Ebelin vs Tangle Teezer - Který kartáč?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.10.24 20:11

Ebelin vs Tangle Teezer - Který kartáč?

Ahoj ženy, jdu s otázkou. Máte některá zkušenost s jedním z těchto kartáčů? Rozhoduji se, jestli jít po ceně nebo značce. :)
https://www.dm.cz/…3376215.html
https://www.dm.cz/…7115284.html
Vím, že jednu byl Teezer značka a měly ho všechny, tak nevím, jestli náhodou nešla kvalita dolů, jak to u mnohých produktů bývá. A u Ebelin mám strach, že se začne třepit (každá štětina jinam) a po chvíli ho budu moct vyhodit. :think:
Předem děkuji. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21509
7.10.24 21:16

Dcera má už několikátý tangle Teezer. A neměnila by. Ten Ebelin mi podle obrázků nepřijde nic moc. Ale možná bude naživo vypadat lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
7.10.24 21:20

Mám teď relativně krátce přesně tenhle černý Tangle Teezer a celou dobu si nadávám, že jsem si ho nekoupila už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.10.24 21:52

Máme doma několik různých kartáčů Tangle Teezer a jiné nepoužíváme. Starší dcera s dlouhými vlasy s těmito kartáči nemusí používat ani kondicionér a vlasy a přesto je hladce rozčeše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7689
7.10.24 22:46

Určitě ten Tangle Teezer, mně byl doporučen cca 2 roky zpátky a jak píšou holky výše, kdybych to věděla tak ho používám už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
8.10.24 07:47
@Fíbí 106 píše: Více

Tak kondicionér by používat měla, pokud chce mít zdravé vlasy i bez ohledu na hřeben, ne?

Vždyť šampon ti vlasy “odmastí” vyčistí a taky trochu ten vlas otevře - aby se vyčistil (malé šupinky) a kondicioner je následně vyplní a uzavře - proto se ty vlasy lépe češou, jsou hebké a hlavně hydratované :palec:

Jinak já mám doma oba a nestěžuji si ani na jeden.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.10.24 00:00

Tangle Teezer uz mam roky uz od doby, kdy se dal koupit jen v kadernictvich a nekolik druhu :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml