Egypt leden/unor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
312
5.2.14 19:57

Recenze jsme četli ale oni ty lidi si občas stěžujou fakt na blbosti. ten Phistone nemá molo to je pravda ale je tam nějakej reef ze kterýho se dá šnorchlovat a pak shuttle bus kterej vozí od hotelu k molu tuším (už mám v těch hotelech zmatek :D) ale sentido je favorit největší! a kámoška dělá ve školství tak jedeme jen na týden. děti zatím nemáme takže animátory nevyužijeme ale když pojedeme od eximu tak se třeba potkáme v letadle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.2.14 10:13

Tak to Ti verim :) My sme detektivne patrali vyberali hotely, pozerali cez Google earth a mali sme v tom taky chaos, ale recenzie berieme s nadhledem - sme skromny:) Dufam ze bude aspon teplo zatim okolo 26 stupnu tak dufam ze se to nepokazi hlavne at nefouka vitr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.2.14 11:17

Já jen nechápu ty jejich čachry s cenama čekáme do úterka na last minute teď to zase šlo nahoru já nevím co ty cestovky dělaj jestli čekaj kdo se chytí za draho a když jen pár lidí tak to zlevní ale už z principu když vím že ten zájezd může stát 11300 za něj přece nedám 13700 to je sakra rozdíl když jsme dva tu částku s sebou můžu mít jako kapesný hrůza tak nám drž palce at nám to zlevní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.2.14 13:01

Egypt

Tak vypada to ze nemaju obsadene miesta, my sme objednavali pred par dnami na 12 dni za 13890 a ted je to za 12490 - co nadelas, neesetrili jsme:) Len sa bojim aby nefoukal vitr a dufam ze bude alespon 27stupnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
9.12.14 14:45

Nebyl prosím někdo v únoru v Egyptě v hotelu Arabia Azur beach nebo Titanic beach? Všude píšou vyhřívané bazény, ale např. v Arabii má bazén 50×20m tak trochu pochybuju o jeho teplotě :-).. popřípadě jiný tip na hotel s opravdu vyhřívaným bazénem? Loni hotel Aladin bazén 32 stupňů, ale koupili to jiní majitelé, tak kdoví jak to bude :-( díky za každý tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
9.12.14 16:12

My jezdime kazdy rok v lednu na mesic do Egypta tenhle rok nejedeme protoze to konzulat nedoporucuje kvuli politice tak nevim. Jedeme na Kanary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
9.12.14 17:41

Nepokoje jsou tam od nepaměti, jsou si moc dobře vědomi, že pokud napadnou letoviska, tak přijdou o podstatný příjem z cestovního ruchu, takže toho se nebojím… tím ale nechci celou situaci zlehčit, to v žádném případě, navíc Kanáry lítají jen z Prahy a Egypt dělá i letiště Ostrava, což je pro mě další rozhodovací faktor, nehledě na cenu :-(… kam jste létali? Nějaký tip na vyhřívaný bazén? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
9.12.14 17:45

Hele my nejsme zadni straspytlove letame tam s detma uz jsme 2× zazili zemetreseni, nahlaseni bomby v hotelu, zajeti letiste a ono se to po case fakt zprotivi. Ja osobne mam rada Marsha alam a na bazeny jsem mela smulu vzdy ze 3 bazenu max 1 teply

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
9.12.14 17:48

@aaababy tak to se nedivím, s takovými zážitky :-)to by mě tam asi už nikdy nikdo neviděl :pankac: ono právě v tom únoru je to moře pro otužilce :-) a ten teplý bazén (zkrz ty děti) je fakt záchrana no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
9.12.14 17:54

Hele my i deti leden-unor snorchlujeme v Egypte prevazne je voda 23° ale v 2012 bylo i 25° nam je to jedno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí