Egypt - střevní potíže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.7.24 13:48

@Zumpa Nejedeme teď :wink: Tak za trest asi ne. Ale díky za komentář ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.24 13:51

@Lucy75 Vezmu co se dá. Neletime teď, ale třetí týden v září, tam snad bude lépe. Jen jsem stresař a zjišťuji vše dopředu 🤣 Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.24 13:53

Dcera byla dvakrát v Egyptě v necelých 2 a v necelých 4letech a byla ok, poprvé měla probiotika a kojila jsem ji…na místě nejlépe zabírá antinal, mají to v sirupu a v tabletách

• Citovat
  • Upravit
15901
30.7.24 13:55
@Anonymní píše: Více

Není zač :) Jestli nemáš zkušenost, jak děcka budou reagovat, vzal bych Imodium, uhlí, Smectu atp, někomu pomáhá to, někomu zase něco jiného. Hlavně se z toho nepo… tam to bude platit doslovně, hezkou dovolenou bez zažívacích a jiných problémů přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.7.24 13:58

Tak pro jistotu ráno frťan tvrdého alkohol nalačno, pak i mytí zubou jejich balenou vodou, nejíst omytou zeleninu a ovoce, protože to myjí jejich vodou, týden předtím a pak tam užívat kvalitní probiotika.
Mají ten jejich lék Antinal, nebo jak se jmenuje, já z něj měla jako nežádoucí účinek hemeroidy. Ale je výborný lék na předpis (možná ti ho lékař předepíše), Ecrefuryl - je vyloženě cestovatelský.
Já tam byla jako těhotná, faraona chytla a mohla jen černé uhlí. Světe div, zabralo mi hned. Možná pomůže i vám, když se vám podaří chytnout.
Dá se to minimalizovat, ale je to i ve vzduchu. Ale je pořád dost lidí, co nic nechytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.24 13:59

Máme holky 13,9 a 4. Tak, že ten lék může i dítě? Tak super.. my vydržíme, ale spíš aby děti nějak netrpěli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.24 14:01

@Zumpa Indium dobře 😅 Nabalím se. 😅 Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10923
30.7.24 14:04

Antinal je vyprodaný, místo toho je Drial a Diax (děti do 8 let). V lékárně ti řeknou. U nás koupíš Loperon, Enterol a Ercefuryl. To od těch 9 let můžou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.7.24 14:25

Když jsme tam byli, všichni 4 jsme jedli totéž, pili totéž (děti samozřejmě ne alkohol), dodržovali stejná pravidla a mě to smetlo až hrůza (ještě 14 dní po návratu do ČR jsem chodila bokem ke zdi), manžel měl jen dva dny lehkou srajdu a děti vůbec nic. Podle mě moc záleží na okolnostech, které neovlivníš. Kdybych tam jela znovu, tláskám se probiotiky aspoň měsíc dopředu, to mi přijde jako jediné rozumné nadstandardní řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.7.24 14:34
@unuděná píše: Více

Mě ani ta probiotika měsíc dopředu nepomáhají. Tam jsem měla srajdu jen jeden den pár hodin a po příletu domů jsem asi 2 týdny měla rozhozená střeva, ale nic, co by mě omezovalo v běžném životě :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.7.24 14:35
@Bytsamsebou píše: Více

Mě to smetlo dost a to dokonce natolik, že ačkoli miluji potápění a tam to byla zaručeně největší paráda, tak nemám chuť se tam vracet.. Dávala jsem se pak dokupy hrozně dlouho, a to celkově na zažívání netrpím, imunitu mám víc, než slušnou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.7.24 14:38

Mě teda nikdy moc. Ale vždycky to vychytám,, nejhůř " z rodiny já :lol:. Ale mě to nevadí, beru za to za detox :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.7.24 14:39
@Bytsamsebou píše: Více

No holka, já 2× nedoběhla na záchod, asi takhle ti to povím. To za detox nepovažuji :mrgreen: :mrgreen: A nefungoval ani náš Endiaron (tehdy ještě byl a měli jsme zásoby), ani ten jejich cosi, ani dieta (naopak mi přišlo, že když v těch střevech nic není, je mi hůř).. No nebudeme zabíhat do detailů :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.7.24 15:01

To je nejhorší pak asi na letišti co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.7.24 15:13
@Bubla Bůčková píše: Více

Já se taaak modlila, aby to na mě nepřišlo v letadle při startu!!! To bylo vždycky křeč a do půl minuty musíš na záchod, jinak je hotovo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí