Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Recenze jsme četli ale oni ty lidi si občas stěžujou fakt na blbosti. ten Phistone nemá molo to je pravda ale je tam nějakej reef ze kterýho se dá šnorchlovat a pak shuttle bus kterej vozí od hotelu k molu tuším (už mám v těch hotelech zmatek
) ale sentido je favorit největší! a kámoška dělá ve školství tak jedeme jen na týden. děti zatím nemáme takže animátory nevyužijeme ale když pojedeme od eximu tak se třeba potkáme v letadle ![]()
Tak to Ti verim
My sme detektivne patrali vyberali hotely, pozerali cez Google earth a mali sme v tom taky chaos, ale recenzie berieme s nadhledem - sme skromny:) Dufam ze bude aspon teplo zatim okolo 26 stupnu tak dufam ze se to nepokazi hlavne at nefouka vitr
Já jen nechápu ty jejich čachry s cenama čekáme do úterka na last minute teď to zase šlo nahoru já nevím co ty cestovky dělaj jestli čekaj kdo se chytí za draho a když jen pár lidí tak to zlevní ale už z principu když vím že ten zájezd může stát 11300 za něj přece nedám 13700 to je sakra rozdíl když jsme dva tu částku s sebou můžu mít jako kapesný hrůza tak nám drž palce at nám to zlevní ![]()
Tak vypada to ze nemaju obsadene miesta, my sme objednavali pred par dnami na 12 dni za 13890 a ted je to za 12490 - co nadelas, neesetrili jsme:) Len sa bojim aby nefoukal vitr a dufam ze bude alespon 27stupnu
Nebyl prosím někdo v únoru v Egyptě v hotelu Arabia Azur beach nebo Titanic beach? Všude píšou vyhřívané bazény, ale např. v Arabii má bazén 50×20m tak trochu pochybuju o jeho teplotě
.. popřípadě jiný tip na hotel s opravdu vyhřívaným bazénem? Loni hotel Aladin bazén 32 stupňů, ale koupili to jiní majitelé, tak kdoví jak to bude
díky za každý tip ![]()
My jezdime kazdy rok v lednu na mesic do Egypta tenhle rok nejedeme protoze to konzulat nedoporucuje kvuli politice tak nevim. Jedeme na Kanary.
Nepokoje jsou tam od nepaměti, jsou si moc dobře vědomi, že pokud napadnou letoviska, tak přijdou o podstatný příjem z cestovního ruchu, takže toho se nebojím… tím ale nechci celou situaci zlehčit, to v žádném případě, navíc Kanáry lítají jen z Prahy a Egypt dělá i letiště Ostrava, což je pro mě další rozhodovací faktor, nehledě na cenu
… kam jste létali? Nějaký tip na vyhřívaný bazén? ![]()
Hele my nejsme zadni straspytlove letame tam s detma uz jsme 2× zazili zemetreseni, nahlaseni bomby v hotelu, zajeti letiste a ono se to po case fakt zprotivi. Ja osobne mam rada Marsha alam a na bazeny jsem mela smulu vzdy ze 3 bazenu max 1 teply
@aaababy tak to se nedivím, s takovými zážitky
to by mě tam asi už nikdy nikdo neviděl
ono právě v tom únoru je to moře pro otužilce
a ten teplý bazén (zkrz ty děti) je fakt záchrana no ![]()
Hele my i deti leden-unor snorchlujeme v Egypte prevazne je voda 23° ale v 2012 bylo i 25° nam je to jedno ![]()