemám. A nevím si moc rady. Děkuju moc predem za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76727
13.6.24 12:48

No vypadá to jako svrab, a svědí to? a nejvíc v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.6.24 16:40

.

Příspěvek upraven 13.06.24 v 17:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.6.24 16:42

Já hlavně nemám tušení kde jsem to chytla. Přijde mi že mám doma čisto. Jakoby ne že by mě to přiserne svedilo ale cítím mravenčení někdy. Nevím jak to popsat. Spím v noci ale normálně, občas se probudím, ale neuvědomuju si, že bych kvůli tomu nemohla spát či tak neco. Nejsem So jistá. Byla jsem u doktorky že jsem dřív spolusdilela bydlení že mám strach že mám svrab či něco podobného. Ona mi řekla že to nic není že obcas lidí mají pupínky. Nechala mě zaplatit poplatek a poslala mě domů. Není možný udělat nějakej test kde budu mít podložený co to je. Či musím pořád za doktorem. Nevím co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
13.6.24 22:33

@Leila43 svrab není ze špíny doma, můžeš chytit v autobuse, ve vlaku, na dovolené - jaký poplatek jsi platila doktorce? to nechápu - ty jsi s tím šla na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.6.24 09:47

Platila jsem 90kc, nechtěla jsem totiž čekat a jela jsem rovnou na pohotovost do nemocnice na infekční. Dala mi QR kód a předepsala tekutej pudr…Vysvětlovala jsem ji že mám nepříjemný pocit že se mi to rozrůstá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí