Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Netláskat při AI pátý přes devátý.
Pili jsme tedy balenou vodu, zuby sincistioi normálně, dávali si jídlo na ulici, klidně i s ledem. Ale nebyli jsme v žádném rezortu, kde bychom od rána do večera neustále něco jedli a pili.
Příspěvek upraven 30.07.24 v 13:34
Hlavně hlídat vodu. Ale jestli tě to má chytnout, nepomůže nic, hele.
Příspěvek upraven 30.07.24 v 13:33
Taky bych řekla hlavně netřískat do sebe jedno přes druhé… v tom vedru to má svoji daň.
A jinak se zkusit vyhnout ledu (pokud už taky nemají značený z výroby), oplachovanému ovoci apod. ![]()
A hlavně nepít vodu z kohoutku!
Nic s ledem, ovoce co se umývá, zuby čistit taky balenou vodou.
Bacha na led v drinku, my jsme jsme na nej dojeli v Turecku a to byl fakt lepsi hotel, kde by me nanapadlo, ze ho delaji z „normalni“ vody.
@Snorlaxik píše: Více
Tak jsou země, kde můžeš tláskat do aleluja a nepose. reš se. Ten problém není jenom o množství jídla.
Nijak
. Můžeš jíst normálně, střídmě a stejně je to ve vzduchu, nebo na površích
. Většinou se všechno vaří a vyrábí z balené vody, takže o vodě to není. Doporučuji pro děti koupit v eg. lékárně sirup Diax, který pomůže.
@lucad77 píše: Více
Není to jen o množství jídla, ale souvisí to s tím. Mnozí přijedou na all inclusive a stanou se z nich neřízené střely, perou do sebe páté přes deváté od rána do večera a potom se diví ![]()
To klima tam je jiné a na trávicí systém to vliv má ![]()
@lucad77 píše: Více
Přijde mi, že ten problém je hlavně z toho tláskání. Byla jsem v dost rizikových zemích a nikde jsem se nepo. A pokud jsem tam byla s rodinou, tak ani ta neměla problém. Ale nejezdíme do AI rezortů, takže bych řekla, že to je primárně tím.
@Anonymní píše: Více
Jestli teď jedete do Egypta s dětmi, tak předpokládám, že za trest. Tak ať to mají se vším všudy, ni? ![]()
Někdo se desinfikuje ráno slivovicí
nemyslím, že to úplně pomáhá, v Egyptě mám tenhle problém skoro pokaždé (asi jejich led nebo špatně myté nádobí), ale mají tam přímo na to jejich přípravek za pár usd, jmenuje se to Antinal
v čr to nekoupíš
je to přímo na ty jejich svinstva a druhý den OK…
takže jezdím v klidu, vím, že tohle zabere..
klidně vem i endiform/živ. uhlí, ale na ty jejich kultury to moc nezabírá, mně teda vůbec ![]()
užijte dovču, je tam krásné moře, akorát letíte v hrozném vedru, vemte 50+, spálíte se, po x tripech volím egypt jen v měsících 4-5 a 9-začátek 11, leč, to si člověk musí vyzkoušet..
@Snorlaxik píše: Více
Dost záleží na tom, jaký má kdo zažívání. Někdo to odnese s plnou parádou, i když dodržuje vše možné, někdo může žrát živé stonožky a pít vodu z Gangy a nic mu to neudělá.
@Lucy75 píše: Více
Mě právě zase naopak ty jejich léky vůbec nepomohly až naše imodium, mi konečně zastavilo průjem.
Ahoj, chci se zeptat. Jedeme s dětmi poprvé do Egypta.. nějaké rady jak se vyhnout pomstě?? Vím, že to člověk asi úplně neovlivní, ale co nejist, nepít a tak.. díky