ECDL certifikát

1803
2.9.13 15:03

ECDL certifikát

Ahojte, nemá někdo, prosím, za sebou zkoušky ECDL - a má tedy certifikát ECDL? ráda bych se zeptala, jaké materiály - knihy - jsou nejlepší pro výuku. zatím vím o knize S počítačem do Evropy… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
134
2.9.13 16:04

Certifikát mám a jsem i tester. Materiály nějaké speciální ani moc nejsou. Stačí jakákoliv literatura k jednotlivým modulům. Samozřejmě by bylo lepší něco pro pokročilého uživatele, ne pro začátečníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
2.9.13 16:08

Taky mám certifikát včetně testerských zkoušek :-) opravdu žádná spešl literatura není.. můžeš se kouknout po těch, co doporučují na jejich stránkách http://www.ecdl.cz/materialy.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
2.9.13 16:10

@sibka @sylviasek děkuji. a jak se tedy poradne pripravit? na kurz nemam cas a myslim, ze jsem schopna se pripravit doma sama… takze projit si ty knizky, ty testy, co maji vystavene na ECDL strankach a postaci to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
2.9.13 16:12
@evulkanov píše:
@sibka @sylviasek děkuji. a jak se tedy poradne pripravit? na kurz nemam cas a myslim, ze jsem schopna se pripravit doma sama… takze projit si ty knizky, ty testy, co maji vystavene na ECDL strankach a postaci to?

na těch stránkách máš jen vzorový, ale určitě je dobrý na ně kouknout, protože víš, v jakým duchu budou testy probíhat… dál je 100% důležitý, projet si jednotlivý sylaby, abys na něco z toho nezapomněla.. mají je celkem podrobně udělaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
2.9.13 16:15

S ECDL mam zkusenosti jen takove, ze jsem to papirove resila ve vzdelavaci firme - testy jako takove jsem nevidela. vim jen, jak probiha zkouska a od lidi, jak je to strasne tezke… @sylviasek děkuji, mrknu na jejich stranky podrobne. pokud tedy pomuze jen to + ta doporucena literatura, tak by se to snad mohlo zvladnout… nebo nemas nejake materialy navic - samozrejme bych to nechtela zadarmo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
20.12.13 00:10

Zítra delam testy z modulu 1,2,3,4 a 7 mam desnej strach, na uceni moc casu nebylo :roll: je to fakt hodne tezky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
20.12.13 13:15
@market.s.87 píše:
Zítra delam testy z modulu 1,2,3,4 a 7 mam desnej strach, na uceni moc casu nebylo :roll: je to fakt hodne tezky??

Mně těžký nepřišly, mám je už ale hodně let zpátky. Spíš mi přijde, že málokdo ví, o co jde, tak to v životopise moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
20.12.13 19:08
@market.s.87 píše:

testy jako takový těžký nejsou… je především potřeba orientace v programech a pak je to brnkačka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.2.14 16:21

Ahoj holky, chtěla bych si udělat Certifikát ECDL, ale nějak se v tom nemůžu vyznat :-D Můžu si udělat všechny moduly na jednou nebo musím nejdříve začít od nejlehčích? A ještě jak je to s cenou? Koukala jsem do ceníku, ale teď nevím, jestli je ta cena za celý test nebo za jednotlivé moduly. Mockrát děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 19:20

Ahojky, dělala jsem to už dříve ale snad je to pořád stejné - aby jsi ziskala ECDL, musíš ziskat 7 modulu, děláš 7 dohromady a mas i opravny pokus z jednoho modulu. Když ale uděláš 4 tak už máš naký začatečnícký ECDL, Až zvladneš vsech 7 mužeš si udělat další moduly a ty už jsou trošku težší tech prvních 7 je docela lehoučkých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
4.2.14 19:31
@Teruna000 píše:
Ahoj holky, chtěla bych si udělat Certifikát ECDL, ale nějak se v tom nemůžu vyznat :-D Můžu si udělat všechny moduly na jednou nebo musím nejdříve začít od nejlehčích? A ještě jak je to s cenou? Koukala jsem do ceníku, ale teď nevím, jestli je ta cena za celý test nebo za jednotlivé moduly. Mockrát děkuji :-)

Ahoj,

záleží na tobě, jak si poskládáš jednotlivé testy… V ceníku různých středisek můžou být uvedené ceny jak za jednu zkoušku, tak za všechny testy včetně indexu.

Budu pracovat se stránkami http://www.ecdl.cz/cenik.php

tady je cena jednoho testu v rozpětí 300 - 371Kč - jsou to ceny, kde by se měly pohybovat ceny za jednu zkoušku v testovacích střediscích. Pokud je někde cena výrazně vyšší, můžeš to napsat na ECDL a oni prověří, proč to tak je..

dál si musíš zakoupit index, který stojí 605Kč a bez něj nebudeš ke zkouškám připuštěna. V testech se uvádí právě číslo indexu, jako identifikační číslo..

a dál potom budeš platit vystavení certifikátu včetně plastové kartičky (po úspěšném vypracování 7 modulů) a to je 126Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.2.14 19:42

@sylviasek Díky za vysvětlení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
4.2.14 22:00
@Teruna000 píše:
@sylviasek Díky za vysvětlení :-)

za málo.. několik let jsem to měla tak trochu pod palcem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze